Bensunazcim ben almanyadayim burda yasiyorum COREKOTUNUN COK FAYDASI OLDUGUNU YAZIYORLAR bende bugun 3. gunum bir tatli kasigi corekotu yalniz ezmen lazim bir tatli kasigi tarcin goz karari bal bu harci karistirip sabah aksam yiyorsun bu kur hem yumurta sayisini artiriyormus hemde kalitesini adetinin ikinci gunu basliyorsun.Benim burda kadin dr tavsiye etti faydasi oluyor dedi akupunkturun iki ay gidecem kac seans olur bilmiyorum ben meryem suresini tedavi boyunca okumustum ama onun ozel duasi varmis inseallah ogrenirsem yazarim haaa biraz once DR HALE HANIM ARADI BAYA BI SOHBET ETTIK INAN ONLARIN BILE BOYLE ARAYIP SORMASI BUYUK MORAL OLUYOR ben su anda aslinda merkezde olacaktim nasip iste ben kendi kendime tayin ediyorum asil kararlayan rabbimde ALLAH IZIN VERIRSE INSEALLAH DIYELIM canim kardesim tabiki allah nasip edrse karnimizi gere gere gezicez bakin bizde hamis diyebilcez inseallah ne kadar guzel bir duygu olmasi lazim bence annelik cok kutsal yaradanim bizede nasip etsin inseallah o duygulari aminnnn.kaydirigubbakcemile5