Bu gün 5 giriyorum canım ama şuan inanılmaz karnım şiş ve belim sırtım karnım ağrıyor hiç bir belirti yoktu çok şaşırdım bendeMerhaba canım bende ayni tedaviyi görüyorum ama Klomenle Femara kullanmadım muhtemelen şiddetli ağrın olduğunda çatlama gerçekleşmiş herhalde ben ne klomen kullanırken nede ovitrelle kullanırken asla bişey hissetmedim halada hissetmiyorum ve bu cok sinirimi bozuyor kullanan herkesin mutlaka biyeri ağrıyor bende sıfır belirti şuan iğnenin 4 cü günü mü senin canım?
Bu gün 5 giriyorum canım ama şuan inanılmaz karnım şiş ve belim sırtım karnım ağrıyor hiç bir belirti yoktu çok şaşırdım bendeMerhaba canım bende ayni tedaviyi görüyorum ama Klomenle Femara kullanmadım muhtemelen şiddetli ağrın olduğunda çatlama gerçekleşmiş herhalde ben ne klomen kullanırken nede ovitrelle kullanırken asla bişey hissetmedim halada hissetmiyorum ve bu cok sinirimi bozuyor kullanan herkesin mutlaka biyeri ağrıyor bende sıfır belirti şuan iğnenin 4 cü günü mü senin canım?
Şuan bende 5.gune girince agri başladı.Benim 5 gün bugün ağrı başladı öncesinde tık yoktu
Benim bugün 8 ci gün canımBu gün 5 giriyorum canım ama şuan inanılmaz karnım şiş ve belim sırtım karnım ağrıyor hiç bir belirti yoktu çok şaşırdım bende
Senin kaçıncı günün canım
Canım aminRabbım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah,hayırlısıyla tutar. Testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun canm
Evet canım öyle gözüküyor dediğine göre, herhangi Bi belirtin varmi pekiCanım aminbana mı sordun acaba kafam karıştı yazışmalardan . Ben 7ci gün ilk testimi yapmıştim ve 9uncu gün yani bu sabah tekrarladım varla yok arası çizgiler görüyorum 3-4 gün sonra daha net olur artık hcg etkisi baya erken gitmiş bende
Aynen.. yok ya walla delircem hiç bişeyim yok hiçte bi belirti yaşamadım yani normal mi bilmyrm sende varmı bişeylerEvet canım öyle gözüküyor dediğine göre, herhangi Bi belirtin varmi peki
Bende hiç belirti yok geceleri kalkinca karnım da agri oluyor sadece onun haricinde ne akinti var ne başka Bi belirtiAynen.. yok ya walla delircem hiç bişeyim yok hiçte bi belirti yaşamadım yani normal mi bilmyrm sende varmı bişeyler
Kız sende en azından o var bende oda yok cok ilginç ve üzülüyorum burda ovitrelleden sonra çok kişide mutlaka ya göğüs ağrısı ya adet sancısı hissediyor bende yokBende hiç belirti yok geceleri kalkinca karnım da agri oluyor sadece onun haricinde ne akinti var ne başka Bi belirti
Öyle düşünme bence ya herkesin vucut yapısı farklı herkeste farklı biseyler oluyor benim arkadaş da oldu yerinden kalkamadı bulantı agri en azindan olacaksada böyle belirtisi olması daha iyi benceKız sende en azından o var bende oda yok cok ilginç ve üzülüyorum burda ovitrelleden sonra çok kişide mutlaka ya göğüs ağrısı ya adet sancısı hissediyor bende yokilaç tutmadı mi ne diye düşünüyorum
Sonlarına doğru başlar belki belirtilerin canımÖyle düşünme bence ya herkesin vucut yapısı farklı herkeste farklı biseyler oluyor benim arkadaş da oldu yerinden kalkamadı bulantı agri en azindan olacaksada böyle belirtisi olması daha iyi bence
Her gün degerlendiriyormusnuz canım yoksa Bi kaç gün yapıp bıraktınız mi
Haklısın tabi ki farklı bi kaç gün değerlendirdik sadece okadar artık şans nasipÖyle düşünme bence ya herkesin vucut yapısı farklı herkeste farklı biseyler oluyor benim arkadaş da oldu yerinden kalkamadı bulantı agri en azindan olacaksada böyle belirtisi olması daha iyi bence
Her gün degerlendiriyormusnuz canım yoksa Bi kaç gün yapıp bıraktınız mi
Hakkımızda hayırlısı olsun canım, bizim doktor gün aşırı dedi 15 gün boyunca uymak zor bilmiyorum artık nasıl olacakHaklısın tabi ki farklı bi kaç gün değerlendirdik sadece okadar artık şans nasip
var mı gelişme
Bugün 12.gunum dün ki yaptığım test de yokderece de silikti bugün biraz daha belirgin çıkmış çizgivar mı gelişme
var mı gelişme
var mı gelişme
var mı gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?