Femara sonrası çaylatma iğnesi olmadan değerlendirme günleri ??

Ben gidemedim bu ay doktora bi yoğunluk vardı işte. Kısmet. Sen devam ediyor musun femaraya canım
Bu ay yine aldim ama birdaha doktora gitmeme karari aldim çok yiprandim çok üzülüyorum psikolojim kaldirmiyor artik bazi şeyleri en iyisi uzaklasmak doktor esin gelsin diyor esim gelmek istemiyor çok yoruldum ya cidden

Bu ay yine aldim ama birdaha doktora gitmeme karari aldim çok yiprandim çok üzülüyorum psikolojim kaldirmiyor artik bazi şeyleri en iyisi uzaklasmak doktor esin gelsin diyor esim gelmek istemiyor çok yoruldum ya cidden
Eşinin test yapması da çok önemi. Ola ki pnda bir problem varsa senin habire doktora gitmenin ilaç almanın mantığı yok ki. Allah korusun da. Çözülebilir basit bir sorun da olabilir. Ama bilmek önemli

Sen nasilsin napiyorsun canim
Benim de cumartesi reglim geldi. Bugün doktora gidiyorum canım. Bakalım ne diyecek. Aşılama olabilir benim yine.. ben de üst üste üç dört ay gidip aşılama olduğumda psikolojim çok kötü olmuştu. Sürekli doktora gitmek de insanı çok yıpratıyor. Üç ay mola verdim. Şimdi tekrar başlayacağım bakalım.

Rabbim çabamızı görsğn mükafatını versn tez zamanda inşallah

Rabbim çabamızı görsğn mükafatını versn tez zamanda inşallah
Amin amin canım

T Tezc sra Teletabi bugün doktora gittim kızlar. Üçüncü aşılamamı olacağım nasipse. Bugün adetin 4. Günü. Femara başlattı. Cumartesi tekrar kontrol var. Kaç yumurta var bakılacak ona göre çatlatma iğnesi verilecek. Bu ay siz doktora gidemediniz sanırım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Bi de diğer gruba bugün bunu atmıştım. Sizin de bilginiz olsun diye buraya da atıyorum kızlar.

Kızlar merhaba ben yumurta takibi yapmadım hiç. İğnesiz klomen kullanmıştım gebe kaldığım ay. Sadece sabahları uyanır uyanmaz ateşimi ölçerdim koltuk altımdan. Regl için kullandığım uygulamaya not alırdım. Hep 35 küsurlu sayılarla uyanmışım. Yumurtlama zamanım olduğunu düşündüğüm günlerde 36 üstüne çıkmış ateşim 36.5 36.2 36 sonra yine 35 küsurlara düşmüş. O günleri her gün değerlendirdik. Ek olarak havuç yediğimi de hatırlıyorum o günlerde bol bol. Çatlama ağrısı olduğunu düşündüğüm bir ağrı beni kıvrandırmıştı onu da unutmuyorum. Klomenden sonra hiç beklemedik. Gün aşırı, bazen iki üç günde bir değerlendirdik hep. Şu an 25 haftalığız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada ben de pcosluyum. Prolaktinim de yüksekti.

INsallah guzel haberlerini aliriz canim doktor rahim filmi istedi persembe randevum var canim sen daha once girdinmi hsg ye

Hqyirli olsun oncelikle sizin adiniza çok sevindim rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bu arada gebeliginizi nasil ögrendiniz

Amin insallah çok fazla bu ilaclari kullqnmakta iyi degil bqnada verdi 2. Kez kullaniyorum ama icim rahat degil acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…