femara

subuo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
249
12
39
slm kızlar bende yumurta rezervimin azlıgından ve kalıtesizliginden dolayı tüp bebege basladım ama yinede cok bı bılgım yok sadece dr simdilik 5 gün femara kullan ignelere baslıcaz dedi
tecrübesi olanlar bana anlatırlarsa ozellıkle kac gun suruo:kedi:
 
şimdiden hayırlı olsun tedavin.. femara protokolü uygulandı bize de 2. denemede... 5 günden sonra yaklaşık 12-13 gün iğne oldum, sonra yumurta toplama oldu, 2 gün sonrasında da transfer... benim de yumurta rezervim az,o nedenle vermişti, yumurta sayısını değil ama kalitesini artırıyor femara.. hangi iğneleri olacaksın?
 
dün başladıysan eylüle kadar 6-7 gün var, iğnelerin yarılanır, tabii yumurtaların durumuna göre karar veriyorlar ne zaman biteceğine..eylülde tamamlanır herşey, ve mutlu haberi alırsın inşallah... normalde doktor bize 14 gün demişti... ama son zamanlarda sürekli tahlil ve ultrasonla kontrol ediyorlar
 
evet dr kesin bise denilemez gidisata göre dedi
ilk denememi senin.
 
merhaba kızlar benimde kalitede sorun var embiryoda femera deneicek banada ama korkuyorum
4, tedavim olucak femeralı ilk tedavim
 
insallah bebegine kavusursun canım
tedavi ne kadar sürüo biliomusun
 
canım tedavin yumurtaların büyümesine olgunlaşma aşamasına göre takip ediyolar..12-14-15 belli olmuyor canım erkende olabiliyor geç de olbilri.. hakkımızda hayırlısı olur inşalllahh...
 
benim doktorum yumurta kalitesi artımak için DHAE vermişti.. demekki doktordan doktora değişiyor..subuo canım inşallah pozitif sonuç alanlardan olursun..verecek olan RABBıM ..
 
Benimde 7. tedavim gonophene ilac 5 gun sonra igneler dendi ogrenmek istedigim benim 6 veya 4 yumurtam oluyordu acaba ayni yumurta toplanirmi maalesef tedavim ertelendi allah izin verirse kasimda olacak mayista baslayacagim tedavim agustos denildi simdide kasim her seyde vardir bir hayir rabbim hepimizin yardimcisi olsun inseallahhhh bu protokolle hamile kalan varmi :emir_bebek:
 
Benimde 7. tedavim gonophene ilac 5 gun sonra igneler dendi ogrenmek istedigim benim 6 veya 4 yumurtam oluyordu acaba ayni yumurta toplanirmi maalesef tedavim ertelendi allah izin verirse kasimda olacak mayista baslayacagim tedavim agustos denildi simdide kasim her seyde vardir bir hayir rabbim hepimizin yardimcisi olsun inseallahhhh bu protokolle hamile kalan varmi :emir_bebek:


canım geçmiş olsun .niye toplanmadı onu anlayamadım .kalitesiz olduğu için mi toplanmadı..tedavini nerde yaptırıyosun canım..bende kasım gibi düşünüyorum.. inşallah RABBİM hayırlı saglıklı bebişler nasip eder..:Saruboceq:
 
canım geçmiş olsun .niye toplanmadı onu anlayamadım .kalitesiz olduğu için mi toplanmadı..tedavini nerde yaptırıyosun canım..bende kasım gibi düşünüyorum.. inşallah RABBİM hayırlı saglıklı bebişler nasip eder..:Saruboceq:

CANIM BENIM BENIM YUMURTALAR TOPLANIYORDA BU SON GORECEGIM TEDAVI PROTOKOLUNU SORMUSTUM ILACLA BASLANIP IGNEYLE DEVAM EDICEM YUMURTA REZERVIM AZ OLDUGU ICIN BEN 4dunu almanyada son ikisini memorialde denedim ALLAH NASIP EDERSE TEKRAR MEMORIALE GELECEM ORADAN COK MEMNUNUM BENIM HIKAYEM BIRAZ UZUN 19 yildir savasiyorum 7. baslicaktim mayista kist sebebiyle olmadi 3 ay dog kon hapi kullandim biraktiktan sonrada 3 ay adetim gelmedi sukur ilacla oldum dr simdide izin vermedi vucuduna zaman taniyalim dedi tabiki her sey nasip bakalim canim kasimda basliyorum SEMRA HOCAMLA INSEALLAH BU SEFER OLUR RABBIM HERKESE HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN AMIN:emir_bebek:kaydirigubbakcemile5
 
canım benim inşallah RABBıM nasip eder de hamişligi... kocaman bir başlık açarız KASIM HAMıŞLERı diyerek..canım bende ALLAH nasip ederse kasım gibi başlayacam..RABBıM bu yolda yürüyen herkezin emeklerini boşa çıkarmasın..bende sonkini memorilde yaptırdım vede çok memnunum 2ciyide memoril diyorum ..benim tedavimde ilaçla başladı igneyle devam etti 4 yumurta toplandı ama 2 tanesi döllendi.2 tane transfer edildi ama kaliteli 1 yumurtam vardı nasip tutmayınca tutmuyor ..RABBıM demekki nasip etmemiş.. CANIM ŞUAN EZAN OKUNUYOR ..RABBıM OKUNAN EZANLAR HÜRMETıNE ELLERıMıZı BOŞ ÇEVıRMEZ..
 
canım benim inşallah RABBİM nasip eder de hamişligi... kocaman bir başlık açarız KASIM HAMİŞLERİ diyerek..canım bende ALLAH nasip ederse kasım gibi başlayacam..RABBİM bu yolda yürüyen herkezin emeklerini boşa çıkarmasın..bende sonkini memorilde yaptırdım vede çok memnunum 2ciyide memoril diyorum ..benim tedavimde ilaçla başladı igneyle devam etti 4 yumurta toplandı ama 2 tanesi döllendi.2 tane transfer edildi ama kaliteli 1 yumurtam vardı nasip tutmayınca tutmuyor ..RABBİM demekki nasip etmemiş.. CANIM ŞUAN EZAN OKUNUYOR ..RABBİM OKUNAN EZANLAR HÜRMETİNE ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMEZ..

Nekadar guzel canim inseallah ordada gorusuruz yalniz bi sey soracam bana semra hanim gonophene diye ilac verip daha sonra ignelere baslicaz demisti bu tedavide daha dogrusu endiseliyim biraz ya yumurtam olmassa diye sizdemi bu protokolle basladiniz igneler nekadar suruyor birde sizin yasiniz kac sizindemi yumurta rezerviniz az YARABBIM NE OLUR YARADANIM SESIMIZI DUY RABBIM SU MUBAREK RAMAZANIN YUZU SUYU HORMETINE BUTUN ISTEYENLERIN ELLERINI YUREGINI EMEKLERIMIZI BOS CEVIRME RABBIM SABRIMIZIN MUKAFATINI SEN VER ALLAHIM VERIRSEN SUKRUNU VERMESSENDE SABRINI DILIYORUZ MEVLAM AMINNNNN BEN INANIYORUMKI OLACAK INSEALLAH CANIM KARDESIM DUA EDELIM COK MEVLAM EYLERSE GUZEL EYLER INSEALLAH BIZDE BURDAN BIZIMDE BEBISIMIZ OLACAK DERIZ YETERKI OL DESINopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
 
inaşşşalllahh canım ..benimde temennim bu..semra hoca bana ilk başlamamda klomen ve DHAE diye ileçla başladık sonra arkaşında ignelere başlandı..DHAE adlı ilaç yumurta kalitesini güçlendiriyor.bana gonophane diye bir ilaç yazmadı..canım dediğin ilaç, neye iyi geliyor..ignelere başlandığınında yumurtanın büyümesine göre 12-14-15 gün sürüyor canım..RABBıM inaşalllah tezde yakında mübarek ramazanı şerif ayı hürmetine çifter çifter nasip eder...her namazında duacıyım..canım öbür denemelerinde yumurtan olmuşmuydu..değimiz gibi RABBıM ol derse neler olmazki yeter ki istesin..
 
inaşşşalllahh canım ..benimde temennim bu..semra hoca bana ilk başlamamda klomen ve DHAE diye ileçla başladık sonra arkaşında ignelere başlandı..DHAE adlı ilaç yumurta kalitesini güçlendiriyor.bana gonophane diye bir ilaç yazmadı..canım dediğin ilaç, neye iyi geliyor..ignelere başlandığınında yumurtanın büyümesine göre 12-14-15 gün sürüyor canım..RABBİM inaşalllah tezde yakında mübarek ramazanı şerif ayı hürmetine çifter çifter nasip eder...her namazında duacıyım..canım öbür denemelerinde yumurtan olmuşmuydu..değimiz gibi RABBİM ol derse neler olmazki yeter ki istesin..

BANADA DEHAE VERILMISTI sanirim klomen gonophene femera bunlar ayni ilac benim orda ilk tedavim uzun protokoldu ikinciside kisaydi birincide 6 yum oldu ikincide 4 olmustu ilkinde dordu dollenmisti ama yavas gelismisti ikinciside 4 yumurtadan ikisi cok guzel dollenmisti hemde grade 1 di ama tutunamadilar dr bana tutunmaya calismislar dedimisti nasip iste degerler sinirdaydi ALLAH BUYUK BURDAKI DR ACELE ETMEM GEREKTIGINI SOYLEDI HIZLA YUMURTALAR TUKENIYOR DEDI ne yapayim taktir allahin ben elimden geleni yapiyorum umudum var galiba biraz inatciyim cok dua ediyorum herkese RABBIM BUYUK:Saruboceq:
 
nilcim bu ayda bol bol dua edelim ..bu ayda yapılan dualar geri çevrilmez..bizler dualarımızı yapalım takdir ALLAHIN..canım senin yaşın kaçtı..ben 36 ..ama RABBıM verdikten sonra bunun yaşla bir alakası yok..yeterki nasip etsin...nilcim kurban olduğum RABBıM inşallah seni ve isteyen herkezi daha fazla arattırmadan nasip eder...nilcim dualarım senle..
 
Canim kardesim ALLAH BINLERCE RAZI OLSUN INSEALLAHH rabbim senin benim ve butun olmayanlarin yuzunu en kisa zamanda guldursun benim hakkimda ne dusunuyorsan rabbim bin katini versin ve guzel salih bebisler versin inseallah canim benim yasim 38 dr yasin onemi cok deselerde seninde dedigin gibi rabbim dilesin yeterki gecen dr hale hanimla gorustum aradi beni moralini yuksek tut dedi sansimiz var desede ALLAH BILIYOR KORKUYORUM NIYE bilmiyorum bu tedavide hep olumsuzluk yasadim mayista tur gelecektim olmadi kist cikti onunla ugrastik neyse sukur eridi agustosta baslayacaktim 3 ay adetim gelmedi simdide kendi dr burda izin vermedi adetlerini bir duzene sokalim dedi diyorumya hepsi imtehan yaradan boyle siniyor bizleri bugun psikologuma gittim bana dediki ben inaniyorum anne olacaksin bu azimle her guclugun arkasinda mutlaka basari vardir dedi inan cok sevindim bilmiyorum ama ramazandan sonra akupunktur denicem randevumu aldim faydasi olur dedi dotorum simdi sabah aksam corek otu bal tarcin karisimi yiyorum ve 42 gun incir suyu ictim bakalim inseallah faydasini gorurum sen denedinmi bunlari cok tavsiye ediyorlar sifa allahtan meryem suresni 41 gun okumakta cok iyiymis oooo cok yazdim galiba kusura bakma canim ne yapim rahatliyor insan sana hayirli cumalar diliyorum dualarimizi mevla kabul etsin AMINNNN:emir_bebek:
 
X