Merhaba canım çatlama günün yaklaşıyor olmalı. Ben de bu ay iğnesiz femara kullanıyorum. Daha önce klomen, çatlatma iğnesi ve aşılama tecrübelerim var. Artık vücudumu tanıdığım için kendim femaraya başladım. Canım sana tavsiyem önümüzdeki ay doktora gitmen. Kist yaparsa ve fark etmeyip ilaca devam edersen kistin büyür. Ben bu ay olmazsa Eylül'de doktora gideceğim. O zaman görürüm kist oldu mu olmadı mı.Merhabalar arkadaşlar. Ben bu ay doktora gitmeden femara kullandım. (Kimseye önermiyorum. Ben artık olsjn istediğimden kendi kendime kullandım. Geçen ay tahlillerimi yaptırmıştım mherşey normaldi. Ondan da cesaret aldım açıkçası. Ama sizler doktora danışmadan kullanmayın. Brn sabrımın sonuna geldiğim için çaresizlikten kendim başladım. ) Adetin 3. Günü başladım 5 gün günde 2 tane sabah akşam içtim. Bugün 5. Gün bitti. Aynı zamanda ovulasyon testi ile takip de yapıyorum.
Benim sorum Çatlatma falan yapmayacağımdan femara bittikten sonra ilişki günleri nasıl olması gerekiyor? Ovulasyon sa bugün negatifti. Kimi başlıklarda ilaç bittikten sonra doktorların 5 gün ilişki önermediğini yazmışlar. Kimisi gün aşırı değerlendirmiş.
Birde femara kullananlar toplaşıp beraber kader ortaklığı yapabiliriz:) Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimsenin arkasından baktırmasın. Dileyen isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah. Bende dahil
Bugün yumurtlama sanıyorum ki ovulasyon testi yaptım emin olamadım ama. Onu da atayım hatta. Bu ay da olmazsa bi daha ki ay aşılama yapacam. O yüzden mecbur doktor kontrolüne gidecem. İnşallah kist oluşmaz. Birde o derdi kaldıramaz minnoş bünyemMerhaba canım çatlama günün yaklaşıyor olmalı. Ben de bu ay iğnesiz femara kullanıyorum. Daha önce klomen, çatlatma iğnesi ve aşılama tecrübelerim var. Artık vücudumu tanıdığım için kendim femaraya başladım. Canım sana tavsiyem önümüzdeki ay doktora gitmen. Kist yaparsa ve fark etmeyip ilaca devam edersen kistin büyür. Ben bu ay olmazsa Eylül'de doktora gideceğim. O zaman görürüm kist oldu mu olmadı mı.
Merhaba bende basladim kullanmaya bugun kontrole gittim oluşan yumurtanin buyuklugune gore çatlayacagi tarihi öngörerek iliski tarihini söyluyor canim bence mutlaka doktora gorun benim 2 yumurtam olustu 19 mm bi tanesi onun için mesela öngördugu tarihler bugun ve pazartesi o zamanlar icin çatlar dedi salida randevu olsuturduMerhabalar arkadaşlar. Ben bu ay doktora gitmeden femara kullandım. (Kimseye önermiyorum. Ben artık olsjn istediğimden kendi kendime kullandım. Geçen ay tahlillerimi yaptırmıştım mherşey normaldi. Ondan da cesaret aldım açıkçası. Ama sizler doktora danışmadan kullanmayın. Brn sabrımın sonuna geldiğim için çaresizlikten kendim başladım. ) Adetin 3. Günü başladım 5 gün günde 2 tane sabah akşam içtim. Bugün 5. Gün bitti. Aynı zamanda ovulasyon testi ile takip de yapıyorum.
Benim sorum Çatlatma falan yapmayacağımdan femara bittikten sonra ilişki günleri nasıl olması gerekiyor? Ovulasyon sa bugün negatifti. Kimi başlıklarda ilaç bittikten sonra doktorların 5 gün ilişki önermediğini yazmışlar. Kimisi gün aşırı değerlendirmiş.
Birde femara kullananlar toplaşıp beraber kader ortaklığı yapabiliriz:) Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimsenin arkasından baktırmasın. Dileyen isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah. Bende dahil
Benim bugün tumurtlama günüm tahminen. Gidemedim. Artık bir daha ki adetime (ki inşallah olmamMerhaba bende basladim kullanmaya bugun kontrole gittim oluşan yumurtanin buyuklugune gore çatlayacagi tarihi öngörerek iliski tarihini söyluyor canim bence mutlaka doktora gorun benim 2 yumurtam olustu 19 mm bi tanesi onun için mesela öngördugu tarihler bugun ve pazartesi o zamanlar icin çatlar dedi salida randevu olsuturdu
Benim bugün tumurtlama günüm tahminen. Gidemedim. Artık bir daha ki adetime (ki inşallah olmam) gidecem mecbur doktora. Ben gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum. Denk gelir herhalde
Evet benimde kasıklarımda ara ara batmakar oluyo, beyaz akıntı oluyo birde şişlik oluyor. Öyle anlıyorum yumurtlamayı. Ama genel olarak ovulasyon testiyle de takip ediyorum ben. Testte çift çizgi olduğu zaman şişlik kasık ağrısı akıntı oluyorYa zaten yumurtlama olunca belirtilerde oluyo akinti artisi gogus agrisi kasik agrisi vs. Benim şu an kasik agrim çok var sizde varmi bu belirtilerden canim
Ben daha önce kullanmadim ovulasyon testini ama genel olarak belirtilerden anliyorum sizin regliniz düzenlimiEvet benimde kasıklarımda ara ara batmakar oluyo, beyaz akıntı oluyo birde şişlik oluyor. Öyle anlıyorum yumurtlamayı. Ama genel olarak ovulasyon testiyle de takip ediyorum ben. Testte çift çizgi olduğu zaman şişlik kasık ağrısı akıntı oluyor
Evet. Normalde hiç şaşmazdı. Depremden sonra 3 ay bi şaştı şimdi yine düzene girdiBen daha önce kullanmadim ovulasyon testini ama genel olarak belirtilerden anliyorum sizin regliniz düzenlimi
Canım çatlamaya yakın olabilirsin..her gün yaparak takip et. Ben de bir kaç gün sonra başlayacağım ovulasyon testine. Bugün daha adetimin 5. Günü... 6. Gün dediğin adetten sonraki mi? Baya koyulaşmış erken mi çatlayacak acaba?. Adetin 1. Gününden başlayarak sayılıyor biliyorsun değil mi canım? Senin bu sanki adetin 11. Günü gibi koyuBugün yumurtlama sanıyorum ki ovulasyon testi yaptım emin olamadım ama. Onu da atayım hatta. Bu ay da olmazsa bi daha ki ay aşılama yapacam. O yüzden mecbur doktor kontrolüne gidecem. İnşallah kist oluşmaz. Birde o derdi kaldıramaz minnoş bünyemilk defa doktor kontrolsüz femara kullandım. Bi tedirginlik yok değil. Siz ne durumdasınız.
Benimki evlendiketen sonra duzensilzesti ama doktor gebe kalamamamin nedeni olarak yumurtalarin tembel dediEvet. Normalde hiç şaşmazdı. Depremden sonra 3 ay bi şaştı şimdi yine düzene girdi
Bittikten sonra ki canım. Bugün biriminden sonraki 7. Gün. Bugün yumurtlama bak atayım testi.Canım çatlamaya yakın olabilirsin..her gün yaparak takip et. Ben de bir kaç gün sonra başlayacağım ovulasyon testine. Bugün daha adetimin 5. Günü... 6. Gün dediğin adetten sonraki mi? Baya koyulaşmış erken mi çatlayacak acaba?. Adetin 1. Gününden başlayarak sayılıyor biliyorsun değil mi canım? Senin bu sanki adetin 11. Günü gibi koyu
Bende de problemm o sanırım. Doğru düzgün doktor bulamıyoruz ki adam akıllı bilgilendirsin. Deprem sonrası hiç kalmadı desem yeri zaten.Bwn
Benimki evlendiketen sonra duzensilzesti ama doktor gebe kalamamamin nedeni olarak yumurtalarin tembel dedi
Canım o zaman 12. Günündesin. Günleri adet gününden başlatsan daha anlaşılır olurBugünün testi.
Nerdesiniz acaba şu an burda benim gordugum doktor gayet iyiBende de problemm o sanırım. Doğru düzgün doktor bulamıyoruz ki adam akıllı bilgilendirsin. Deprem sonrası hiç kalmadı desem yeri zaten.
Bugün yumurtlama günü. Biz dün değerlendirmiştik. Gün aşırı denmişti bugün değerlendirmesek birşey olur mu acaba ya.Canım o zaman 12. Günündesin. Günleri adet gününden başlatsan daha anlaşılır olurtamam kuzum çatlıyorsun. Bir gün dolu bir gün boş şeklinde değerlendirirsiniz . İnşallah bu ay bebeğin seninle olacak
Ben Adıyaman'dayom canım. Maalesef burası mahrumiyet bölgesi gibiNerdesiniz acaba şu an burda benim gordugum doktor gayet iyi
Allah yardimciniz olsun canim hala toparlanamamasi çok normal ama Allah insallah ikimizinde kucağini bos birakmazBen Adıyaman'dayom canım. Maalesef burası mahrumiyet bölgesi gibi
Ayt amin aminnnn bir sürü aminnnn. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah yardimciniz olsun canim hala toparlanamamasi çok normal ama Allah insallah ikimizinde kucağini bos birakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?