aman allahım ınanamadım ne kadar cıkmıs hemen yapıcam ıncır kurunu hayırlı olur ınsallah canım benı de bılgılendır tedavı surecın hakkında ::CüvCüv: :nasıl mutlu oldum banada doktorlar bu sayı yukselmez acele et dıyolar . bu ıncır kurunu sureklı tekrarlım mı kac ay ıctın
dus evet bizde inanamadık ben 1,5 ay yaptım tedaviye bsalmadan şimdi 2 ya önceden baslıycam yumurta rezervim az diye üzülürken ohss oldum :)doktora belkide ilac ayarını güzel yaptı bilmiorum ma ben incir siyorum
merhaba doktora incir'den bahsettin mi? bir yorum yaptımı bu konuda merak ettim... sevgiler...
evet söyledim güldü innaıyorsanız için dedi ben içme desede içicektim incir sonucda bunun negibi bi zararı olabilir
evet inanmak çok önemli, sonuçta düşünce gücünün yapamayacağı bir şey yok. Birde şu geliyor aklıma ... zaten bütün ilaçların kaynağı doğadaki bitkiler değil mi? ... biz inanmaya devam edelim... ben de doktora gittikten sonra sonucumdaki gelişmeyi yazarım sizlere...
dus evet bizde inanamadık ben 1,5 ay yaptım tedaviye bsalmadan şimdi 2 ya önceden baslıycam yumurta rezervim az diye üzülürken ohss oldum :)doktora belkide ilac ayarını güzel yaptı bilmiorum ma ben incir siyorum
evet inanmak çok önemli, sonuçta düşünce gücünün yapamayacağı bir şey yok. Birde şu geliyor aklıma ... zaten bütün ilaçların kaynağı doğadaki bitkiler değil mi? ... biz inanmaya devam edelim... ben de doktora gittikten sonra sonucumdaki gelişmeyi yazarım sizlere...
sen kulanıyormusun inciri tedavidemisin ben burda yeniyim bilmiyorum cogu kişinin ne sorunu var tedavidmei sen suan tedavidemisin
badenur bak gordun mu sayı ıncırler le yukselebılıyomus hepınızın guzel haberını beklıyorum ınsallah sonrada benden alırsınız :CüvCüv: sen ıstanbul cerrahı de yaptırıcan dıme
yok ılacların ayarın nın yukseltecegını sanmıyorum be cok kullandım ama sayı aynı kalmıstı:1no2:sımdı senı okuyunca moralım duzeltı tedavıye basladan once mı ıcmeye baslım 2 ay mı ıcım bu ıncırı yazarsan cok sevınırım ben bıtkılere ınanırım cunkıa.s
hangi bitkiler olduğunu özelime yazar mısın? ben 42 yaşındayım ilk tüp bebek tedavim 7. günüm bugün ve 7 yumurta gelişiyor şu anda. ama bunların kaçı toplanır kaçı döllenir bilemiyorum. yerleştirilecek 3 tane kaliteli yumurta olsun diye dua ediyorum. olmazsa 3-4 ay sonra tekrar denemeye niyetliyim. bu sürede hem spor yapıp (östrojenleri arttırıyor sayıyı ve kaliteyi de arttırır herhalde) geçen sene aldığım ve kalan 8-9 kilomu verip hem de dehea, incir kürü vs yapmak istiyorum. dr kendiliğinden bile olabilir sizin yumurtalar fena değil diyor. ben 39 yaşında hamile kalmıştım. istemedim senağlama geçen sene de kimyasal gebelik kürtaj oldum. belki kendiliğinden olur ama inşallah hiçbirine kalmadan bu ay olur. :Saruboceq:
Flavius bana umut oluyorsun her seferinde.. inşallah femara protokolü ile ben de bebişlerime kavuşacağım...
Flavius bana umut oluyorsun her seferinde.. inşallah femara protokolü ile ben de bebişlerime kavuşacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?