Femara Protokolüyle Tedavi olanlar Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşalım

dus evet bizde inanamadık ben 1,5 ay yaptım tedaviye bsalmadan şimdi 2 ya önceden baslıycam yumurta rezervim az diye üzülürken ohss oldum :)doktora belkide ilac ayarını güzel yaptı bilmiorum ma ben incir siyorum

dus evet bizde inanamadık ben 1,5 ay yaptım tedaviye bsalmadan şimdi 2 ya önceden baslıycam yumurta rezervim az diye üzülürken ohss oldum :)doktora belkide ilac ayarını güzel yaptı bilmiorum ma ben incir siyorum

merhaba doktora incir'den bahsettin mi? bir yorum yaptımı bu konuda merak ettim... sevgiler...

evet söyledim güldü innaıyorsanız için dedi ben içme desede içicektim incir sonucda bunun negibi bi zararı olabilir

evet inanmak çok önemli, sonuçta düşünce gücünün yapamayacağı bir şey yok. Birde şu geliyor aklıma ... zaten bütün ilaçların kaynağı doğadaki bitkiler değil mi? ... biz inanmaya devam edelim... ben de doktora gittikten sonra sonucumdaki gelişmeyi yazarım sizlere...

sen kulanıyormusun inciri tedavidemisin ben burda yeniyim bilmiyorum cogu kişinin ne sorunu var tedavidmei sen suan tedavidemisin

yok ılacların ayarın nın yukseltecegını sanmıyorum be cok kullandım ama sayı aynı kalmıstı:1no2:sımdı senı okuyunca moralım duzeltı tedavıye basladan once mı ıcmeye baslım 2 ay mı ıcım bu ıncırı yazarsan cok sevınırım ben bıtkılere ınanırım cunkıa.s

badenur bak gordun mu sayı ıncırler le yukselebılıyomus hepınızın guzel haberını beklıyorum ınsallah sonrada benden alırsınız :CüvCüv: sen ıstanbul cerrahı de yaptırıcan dıme

sen kulanıyormusun inciri tedavidemisin ben burda yeniyim bilmiyorum cogu kişinin ne sorunu var tedavidmei sen suan tedavidemisin

evet incir kürünü deniyorum, 15 gündür düzenli içiyorum, kasıklarımda bir hareketlilik hissediyorum. Mart ayında tüp bebek tedavisi oldum negatif sonuçlandı, şu an tedavime 2 ay ara verildi, incir kürünü uyguluyorum.

badenur bak gordun mu sayı ıncırler le yukselebılıyomus hepınızın guzel haberını beklıyorum ınsallah sonrada benden alırsınız :CüvCüv: sen ıstanbul cerrahı de yaptırıcan dıme

selam, benim yumurta rezervim düşük, o nedenle başladım incir kürüne, en az 42 gün içmen gerekli... 21 gün iç sonra 7 gün ara ver .... ardından yine başla 21 gün iç.
(mucize iksirler, incir kürü, saraçoğlu ) yazıp inernetten aratırsan tam formülü bulursun. Bulamazsan ben açıklayıcı yazarım sana.
Evet benim tedavim İstanbul cerrahide olacak, ben o hastaneye ve laboratuvarına güveniyorum, doktorum dışardan özel yerine gidiyorum, ama hastane olarak orayı kullanıyor, hadi hayırlısı arkadaşım, sevgiler....

evet cnm başlamadan 2 ay önce ama ben ara vermedim 21 gün içip ara felan öyle yapmadım
onu sogan küründe yappmışdım ama sogan kürü benim tansiyonumu düşürmüşdü onu bıraktım subatda negatif sonuc aldıkdan sonra sogan kürü yapmışdım
incir kürüne ara vermeden devam etmişdim birde ben diger merkezlerde gonalef kullandım ilac olarak 24 tane yumurtam olan merkezde progon kulandım onunda etkisi olabilir bilemiyorum
ama ben bitki şimdiye kadar kulanmadım safran filan cok az kulanmışdım diger tedavilerimde düzenli olarak incirr onada inandım bilmiyorum embiriyom aynı oldu fakat yumurtam coook oldu hiç umutsuz olma bana rezervin az diyolardı doktorlar

duş birde ilac ayarı demişsin onu es gecmişim ilgin ç bişey var dı benim 2 tedavimde cok yükklü ilac kulanıldı 450 ve 500 doz fakat bu son 24 tane yumurtamın oldugu tedavimde 300 ile basladık 150 ile bitti
sanırım cok ilaclada ben cevap veremdim az ilacla daha iyi oldu

ben hayıt suyu içtim 1,5 ay
yumurtalıkları gençleştiriyor,
sonuç alabilmek için hayıt meyvesini en az 3 -4 ay kullanmalısın

kızlar femara protokolüyle başlayacağım 2. tedaviye.. nasıl bir protokol az çok anladım ama bu protokolle başarılı olanlar var mı?

rezervi zayıf olanlara uygulanıyor senin zayıf mı? daha önce lucrin de uygulanmış uzun protokol rezervi iyi olanlara uygulanıyor diye biliyoum ?

benim de kafam karıştı , lucrinle uzun protokol uygulandı ilkinde.. ama sadece 5 yumurta oldu ve transfer olamadım, kötü embriyo kalitesi nedeniyle... şimdi femara protokolü dedi doktor.. nasıl bir protokol? merak ediyorum uygulanan arkadaşlar bilgi verebilirse çoook iyi olur..

Femara protokolüyle 27.5 haftalık hamileyim. Yumurta rezervim az olduğu için bu protokol uygulandı. Femara vücutta östrojen üretimini engelliyor ve kullanımını bıraktıktan sonra da hormolarda şahlanışa sebep oluyor.Başka bir deyimlede yumurtalıklarda hassaslaşmaya neden oluyor yumurtalarınızdaki gelişim farkını siz bile görebiliyorsunuz.femara yı 5 gün günde bir tablet olarak kullanıyorsun .femarayı adetin 2. günü kullanmaya başladım.îlacın 3. gününden itibaren gonal-f yada merional 450 doz olarak kullanmaya başlıyorsun.Kişiden kişiye değişir ben geliştirici ilaçların 4. günü cetrotide baskılayıcı vurulmaya başladım. Sonra yumurta toplama transfer herşey çok çabuk oluverdi. Hepinize tedavinizde bol şanslar bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle.

Flavius bana umut oluyorsun her seferinde.. inşallah femara protokolü ile ben de bebişlerime kavuşacağım...

Flavius bana umut oluyorsun her seferinde.. inşallah femara protokolü ile ben de bebişlerime kavuşacağım...

derviş canım merak etme ben burada femara protokolüyle bebeklerine kavuşan başkalarını okudum. eninde sonunda sna uyan bir protokol olacak sen de kavuşacaksın bbeklerine canım kaydirigubbakcemile3

derviş banada 2 ve 3 denemede femera protokolu uygulandı yumurta rezervı az olanlarda cok basarılı oldugunu dusunuyorum benım 1 denemede 4 yumurtam olmustu femera protokoluyle 8 e cıktı son denememde 7 taneydı 5 tane toplandı 4 tane dollendı 2 denememde gebe kaldım ama gelısemedıler ınsallah bu denemede pozıtıf cıkar ...femera protokolu sanada ugurlu gelsın bebıslerıne kavus ınsallah...sende anatolıaya gıdıyorsun degılmı dr un kım

Dervişcim sana umut olabilmek ne güzel bebeklerine kavuşacağına eminim. Tedavinde başarılar, umudunu yitirme dualarım sizinle sevgiyle kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…