Femara sonrası çaylatma iğnesi olmadan değerlendirme günleri ??

Eşinin test yapması da çok önemi. Ola ki pnda bir problem varsa senin habire doktora gitmenin ilaç almanın mantığı yok ki. Allah korusun da. Çözülebilir basit bir sorun da olabilir. Ama bilmek önemli
Evet katiliyorum ama gelmiyor hatta bu durum onu ikiskidede pasiflestiriyo

Hqyirli olsun oncelikle sizin adiniza çok sevindim rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bu arada gebeliginizi nasil ögrendiniz
Gündüz uykusu olan biri değilimdir sürekli içim geçiyordu uyuyakalıyordum ortalıkta. Göğüslerde büyüme özellikle kahverengi kısımda büyüme ve genişleme oldu ama bunlardan ziyade acaba mı dedirten lazere gidiyordum tüylerim dökülmesi gereken zamanda dökülmedi. Klomen de kullandığım için yoksa oldu mu deyip döngüm daha geçmeden test yapmıştım. Döngünün 26. günü erken gebelik testinde çift çizgi gördüm. Normalde 35 -40 günü bulurdu benim reglin gelmesi

Amin insallah çok fazla bu ilaclari kullqnmakta iyi degil bqnada verdi 2. Kez kullaniyorum ama icim rahat degil acikcasi
Canım zaten belli sayıdan fazla kullandırmıyorlar. 10 defa kullanmıyorsun örneğin. Bi yumurta takibi ve aşılama süreçlerinde kullanılıyor. Ve üst üste kullanımlarda ikinci üçüncü aylarda daha etkili diye okumuştum. Benim doktorum bi zararının olmadığını bana en baştan söyledi. Benim içim rahat açıkcası.

Evet katiliyorum ama gelmiyor hatta bu durum onu ikiskidede pasiflestiriyo
Rahim filminden hiç korkma canım. Ben anestezili çektirdim. Sonrasında da öyle çok ağrı kanama olmadı. Çok kısa sürüyor zaten. Hastanede 1 saat kadar kalıyorsun sonrasında o kadar

Rahim filminden hiç korkma canım. Ben anestezili çektirdim. Sonrasında da öyle çok ağrı kanama olmadı. Çok kısa sürüyor zaten. Hastanede 1 saat kadar kalıyorsun sonrasında o kadar
SAgolasin canim bugun cektirdim çok asiri yakti onun disinda bir sıkınti olmadi

Beni bazibyorumlar korkuttu canim kist olusabiliyor olmasi biraz riskli anlamina geliyor

Tesekkurler canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Beni bazibyorumlar korkuttu canim kist olusabiliyor olmasi biraz riskli anlamina geliyor
Canım hematom kisti yapıyor ve bu en basit kist olarak geçiyor, doktorum bana bu şekilde uzun uzun açıklamıştı. çoğunluğu da adetle atılıyor. Bende de bir defa oldu ve bir sonraki adetle atıldı. Bak biraz önce profa soru sordum cevap verdi. Belkii bilmek istersiniz.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-07-19-21-03-358_com.instagram.android.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2023-09-07-19-32-15-571_com.instagram.android.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar benim iğnenin 11. Günü bugün 5 tane test aldım şimdiden yapayım mı yoksa yarın sabahtan mı yapayım her gün yapıcam fikir verebilir misiniz

Hamilesin o zaman. Canım . Burda paylaşır mısın testini.
Yaptım çok silik çizgi var
Kuzum benim yazdığım gruplar birbirine karıştı. Sen iğne yapmışsın. Hala iğne etkisidir o. Sen yarın da yapıp çizgi azaldı mı arttı mı onu kontrol etmen gerekir. "Hamilesin " doğru bi tabir olmadı şuan. 11. Günden itibaren 14.15. Güne kadar test yapmalısın. 12.-13. Günlerde kendini gösterir. Bakalım koyuslacak mı çizgin canım

Yapabilirsin canım
Yarın tekrar paylaşırım testin sonucunu bakıcam yapmaya devam edicem salı gün kan vericem zaten merak ediyorum çok heyecanlı bi süreç teşekkür ederim yardımınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…