Femara sonrası çaylatma iğnesi olmadan değerlendirme günleri ??

Bugün yumurtlama günü. Biz dün değerlendirmiştik. Gün aşırı denmişti bugün değerlendirmesek birşey olur mu acaba ya.
Birşey olmaz canım. Bu sabahı değerlendiremeye çalışın kuzum. Bir gün boşluk iyi oluyor sperm kalitesi için.
 
Amin inşallah stres yapmasak inaninki olur bizdeki en buyuk sıkıntı bu
Ama bu çok mümkün olmuyor ki. Nerdr yaşıyorsun bilmiyorum ama ben doğunun cahilliğin göbeğinde yaşıyorum. İnsanlara göre ben kısırım. Hamileliklerini benden gizliyorlar falan. Herkes bi kür birşey öneriyor. Ara ebelere gönderiyorlar. İster istemez kafaya takıyor insan. Rabbimden diliyorum artık brni kimsenin diline düşürmesin.
 
Ah canim ben karsliyim banami diyorsun banada kisir diyorlar kaynanamla beraber yasiyoruz oda koyde falanca kisilere soylemis kisir diye napayimki nasip bu isler millet cahil o yuzden takmamak gerek siz herhangi baska tedaviler gordunuzmu
 
Ah canim ben karsliyim banami diyorsun banada kisir diyorlar kaynanamla beraber yasiyoruz oda koyde falanca kisilere soylemis kisir diye napayimki nasip bu isler millet cahil o yuzden takmamak gerek siz herhangi baska tedaviler gordunuzmu
Yok canım bu ikinci femara kullanışım. İlkinde eşim il dışına çıktı. O yüzden bu ay ilk kullanışım da diyebilirim. Bu ay olmazsa aşılama yapmayı düşünüyorum. Bu süreçler beni çok yordu. Belki aşılama da çözüm olmayacak ama bilmiyorum yaptırcam.
 
edahandro canım bi ovulasyon testime vakar mısın. Dünkü testi atmıştım yumurtlamaydı. Bugünde bi tuk koyu ggibi geldi bana. Yumurtlama mı yine yoksa çatlama mı ?
 

Eklentiler

  • 20230813_195648.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 65
edahandro canım bi ovulasyon testime vakar mısın. Dünkü testi atmıştım yumurtlamaydı. Bugünde bi tuk koyu ggibi geldi bana. Yumurtlama mı yine yoksa çatlama mı ?
Canım çatladı çatlayacak gibi. Silikleşmeye başlayınca çatladı demek oluyor ve asıl o zaman değerlendirmek önemli. Yumurta 24 saat yaşıyor. Dünü değerlendirdiyseniz yarın sabahı değerlendirebilirsiniz kaçırmamak için.
 
Femera çok ağir canim ya bu sefer iliskileride degerlendirirsen tutar bence amh baktirdinmi canim
 
Canim bu testi eczanedenmi aldin
Yok canim İnternetten aldım. Almayı düşünürsen instagram da "birgebeningunlugu" sayfadından alabilirsin. Güvenilir testler. Onu kullanıyordum normalde bittiği için elimde başka marka vardı onu kullandım.
 
Almayi dusunuyorum aslinda yarin doktor randevum var eger catlamamis derse yumurtalarin alicam bende
 
Ben uzun zamandır kullanıyorum canım ovulasyon testi. Hamile kalamadım ama yumurtlama zamanını gösteriyor gerçekten.
Bende duymustum canim ama simdi doktor dedi ya cumartesi yada pazartesi çatlar diye ondan bu seferljk bekleyim zaten yarin randevum var çatlamamissa gidip alicam gerçi bence çatlamadi ypgun akintim yoktu sadece sağ kasigim asiri aciyordu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…