Gebeliğe Hazırlık femaradan sknra ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani canim ben igneyi vuruldum 5.gün covid oldugumu ogrendim bide agir geciriyorum agrilarım vardi oyuzden belirti olduysada anlamadım yarın karantinam bitiyor.
Geçmiş olsun canım, C ve d vitaminları çok önemli bu süreçte doktoruna danışarak kullanman iyi olabilir

Insallah canım hayirli belli olmaz tabiki covid olunca pek ümitlenemedim

10.gunden sonra iğnenin etkisi geçiyor bakarsın canim.
Bende dün öğrendim covid olduğumu, soğuk algınlığı sanmıştım.. İnşallah geçmiş olsun hediyesi olur bebeklerimiz bize

kızlar ne durumdasınız kaçıncı gündesiniz? Benim midem gurul gurul sürekli gaz var böyle olan var mı?

kızlar ne durumdasınız kaçıncı gündesiniz? Benim midem gurul gurul sürekli gaz var böyle olan var mı?
Benim henüz 4.günüm bende de ara ara gurultu oluyo, bazen mide bulantısı ve kasık ağrısı bilmiyorum psikolojik de olabilir. Beklemek çok zor

Benim henüz 4.günüm bende de ara ara gurultu oluyo, bazen mide bulantısı ve kasık ağrısı bilmiyorum psikolojik de olabilir. Beklemek çok zor
kasık ağrısı ilk gunler olmustu bende ara ara batma gibi. 10. günüm bugün benim. Gazdan baska bisey yok sürekli

Yaa ne güzel çok az kalmış, inşallah hayırlı haberler alırsın
insAllah hepimiz hayirli haberler veririz burdan o kadar düşünüpte uyumuşum dün rüyamda hamileyim diyordum eşime oda bende hamileyim diyordu ikimizde randevu almıstık doktordan

insAllah hepimiz hayirli haberler veririz burdan o kadar düşünüpte uyumuşum dün rüyamda hamileyim diyordum eşime oda bende hamileyim diyordu ikimizde randevu almıstık doktordan
İnşallah İnsan başka bir şey düşünemiyor ki, sanırım eşlerimizin de psikolojisi biraz hasar görüyor bu dönemde. İster istemez etkiliyoruz onları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…