Cok geçmis olsun kuzum bol bol sıvı tüketYani canim ben igneyi vuruldum 5.gün covid oldugumu ogrendim bide agir geciriyorum agrilarım vardi oyuzden belirti olduysada anlamadım yarın karantinam bitiyor.
Benim de ilk denemem, 28 ocakta vuruldum. İnşallah çektiğimiz sıkıntılar mutlulukla sonuçlanırbenim ilk denemem 22sinde vuruldum bende bekliyorum merakla sonucu
Geçmiş olsun canım, C ve d vitaminları çok önemli bu süreçte doktoruna danışarak kullanman iyi olabilirYani canim ben igneyi vuruldum 5.gün covid oldugumu ogrendim bide agir geciriyorum agrilarım vardi oyuzden belirti olduysada anlamadım yarın karantinam bitiyor.
bidaha test ysptın mı canımCok geçmis olsun kuzum bol bol sıvı tüket
Dün yapmıştım hala pozitif geçmemiş daha ignenin etkisibidaha test ysptın mı canım
Cok sagol canim oyle yapiyorum c vitamini aliyirum bugun 11.gun igneden sonra sabah test yaptım negatif malesefCok geçmis olsun kuzum bol bol sıvı tüket
Sagol canim aliyorum içmediğim vitamin kalmadı..Geçmiş olsun canım, C ve d vitaminları çok önemli bu süreçte doktoruna danışarak kullanman iyi olabilir
Kaçıncı gün canım seninDün yapmıştım hala pozitif geçmemiş daha ignenin etkisi
Allah şifa versin bende covid oldum, hepsi bir arada gibi oldu.Sagol canim aliyorum içmediğim vitamin kalmadı..
Bildiğim kadarıyla 14.günde test yapılması daha doğru sonuç kabul ediliyor, umudunu kaybetme.Cok sagol canim oyle yapiyorum c vitamini aliyirum bugun 11.gun igneden sonra sabah test yaptım negatif malesef
22sinde oldum igneyi. 9.gün bugünKaçıncı gün canım senin
Insallah canım hayirli belli olmaz tabiki covid olunca pek ümitlenemedimBildiğim kadarıyla 14.günde test yapılması daha doğru sonuç kabul ediliyor, umudunu kaybetme.
Insallah canım hayirli belli olmaz tabiki covid olunca pek ümitlenemedimBildiğim kadarıyla 14.günde test yapılması daha doğru sonuç kabul ediliyor, umudunu kaybetme.
10.gunden sonra iğnenin etkisi geçiyor bakarsın canim.22sinde oldum igneyi. 9.gün bugün
Bende dün öğrendim covid olduğumu, soğuk algınlığı sanmıştım.. İnşallah geçmiş olsun hediyesi olur bebeklerimiz bizeInsallah canım hayirli belli olmaz tabiki covid olunca pek ümitlenemedim
10.gunden sonra iğnenin etkisi geçiyor bakarsın canim.
Benim henüz 4.günümkızlar ne durumdasınız kaçıncı gündesiniz? Benim midem gurul gurul sürekli gaz var böyle olan var mı?
kasık ağrısı ilk gunler olmustu bende ara ara batma gibi. 10. günüm bugün benim. Gazdan baska bisey yok sürekliBenim henüz 4.günümbende de ara ara gurultu oluyo, bazen mide bulantısı ve kasık ağrısı bilmiyorum psikolojik de olabilir. Beklemek çok zor
insAllah hepimiz hayirli haberler veririz burdanYaa ne güzel çok az kalmış, inşallah hayırlı haberler alırsın
İnşallahinsAllah hepimiz hayirli haberler veririz burdano kadar düşünüpte uyumuşum dün rüyamda hamileyim diyordum eşime oda bende hamileyim diyordu ikimizde randevu almıstık doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?