Femara sonrası çaylatma iğnesi olmadan değerlendirme günleri ??

Benimse bugün tam olarak çatlaması lazım. Dün 2 havuç yedim oda çatlatıyor. Bugün akşam iş çıkışı evde tekrar ovulasyon testi yapcam. O zaman anlaşılır.
Birde bugün benim 2. Evlili yıldönümüm. 2 yıldır her özel günde eşime süprizle hamilelik haberi vermeyi hayal ettim olmadı. İnşallah bu yıldönümünün uğruna hamile kalırım ve eşime bunun müjdesini veririm

Insallah bu sefer olucak rabbim nasip eder insallah sizin femara kullanimizin kaçinci gunu şuan

Benimde 8. Gun çok fena kasiklarim agriyo yumurta buyudugu zaman agri yaparmis catlamismidir acaba ya catlasa ikimiz icinde iyi insallah doktor catlamistir der
Yumurtlama zamanı değerlendirdiğimiz için ağrı olabilir diyorlar hep. Sen doktora gidecek misin canım

Gelde anlat bunu ona o kadar sıkıldimki sonra erkege degil kadina kisir derler ama
Bazen kriz getiriyor bu durum. Onların tuzu kuru. Toplumumuzda çocuk olmuyorsa asla erkekte kusur aranmaz. Kadındır hep eksik olan. Ama kime nasıl anlatabilirsin ki gerçeği bazen. Rabbim emeklerimizi boşa vermesin

Bazen kriz getiriyor bu durum. Onların tuzu kuru. Toplumumuzda çocuk olmuyorsa asla erkekte kusur aranmaz. Kadındır hep eksik olan. Ama kime nasıl anlatabilirsin ki gerçeği bazen. Rabbim emeklerimizi boşa vermesin
Amin insallah canim cidden bende sıkıldim bu durumdan ama cahillede münakaşaya girilmiyor

Doktora gittin mi canım
Evet canim gittim soldaki yumurtam buyumus sagdakide çok az çatlamis neden oyle olmus anlayamadik yumurtanin ust kisminda çatlamis yumurtanin sivisi vardi ama hepsi çatlamamis sol tarafdaki icin doktor onu kacirmayalim dedi ovitrelle çatlatma ignrsi verdi gece kullan dedi bugun iliski onerdi ve persembe onerdi cumada kontrol esim bugun de girmez iliskiye ishal ve grip olmus anca persembe girer tedavi yarim yamalak oluyor anladigin canim sendende boyle bir durum hic oldumu yumurtanin tamamen çatlamamasi gibi

Beb takip ettirmedim böyle canım. Bir kere yumurta takibi yapmıştım. Dpktor bitşey söylememişti ama eşim il dışına çıktığı için boşa geçmişti. Eşini ikna et bence bir ayın daha boşa gitmesin. Yumurtan da belki yeni çatlıyordur o yüzden öyle görünmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…