Insallah canim tabikide bu topikten gebelige hazirlik topigine gecmeyi rabbim nasip eder insallah bizeAh inşallah. Kendimi yorgun ama güçlü olduğuma inamdırmaya çalışıyorum. Bu daha çok yoruyor. Ne olur bana tutunmuş olsun
İnşallah inşallahInsallah canim tabikide bu topikten gebelige hazirlik topigine gecmeyi rabbim nasip eder insallah bize
Nasilsin canim nasil gidiyoİnşallah inşallah
İyiyim canım. Ne yapayım aynı şeyler. Sen ne yapıyorsunNasilsin canim nasil gidiyo
Bendeviyim canim bugun sirtim çok asiri agriyo adet olmadan once boyle agriyor benim persembe adet gunumİyiyim canım. Ne yapayım aynı şeyler. Sen ne yapıyorsun
Adet oldum canim ben bugun sende ne var ne yokİyiyim canım. Ne yapayım aynı şeyler. Sen ne yapıyorsun
Ben gidemedim bu ay doktora bi yoğunluk vardı işte. Kısmet. Sen devam ediyor musun femaraya canımAdet oldum canim ben bugun sende ne var ne yok
Bu ay yine aldim ama birdaha doktora gitmeme karari aldim çok yiprandim çok üzülüyorum psikolojim kaldirmiyor artik bazi şeyleri en iyisi uzaklasmak doktor esin gelsin diyor esim gelmek istemiyor çok yoruldum ya ciddenBen gidemedim bu ay doktora bi yoğunluk vardı işte. Kısmet. Sen devam ediyor musun femaraya canım
Sen nasilsin napiyorsun canimBenim de hiç tam silikleşmiyor canım. Bünyeden bünyeye değişiyor olabilir
Eşinin test yapması da çok önemi. Ola ki pnda bir problem varsa senin habire doktora gitmenin ilaç almanın mantığı yok ki. Allah korusun da. Çözülebilir basit bir sorun da olabilir. Ama bilmek önemliBu ay yine aldim ama birdaha doktora gitmeme karari aldim çok yiprandim çok üzülüyorum psikolojim kaldirmiyor artik bazi şeyleri en iyisi uzaklasmak doktor esin gelsin diyor esim gelmek istemiyor çok yoruldum ya cidden
Benim de cumartesi reglim geldi. Bugün doktora gidiyorum canım. Bakalım ne diyecek. Aşılama olabilir benim yine.. ben de üst üste üç dört ay gidip aşılama olduğumda psikolojim çok kötü olmuştu. Sürekli doktora gitmek de insanı çok yıpratıyor. Üç ay mola verdim. Şimdi tekrar başlayacağım bakalım.Sen nasilsin napiyorsun canim
Rabbim çabamızı görsğn mükafatını versn tez zamanda inşallahBenim de cumartesi reglim geldi. Bugün doktora gidiyorum canım. Bakalım ne diyecek. Aşılama olabilir benim yine.. ben de üst üste üç dört ay gidip aşılama olduğumda psikolojim çok kötü olmuştu. Sürekli doktora gitmek de insanı çok yıpratıyor. Üç ay mola verdim. Şimdi tekrar başlayacağım bakalım.
Amin amin canımRabbim çabamızı görsğn mükafatını versn tez zamanda inşallah
Bi de diğer gruba bugün bunu atmıştım. Sizin de bilginiz olsun diye buraya da atıyorum kızlar.Arkadaşlarım doktordan çıktım. Öğrendiklerimi anlatıyorum hepimizi ilgilendiriyor diye düşünüyorum.
1. Femara klomen ikisininde kist açısından bi farkı yok. İkisi de yumurta geliştiricidir. kistin olacağı varsa hangisini kullanırsan kullan kist olur dedi
2. Takviye vitaminler için; kendisinin vitamine karşı olmadığını, kullanmanın zararı olmadığını, psikolojik olarak da bana iyi geliyorsa içibeliceğimi söyledi.
Bana gelecek olursak. Bu ay femara kullanacağım, yumurtalar uygun olursa aşılama olacağım kızlar. @melisaa93 @fnd_50 @Pkolu_anneadayi
INsallah guzel haberlerini aliriz canim doktor rahim filmi istedi persembe randevum var canim sen daha once girdinmi hsg yeBenim de cumartesi reglim geldi. Bugün doktora gidiyorum canım. Bakalım ne diyecek. Aşılama olabilir benim yine.. ben de üst üste üç dört ay gidip aşılama olduğumda psikolojim çok kötü olmuştu. Sürekli doktora gitmek de insanı çok yıpratıyor. Üç ay mola verdim. Şimdi tekrar başlayacağım bakalım.
Kızlar merhaba ben yumurta takibi yapmadım hiç. İğnesiz klomen kullanmıştım gebe kaldığım ay. Sadece sabahları uyanır uyanmaz ateşimi ölçerdim koltuk altımdan. Regl için kullandığım uygulamaya not alırdım. Hep 35 küsurlu sayılarla uyanmışım. Yumurtlama zamanım olduğunu düşündüğüm günlerde 36 üstüne çıkmış ateşim 36.5 36.2 36 sonra yine 35 küsurlara düşmüş. O günleri her gün değerlendirdik. Ek olarak havuç yediğimi de hatırlıyorum o günlerde bol bol. Çatlama ağrısı olduğunu düşündüğüm bir ağrı beni kıvrandırmıştı onu da unutmuyorum. Klomenden sonra hiç beklemedik. Gün aşırı, bazen iki üç günde bir değerlendirdik hep. Şu an 25 haftalığız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada ben de pcosluyum. Prolaktinim
Amin insallah çok fazla bu ilaclari kullqnmakta iyi degil bqnada verdi 2. Kez kullaniyorum ama icim rahat degil acikcasiAmin amin canım
T Tezc sraTeletabi bugün doktora gittim kızlar. Üçüncü aşılamamı olacağım nasipse. Bugün adetin 4. Günü. Femara başlattı. Cumartesi tekrar kontrol var. Kaç yumurta var bakılacak ona göre çatlatma iğnesi verilecek. Bu ay siz doktora gidemediniz sanırım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?