Gebeliğe Hazırlık Femara ve ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş yeniden Allah nasip eder öyle bi duygu ki hiç gebe kalamıcakmışsın kalsan alamıcakmışsın gibi
Öğle düşünme demekki böyle hayırlıymış belki dğsa ilerde daha cok seni üzücek bişeyle karşılaşacaktın şükür diyelim ve sabırla bekleyelim bende dokuz senedir bekliorum cok zor biliorum

Kızlar bende sabirsikzliktan deliricem sanki aynı günler gecmiyo ignenin 8 gunundeyim acaba 12 de falan test yapsam çıkarmiki kizimda adete 3 gün varken yapmıştım çıkmıştı ama keseyi görmek için 1 hafta beklemsitim

Canım suan yapsan pozitif görürsün iğne 10gün kalabiliıo vücudunda en az 12gün benımde cok gectı ama yarın kan vericem bakalım bende femara kulladım bakalım hersey allahtan inş güzel haber alırıZ

Canım ikitane oldu 24mm dgeri24.5mmsenin
Femara daha iyiymiş klomeden diolar ve hmile kalma sansı daha fazlaymış genele femara klomenle yumurta büyümediğnde veriolar yarın 12gün kan vercem bakalım inşallah allah emeklerimizi boşa cıkarmasın bide doktrp bana progestan verdi gnde üçtane içiprum ama bunun yanında bana üç ay boyunca diane35 inofolic combi gulukofen kan sulandorocı ve doksinex verdi onları içtim bide rahim filmi çekildi bu dördüncü aydada femara verdi 9senedir gidiorum hç bir doktor buladar ilgilenmedi canım artık olmazsa da herşey alşahtan

Inşallah canım ya... Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin...
Amin canım çünkü sitres yapımca dış gebelik yada kese boş oluo diplar ya sitres gercekten kötü bişey bende bol bol yemek yedim dolaptan kendimi alamadım allahtan çalşıorum kafam öğle dagılıo dua edicem akşam inşallah emeklerin boşa cıkmaz canım

Canım 4 yıllık evliyim hep stres yaptım ama bu ay tedaviye başlayınca rahatladım çok şükür artık hiç stres yapmıyorum...
Sende mi çatlatmaya başladın...
Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah.. bende sana dua edicem..

Benim 12gün 1.20cıktı doktor erken dedi ama yok herelde bu ayda

Selam kızlar inşallah herkezin dileği gerçekleşir emeklerimiz boşa çıkmaz bende bugun femaraya başladım neden bilmiyorum ama umutsuzum hemde çok

Sabah çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah ya..
Heyecanlanmaya başladım ya.. nasıl beklicem ben adet günüme kadar..
Canım dr erken dediyse vardır bi bildiği umutsuzluğu kapılma sakın...
Ilk tedavin mi bu..??
Yok canım değil dokuuz sene oldu ama bir yıla kadar kimse pko demiyodu sonra doktro özel gidince söyledi tedavi görüyorum bayadır yarın 14gün ipnenin kasıgım agrıo göğüsüm acıo adet öncesi öğle oluyorum sanırım yine yok bide deger cok tuhaf 1.20 sonradan yükselen çok olmuş inş benimde öğle olur

Ayy inşallah canım ya..

Kızlar mrb. bende femaraya yarın başlıyorum doktorum 10 tablet 5 gün kullanıcaksın dedi. ama eczaneden aldığım femara 30 tablet doğrumudur başka gramı yok dedi eczacı

Selam kızlar inşallah herkezin dileği gerçekleşir emeklerimiz boşa çıkmaz bende bugun femaraya başladım neden bilmiyorum ama umutsuzum hemde çok
canım neden kendini hemen umutsuzluğa itiyorsun. bende yarın başlıyorum femaraya yeni bir umutla hemde geçen ay klomen kullandım olmadı malesef illa ki üzülüyoruz ama hep pozitif ol lütfen iyi düşün ki iyi olsun

Haklısın canım ama neden böyle hissediyorum bilmiyorum hiç umudum yok inşallah Rabbim hayırlı evlatlar verir isteyene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…