Evet Canım testlerini yanyana koyup bakarsınYarın tekrar paylaşırım testin sonucunu bakıcam yapmaya devam edicem salı gün kan vericem zaten merak ediyorum çok heyecanlı bi süreç teşekkür ederim yardımınız için
Evet çok silik çıkmış bakalım yarın ki test ile kıyaslayalım canımTestim bu şekilde
İnşallah görürüz bide 5 dakkadan sonra çıktı hemen çıkmadı 6 7 dakika gibi bi sürede çıktıEvet Canım testlerini yanyana koyup bakarsınİstersen buraya da atarsın birlikte bakarız. Umarım koyulaştığını görürüz kuzum
Yarın yapınca atıcam hemen sabahtan yaparım yarınEvet çok silik çıkmış bakalım yarın ki test ile kıyaslayalım canım
En üstteki 11. Gün yaptığım altındaki 12. Gün sabah diğeri akşam yaptım sabahki yaptığımdan emin olamamıştım en alttaki de bu sabahki test fikirlerini almak istedimEvet çok silik çıkmış bakalım yarın ki test ile kıyaslayalım canım
Çok fark göremedim kuzum . Silik çizgi devam ediyor gibi.En üstteki 11. Gün yaptığım altındaki 12. Gün sabah diğeri akşam yaptım sabahki yaptığımdan emin olamamıştım en alttaki de bu sabahki test fikirlerini almak istedim
Evet koyulaşma da yok silinmiyo da bilemedim vallaÇok fark göremedim kuzum . Silik çizgi devam ediyor gibi.
Umarım yarına koyulaşma görürsün kuzum. Bugün belki iğnenin etkisi geçmiştir, bebişin silik çizgsini görmüşüzdür. BilemeyizEvet koyulaşma da yok silinmiyo da bilemedim valla
İnşallah ya salı kan vericem zaten de bakalım ağrım var birazUmarım yarına koyulaşma görürsün kuzum. Bugün belki iğnenin etkisi geçmiştir, bebişin silik çizgsini görmüşüzdür. Bilemeyizherşey olabilir
Tesekkur ederim canim bendede bu ay kist olustu 30mm lik hemde insallah benimkide adetle atilir smr testim de kotu cikti doktor hpv testi onerdiCanım hematom kisti yapıyor ve bu en basit kist olarak geçiyor, doktorum bana bu şekilde uzun uzun açıklamıştı. çoğunluğu da adetle atılıyor. Bende de bir defa oldu ve bir sonraki adetle atıldı. Bak biraz önce profa soru sordum cevap verdi. Belkii bilmek istersiniz.
Tesekkurler canim cekildim tahmin ettigimden daha az acidi cok fazla yanma oldu benimÇekildin mi kuzum? Nasılsın?
Yok canim bir sikinti yok çok sukur çok fazla ilac yakti sadece beniBir sıkıntı yok inşallah
Kuzum kist için hiç endişe etme benim de 30 mmdi. Sonraki muayenede 3 cm olmuştu. Sonraki adette de yok olup gitmişti.. smr önemli ama, inşallah güzel sonuçlar alırsınTesekkur ederim canim bendede bu ay kist olustu 30mm lik hemde insallah benimkide adetle atilir smr testim de kotu cikti doktor hpv testi onerdi
Çok şükür canım. Güçlü kadınsınTesekkurler canim cekildim tahmin ettigimden daha az acidi cok fazla yanma oldu benim
Insallah canim artik akisina birakicam zaten doktor dedi daha yapacak birsey yok birdaha ilac veremem dediKuzum kist için hiç endişe etme benim de 30 mmdi. Sonraki muayenede 3 cm olmuştu. Sonraki adette de yok olup gitmişti.. smr önemli ama, inşallah güzel sonuçlar alırsınbirşey çıkmaz inşallah. Haber et canım bize de güzel haberlerini inşallah
Merhabalar arkadaşlar. Ben bu ay doktora gitmeden femara kullandım. (Kimseye önermiyorum. Ben artık olsjn istediğimden kendi kendime kullandım. Geçen ay tahlillerimi yaptırmıştım mherşey normaldi. Ondan da cesaret aldım açıkçası. Ama sizler doktora danışmadan kullanmayın. Brn sabrımın sonuna geldiğim için çaresizlikten kendim başladım. ) Adetin 3. Günü başladım 5 gün günde 2 tane sabah akşam içtim. Bugün 5. Gün bitti. Aynı zamanda ovulasyon testi ile takip de yapıyorum.
Benim sorum Çatlatma falan yapmayacağımdan femara bittikten sonra ilişki günleri nasıl olması gerekiyor? Ovulasyon sa bugün negatifti. Kimi başlıklarda ilaç bittikten sonra doktorların 5 gün ilişki önermediğini yazmışlar. Kimisi gün aşırı değerlendirmiş.
Birde femara kullananlar toplaşıp beraber kader ortaklığı yapabiliriz:) Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimsenin arkasından baktırmasın. Dileyen isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah. Bende dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?