Birşey olmaz canım. Bu sabahı değerlendiremeye çalışın kuzum. Bir gün boşluk iyi oluyor sperm kalitesi için.Bugün yumurtlama günü. Biz dün değerlendirmiştik. Gün aşırı denmişti bugün değerlendirmesek birşey olur mu acaba ya.
Rabbim bu çabamızı emeğimizi karşılıksız bırakmasınbşallahBirşey olmaz canım. Bu sabahı değerlendiremeye çalışın kuzum. Bir gün boşluk iyi oluyor sperm kalitesi için.
Amin inşallah stres yapmasak inaninki olur bizdeki en buyuk sıkıntı buAyt amin aminnnn bir sürü aminnnn. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ama bu çok mümkün olmuyor ki. Nerdr yaşıyorsun bilmiyorum ama ben doğunun cahilliğin göbeğinde yaşıyorum. İnsanlara göre ben kısırım. Hamileliklerini benden gizliyorlar falan. Herkes bi kür birşey öneriyor. Ara ebelere gönderiyorlar. İster istemez kafaya takıyor insan. Rabbimden diliyorum artık brni kimsenin diline düşürmesin.Amin inşallah stres yapmasak inaninki olur bizdeki en buyuk sıkıntı bu
Ah canim ben karsliyim banami diyorsun banada kisir diyorlar kaynanamla beraber yasiyoruz oda koyde falanca kisilere soylemis kisir diye napayimki nasip bu isler millet cahil o yuzden takmamak gerek siz herhangi baska tedaviler gordunuzmuAma bu çok mümkün olmuyor ki. Nerdr yaşıyorsun bilmiyorum ama ben doğunun cahilliğin göbeğinde yaşıyorum. İnsanlara göre ben kısırım. Hamileliklerini benden gizliyorlar falan. Herkes bi kür birşey öneriyor. Ara ebelere gönderiyorlar. İster istemez kafaya takıyor insan. Rabbimden diliyorum artık brni kimsenin diline düşürmesin.
Yok canım bu ikinci femara kullanışım. İlkinde eşim il dışına çıktı. O yüzden bu ay ilk kullanışım da diyebilirim. Bu ay olmazsa aşılama yapmayı düşünüyorum. Bu süreçler beni çok yordu. Belki aşılama da çözüm olmayacak ama bilmiyorum yaptırcam.Ah canim ben karsliyim banami diyorsun banada kisir diyorlar kaynanamla beraber yasiyoruz oda koyde falanca kisilere soylemis kisir diye napayimki nasip bu isler millet cahil o yuzden takmamak gerek siz herhangi baska tedaviler gordunuzmu
Canım çatladı çatlayacak gibi. Silikleşmeye başlayınca çatladı demek oluyor ve asıl o zaman değerlendirmek önemli. Yumurta 24 saat yaşıyor. Dünü değerlendirdiyseniz yarın sabahı değerlendirebilirsiniz kaçırmamak için.edahandro canım bi ovulasyon testime vakar mısın. Dünkü testi atmıştım yumurtlamaydı. Bugünde bi tuk koyu ggibi geldi bana. Yumurtlama mı yine yoksa çatlama mı ?
Femera çok ağir canim ya bu sefer iliskileride degerlendirirsen tutar bence amh baktirdinmi canimYok canım bu ikinci femara kullanışım. İlkinde eşim il dışına çıktı. O yüzden bu ay ilk kullanışım da diyebilirim. Bu ay olmazsa aşılama yapmayı düşünüyorum. Bu süreçler beni çok yordu. Belki aşılama da çözüm olmayacak ama bilmiyorum yaptırcam.
Canim bu testi eczanedenmi aldinedahandro canım bi ovulasyon testime vakar mısın. Dünkü testi atmıştım yumurtlamaydı. Bugünde bi tuk koyu ggibi geldi bana. Yumurtlama mı yine yoksa çatlama mı ?
Amh 1.17Femera çok ağir canim ya bu sefer iliskileride degerlendirirsen tutar bence amh baktirdinmi canim
Yok canim İnternetten aldım. Almayı düşünürsen instagram da "birgebeningunlugu" sayfadından alabilirsin. Güvenilir testler. Onu kullanıyordum normalde bittiği için elimde başka marka vardı onu kullandım.Canim bu testi eczanedenmi aldin
Ah inşallah canım. İsteyen herkese nasip olsun. İlacın sizde bir tan etkisi oldu mu? Beni çok şişiriyor.Femera çok ağir canim ya bu sefer iliskileride degerlendirirsen tutar bence amh baktirdinmi canim
Benimde 1.25Amh 1.17
Kasiklarimda agri yapti ve ozlellikle bulanti yapti bendeAh inşallah canım. İsteyen herkese nasip olsun. İlacın sizde bir tan etkisi oldu mu? Beni çok şişiriyor.
Almayi dusunuyorum aslinda yarin doktor randevum var eger catlamamis derse yumurtalarin alicam bendeYok canim İnternetten aldım. Almayı düşünürsen instagram da "birgebeningunlugu" sayfadından alabilirsin. Güvenilir testler. Onu kullanıyordum normalde bittiği için elimde başka marka vardı onu kullandım.
Normal herhalde değil miBenimde 1.25
Ben uzun zamandır kullanıyorum canım ovulasyon testi. Hamile kalamadım ama yumurtlama zamanını gösteriyor gerçekten.Almayi dusunuyorum aslinda yarin doktor randevum var eger catlamamis derse yumurtalarin alicam bende
Evet canim 1 altindaki deger sıkıntı eger 1 in altindaysa tüp bebek önerilirNormal herhalde değil mi
Bende duymustum canim ama simdi doktor dedi ya cumartesi yada pazartesi çatlar diye ondan bu seferljk bekleyim zaten yarin randevum var çatlamamissa gidip alicam gerçi bence çatlamadi ypgun akintim yoktu sadece sağ kasigim asiri aciyorduBen uzun zamandır kullanıyorum canım ovulasyon testi. Hamile kalamadım ama yumurtlama zamanını gösteriyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?