- 22 Aralık 2022
- 532
- 539
- 33
- 31
Ovitrellenin 13. Günü.dün akşam tamamen negatif çıktı sabah pozitif çıktı bakar mısınız bi ben mi yanlış görüyorum.ondan önce de 4-5 tane test yaptım negatifti hepsi.4 gündür göğüslerime dokunamıyorum adetime de 4 gün varBugün 12.gunum dün ki yaptığım test de yokderece de silikti bugün biraz daha belirgin çıkmış çizgi
Sen ne durumdasin
Canım bende görüyorum çizgiyi var gibi gözüküyor hadi inşallah hayırlısıyla vardırOvitrellenin 13. Günü.dün akşam tamamen negatif çıktı sabah pozitif çıktı bakar mısınız bi ben mi yanlış görüyorum.ondan önce de 4-5 tane test yaptım negatifti hepsi.4 gündür göğüslerime dokunamıyorum adetime de 4 gün var
Benimde goguslerimee agri ve acı hissediyorumOvitrellenin 13. Günü.dün akşam tamamen negatif çıktı sabah pozitif çıktı bakar mısınız bi ben mi yanlış görüyorum.ondan önce de 4-5 tane test yaptım negatifti hepsi.4 gündür göğüslerime dokunamıyorum adetime de 4 gün var
Yarın yapacağım kan testi.zaten göğüslerimden şüphelenip yaptım testi.tam iki kasığımın ortasında iğneyle oyuyorlar gibi ağrı oldu iki gün boyunca bir de felaket uyku 3-4 gündür.başka belirti olmadı.sabahtan mı gideceksin kan vermeyeBazen kasiklarim bacaklarım agriyo sanki adet olacak mışım gibi
Dün erken gebelik testiyle öğleden sonra 1 saatlik idrarla test yaptım tek çizgi hiç bisey çıkmadı Bi yanım hamile değilsin diyor
Aynı belirtiler bende de var ben tatlı şeyler falan yiyorum onlar uyku yapıyor diye düşündüm,öğleye dogru 11 de gideceğim 2 saat sonra anca çıkar sonuclar inşallah hayırlı haberlerle gelelim evimizeYarın yapacağım kan testi.zaten göğüslerimden şüphelenip yaptım testi.tam iki kasığımın ortasında iğneyle oyuyorlar gibi ağrı oldu iki gün boyunca bir de felaket uyku 3-4 gündür.başka belirti olmadı.sabahtan mı gideceksin kan vermeye
Tamamdır hayırlı haberlerle inşallahAynı belirtiler bende de var ben tatlı şeyler falan yiyorum onlar uyku yapıyor diye düşündüm,öğleye dogru 11 de gideceğim 2 saat sonra anca çıkar sonuclar inşallah hayırlı haberlerle gelelim evimize
Haberleşelim yarın.
Çıktımı canım sonucunTamamdır hayırlı haberlerle inşallah
HAYIR AKŞAM ACİLDE YAPTIRACAĞIM İŞ ÇIKIŞI.İZİN ALIP GİDEMEDİM.SEN NAPTIN ÇIKTI MI SONUÇÇıktımı canım sonucun
Benim değerim 0.0 çıktı şok oldum Bi anlamda veremedim .HAYIR AKŞAM ACİLDE YAPTIRACAĞIM İŞ ÇIKIŞI.İZİN ALIP GİDEMEDİM.SEN NAPTIN ÇIKTI MI SONUÇ
kaç gün kaldı adete peki? kaset test yapmıiş mıydınBenim değerim 0.0 çıktı şok oldum Bi anlamda veremedim .
Kaset yaptım çok silik çizgi vardı ama ,bugün kan verince çıkmadı geçen ay 16 sonda oldum adet pcosluyum ama değişiklik gösterir mi bilmiyorum catlatma ignesinden sonrakaç gün kaldı adete peki? kaset test yapmıiş mıydın
Mesajını geç görmüşüm canım kusura bakmadünden beri 4-5 test yaptım hepsi negatif çıktı.bütün hevesim kaçtı kan vermeye gitmedim o yüzde.birisi pozitif birisi de hayalet çizgili çıkmıştı ama sonrakiler hep negatif2 gün var adetime adeti bekliyorum üzülerek
Canım adet oldum bugün benHAYIR AKŞAM ACİLDE YAPTIRACAĞIM İŞ ÇIKIŞI.İZİN ALIP GİDEMEDİM.SEN NAPTIN ÇIKTI MI SONUÇ
benim de bugün olmam lazım ama olmadı.iğneden 14 gün sonra oluyormuş normalde.benim 32 günde bir olduğu için bu gün olması lazım normal şartlarda.önümüzdeki ay tedaviye devam edecek misin? famera kullanmak ile kullanmamak arasında kaldım benCanım adet oldum bugün ben
Ben adetin 3.gunu tekrar kullanacağım ilacın içinde kaldı zaten bu sefer iğne vurunmayacagim ama incir kuruyle havuc kuruyle devam edecegimbenim de bugün olmam lazım ama olmadı.iğneden 14 gün sonra oluyormuş normalde.benim 32 günde bir olduğu için bu gün olması lazım normal şartlarda.önümüzdeki ay tedaviye devam edecek misin? famera kullanmak ile kullanmamak arasında kaldım ben
Merhaba hamilemisiniz şuan ?Adetimin 3.gunu 18 ocakta femaraya başladım.Sabah akşam 5 gün boyunca kullandım.6 gün doktora gittim sol tarafta 2 tane gelişmiş 9 ve 10 m haftaya tekrar gel ilacı kullanma dedi .Tabi bende incir kurune başladım. 5 gün sonra tekrar gidince 25 m olmuş hemen ovitrelle catlatma iğnesi yazdı .ilişki de bulun gün aşırı dedi .30 ocakta 2.30 da iğnemi oldum hiç belirti olmadi agri falan 28 saat sonra gece şiddetli Bi agri oldu Bi daha da hiç agri olmadı. Aranız da hiç böyle olan varmi bugun iğneyi olduğum günü saymazsak 4 gün oldu Bi belirti yok agri sancı vs yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba hamilemisiniz şuanAdetimin 3.gunu 18 ocakta femaraya başladım.Sabah akşam 5 gün boyunca kullandım.6 gün doktora gittim sol tarafta 2 tane gelişmiş 9 ve 10 m haftaya tekrar gel ilacı kullanma dedi .Tabi bende incir kurune başladım. 5 gün sonra tekrar gidince 25 m olmuş hemen ovitrelle catlatma iğnesi yazdı .ilişki de bulun gün aşırı dedi .30 ocakta 2.30 da iğnemi oldum hiç belirti olmadi agri falan 28 saat sonra gece şiddetli Bi agri oldu Bi daha da hiç agri olmadı. Aranız da hiç böyle olan varmi bugun iğneyi olduğum günü saymazsak 4 gün oldu Bi belirti yok agri sancı vs yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayir canimMerhaba hamilemisiniz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?