Ctesi saat kaçta yaptın iğneyi?persembe günu kontrole gittigimde 16mmdi yumurtalar. Cumartesi günü vurulana kadar istedigimiz boyuta gelir 36 saat sonra iliski dedi sadece
cumartesi sabah 11de yaptım. 12saat sonrasini değerlendirdik nolur nolmaz diye bi de 36 saati degerlendiririm. Sonradı gün aşırı olur olmadı.Ctesi saat kaçta yaptın iğneyi?
Evet genelde iğneden sonraki 36. Saat aşılama yapılıyor sen de değerlendir bencecumartesi sabah 11de yaptım. 12saat sonrasini değerlendirdik nolur nolmaz diye bi de 36 saati degerlendiririm. Sonradı gün aşırı olur olmadı.
haberdar ederim duruma göre yine. 14günü gecirebilirsemEvet genelde iğneden sonraki 36. Saat aşılama yapılıyor sen de değerlendir bence
Bende 21nde oldum canım bende beklemedeyim. Doktıor bebek tutunaun diye ilaç verdimi sana?haberdar ederim duruma göre yine. 14günü gecirebilirsem
hayır hiç bisey vermedi. Polikistik over var bende bundan önce iki defa da klomen kullanmıstım ben ama fenaraya tepki verdi yumurtalar. Sadece folik asit verdi bi ocean polysitol diye polikistiğide tedavi ediyor aynı anda dedi onu kullaniyorumBende 21nde oldum canım bende beklemedeyim. Doktıor bebek tutunaun diye ilaç verdimi sana?
Amin canım hayırlısı olsun hakkımızdaBoyutunu söylemedi bana. Bu ay kendiliğinden olabilir diye igne vermeyelim iğnesiz dene demisti. Şansa bırakmamak icin iğne istedim ben. Hayırlı haberlerini alırım insAllah
tamam kuzumAmin canım hayırlısı olsun hakkımızdaHaberleşiriz
canım nasılsın akıntın faln var mı senintamam kuzum
tesekkur ederim kuzum sen nasilsın. Öyle belli bi belirtim yok ama dün sol kasığıma iğne batar gibi bisey oldu arada bir çatladı diye düsündüm bende. Birde aşırı gaz var tutamıyorum istemsizce. Sen nasilsin?canım nasılsın akıntın faln var mı senin
Bir iki gün daha bekle bakalım. İğnenin etkisi tamamen geçip negatiften sonra pozitife dönen cok olmuş. İnsAllah pozitiftir kötü düşünmeBen de 13 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum öncesinde de 5 gün sabah akşam femara kullandım iğneden sonra 4 günü değerlendirebildik eşim göreve gitti bat 29 Ocak iki gün önce yaptığım test negatifti bir umut bekliyorum
bende iyiyim kuzum dün 5. günümdü akşamı bel ağrım olmayabaşladı kasıklarımda ara ara var zaten onun dışında bir belirti yok kuzum acaba diyorum yarın progestoran testi yaptırsak mıtesekkur ederim kuzum sen nasilsın. Öyle belli bi belirtim yok ama dün sol kasığıma iğne batar gibi bisey oldu arada bir çatladı diye düsündüm bende. Birde aşırı gaz var tutamıyorum istemsizce. Sen nasilsin?
Merhaba bende adetimin 5.günü (18.01.22) femara kullandım 5 gün boyunca ilaç sonrası bugün saat 9 da vurdum çatlatma iğnesini. yarından itibaren 1 şubata kadar iliski dedi doktorum5 gün sabah aksam femara kullandım. 22 ocak cumartesi ovitrelle vuruldum. Aynı süreci yaşayan var mı nelere dikkat ettiniz? Hangi günleri değerlendirdiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?