- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
Merhaba, yumurtalardan en az birinin en az 18 cm olmasını bekliyor olabilir doktorun. Eğer 18 e ulaşırsa çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorum. O ağrılar bende de çok oldu normalde ağrı eşiğim çok yüksektir ama 2 3 gün belim tutulmuş gibi ağrı oldu sırtımdan diz kapağıma kadar. Eğer yumurtaların çatlaması durumunu soruyorsan akıntını kontrol edebilirsin veya ovülasyon testi yapabilirsin. Ama daten perşembeye 2 gün kaldı bence doktorunu dinle perşembeye kadar bekle. Umarım olumlu sonuç alırsınKızlar merhaba , bende ilk kez klomen kullandım ilaç cuma bitti dün dr gittim sağ taraftaki yumurtalar 13-14 sol taraftaki 17 mm olmus. Perşembe sabahtan geş bakalım ona göre iğne vuracağım dedi. Ama benim ilacı iötikten sonra inanılmaz kasık ağrılarım oldu . Size sormak istediğim değerlendirmeyi nasıl yapacağız
Akıntı ve ağrı oluyor bende de olmuştu doktorum normal dedi ama benim 2 yumurta vardı biri 18 diğeri 16 mm o gün çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonra ilişki dedi. Belki senin doktorun farklı bir yol izliyordur. Stres yapma doktorunu dinle. Zaten iğneden sonraki dönem fazlasıyla stresli oluyor.Bugün ve dün inanılmaz bir akıntım vardı ve agrım , doktora sormuştum ben kendiliğinden catlar mı dedim yok dedi . 22 mm ulaşmasını bekleuip ondan sonra iğne yapacağız dedi
Ben iğneden sonra nasıl değelendirme yapcağım 36 saat içerisinde mi 36. Saat mi anlamadımAkıntı ve ağrı oluyor bende de olmuştu doktorum normal dedi ama benim 2 yumurta vardı biri 18 diğeri 16 mm o gün çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonra ilişki dedi. Belki senin doktorun farklı bir yol izliyordur. Stres yapma doktorunu dinle. Zaten iğneden sonraki dönem fazlasıyla stresli oluyor.
Onu iğneyi verdiği gün doktorun söyleyecek. Yumurtaların durumuna göre sana iğneyi vuracağın saati ve kaç saat sonra ilişki olması gerektiğini söyler. Genelde 36 saat diyorlar zaten yumurtada ancak o saate çatlıyorBen iğneden sonra nasıl değelendirme yapcağım 36 saat içerisinde mi 36. Saat mi anlamadım
İnşallah canım10. günumdü bugün. Test yaptım az önce çıkmadı bisey geçmiş iğnenin etkisi. Tekrar döner insAllah pozitife
seninde az kalmış insAllah nasip olur bu ayİnşallah canımbenim daha 9 günüm var gerçi hiç umutlu değilim
İnşallah canım, bence merakına yenik düşme artık 2 gün daha bekle. Zaten 2 günde bir tahlil vermek gerekiyor gerçi. İnşallah olur bu ay, umutların boşa çıkmazseninde az kalmış insAllah nasip olur bu ayBen yapmıycam diyordum da son güne kadar dün dayanamayıp kan verdim 1.97 çıktı. Önceden 0.20den yukarı görmemiştim hiç bi umut bekliyorum
ya insAllah dedigin gibi olurİnşallah canım, bence merakına yenik düşme artık 2 gün daha bekle. Zaten 2 günde bir tahlil vermek gerekiyor gerçi. İnşallah olur bu ay, umutların boşa çıkmaz
Selam bana yardımcı olur musun :) bıgün dr gittim . 22 m yumurtam solda sağda da 2 adet 19 m var . Bugün iğne verdi aksama . 11 de vurul dedi . Cuma akşamı saat 11 de ilişki olsun dedi . Sonrasında ilişki günleri verdi. Ama benim anlamadığım 36. Saat cıma aksamı 11 olmuyor . Dr sordum iğneyi hangi saatte vurulduysan bir sonraki gün o saatte ilişki olsun dedi . Sonrasında da 19 mm lik olanlae catlae diye cuma cumartesi pazartesi carsamba cuma ilişki olsun dediOnu iğneyi verdiği gün doktorun söyleyecek. Yumurtaların durumuna göre sana iğneyi vuracağın saati ve kaç saat sonra ilişki olması gerektiğini söyler. Genelde 36 saat diyorlar zaten yumurtada ancak o saate çatlıyor
Merhaba, 36 saat genel bir tabir ama senin yumurtan zaten 18 mm geçmiş(18 mm iğne için beklenen boyuttur) şimdi verdiği iğne ile 22 m olan yumurta yarın çatlayacak, sen yarın doktorunun söylediği saati değerlendir. Zaten diğer yumurtalarında büyük ihtimalle bir kaç gün içerisinde çatlayacak.Selam bana yardımcı olur musun :) bıgün dr gittim . 22 m yumurtam solda sağda da 2 adet 19 m var . Bugün iğne verdi aksama . 11 de vurul dedi . Cuma akşamı saat 11 de ilişki olsun dedi . Sonrasında ilişki günleri verdi. Ama benim anlamadığım 36. Saat cıma aksamı 11 olmuyor . Dr sordum iğneyi hangi saatte vurulduysan bir sonraki gün o saatte ilişki olsun dedi . Sonrasında da 19 mm lik olanlae catlae diye cuma cumartesi pazartesi carsamba cuma ilişki olsun dedi
İnşallah canımkuzum 11. günü silik görmüstüm kan vermedim ama. 13. günum bugün. Koyulasmasini bekliyom ben adetim gecsin bi. Daha once de basıma geldi cunki. Hayırli haberleri veririz hepimiz insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?