- 1 Mayıs 2017
- 649
- 357
- 103
- 34
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Evet canım doğru 30 tablet çıkıyo içinden 3 aylık oluyo bende 3 ay kullanıcamKızlar mrb. bende femaraya yarın başlıyorum doktorum 10 tablet 5 gün kullanıcaksın dedi. ama eczaneden aldığım femara 30 tablet doğrumudur başka gramı yok dedi eczacı
Canim tekrar baktrdinmi nedir durumun yükselme oldumuİğnemin 10.günü beta 2.25 çıktı
Bana doktorum bu ilacı herkes vermez dediKizlar femara da klomen gibi bi hapmi ben cok istedim doktordan veremedi femara yine klomen verdi ama bu ay gunde 3 e cikardi sabah ogle aksam sanirim benin doktorumun ole bi tedavi yapmaya yetkisi yok bende anlamadim bu olaydan sonra sanirim doktor degistircem
Yok cnm bi daha baktırmadımCanim tekrar baktrdinmi nedir durumun yükselme oldumu
Femarada klomen gibi ama femara yumurtayı daha kaliteli hale getiren bi ilaç sanırım. Klomen birden fazla yumurta büyütürken femara daha az sayıda fakat daha kaliteli yumurtalar oluşturuyo bende içtim femarayı bugun sonuncuyu aldım çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne durumda :/Kizlar femara da klomen gibi bi hapmi ben cok istedim doktordan veremedi femara yine klomen verdi ama bu ay gunde 3 e cikardi sabah ogle aksam sanirim benin doktorumun ole bi tedavi yapmaya yetkisi yok bende anlamadim bu olaydan sonra sanirim doktor degistircem
0.702 çıkmış betamYok cnm bi daha baktırmadım
11.güne kadar belli bir mm büyümüş olması gerekirdi tatlım hiçmi büyümemiş doktorun şu kadar olmuş demedimiMerhaba kızlar femera kullandım bu ay adetin 11. Günü bugün yumurtalarım henüz büyümemiş ne Zaman başlar büyümeye :/
Kaç mm de yumurtaların bende regl oldum bugünMerhaba kızlar femera kullandım bu ay adetin 11. Günü bugün yumurtalarım henüz büyümemiş ne Zaman başlar büyümeye :/
İnş hayırlı sonuçlar alırsın benim 22 mmdi bu ay tutmadı bi daha başlıcamben dün gittim doktora bana infolic combi ve femara vermişti. 23mm olmu yumurtam, bugün öğlende çatlatma iğnesi vurulcam bakalım artık hayırlısı
Sen esinle calismalara devam canim rabbim ole buyuktur ki mucizeler yaratir olsun gec dollenme olur bence takibi yaptir ve bol invir ye kuru incir catlamasina yardimci olur belkide adete yakin hamile kalirsin bellimi olur rabbimin mucizeleri var sen gonlunu ferah tut canimKızlar çok üzgünüm femara bende ise yaramadı adetimin 10. Günü bugün kontrole gittim 2 adet yumurta oluşmuş biri 11 mm biri 13 mm ama doktorum 18 19 mm olmalıydı bugüne kadar dedi gonal f diye göbekten yapıla. İğne varmış ya ona karar verelim yada biraz ara verelim dedi napicam bilemiyorum çok yoruldum
İnşallah , çatlatma iğnesini Cuma günü vuruldum ama bu gün hafif bir kahverengi lekelenmem oldu. Doktor hemen progesteron kullanmaya başla dedi.İnş hayırlı sonuçlar alırsın benim 22 mmdi bu ay tutmadı bi daha başlıcam
inşallah canım buna çok ihtiyacım var gerçektenSen esinle calismalara devam canim rabbim ole buyuktur ki mucizeler yaratir olsun gec dollenme olur bence takibi yaptir ve bol invir ye kuru incir catlamasina yardimci olur belkide adete yakin hamile kalirsin bellimi olur rabbimin mucizeleri var sen gonlunu ferah tut canim
Rabbim bi gun hepimuze vercek insallah her ay yeni umutlar ediniyoruzinşallah canım buna çok ihtiyacım var gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?