Gebeliğe Hazırlık femaradan sknra ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende iyiyim kuzum dün 5. günümdü akşamı bel ağrım olmayabaşladı kasıklarımda ara ara var zaten onun dışında bir belirti yok kuzum acaba diyorum yarın progestoran testi yaptırsak mı
hadi hayırlısı insAllah. yaaptır kuzum ögrenmiş olursun hem. Ben kendimi zor tutuyorum valla 15. güne kadar hic bisey yapmiycam

hadi hayırlısı insAllah. yaaptır kuzum ögrenmiş olursun hem. Ben kendimi zor tutuyorum valla 15. güne kadar hic bisey yapmiycam
valla bende kararsıszm eğer düşük olursa çok üzülürüm

ayy hadi hayırlısıyla olumlu sonuçlanir insAllah.

Merhaba kızlar, bende femara ve ovitrelle kullandım bu ovitrelleden sonraki 2.günüm e çok stresliyim. Sizin kaçıncı denemeniz bu paylaşır mısınız

Merhaba kızlar benim ovitrelle den sonra 10.gunum 20 ocakta vuruldum.5 gün klomen kullandım sabah aksam .ama pek umutum yok nedense o his geliyor insana..hayirlisi

Merhaba kızlar benim ovitrelle den sonra 10.gunum 20 ocakta vuruldum.5 gün klomen kullandım sabah aksam .ama pek umutum yok nedense o his geliyor insana..hayirlisi
canım bacak agrısıyla aşırı gaz var bende suan. Sende bi belirti var mı

H Hilceysin ilk denemen mi senin de, bende çok umutsuz hissediyorum ve çok stresli bir durum bu. hayırlısı olsun inşallah
Benim 2.ilki haziran ayinda oldum evet stresli bir durum kızıma hemen ilk denemede kendiliginden hamile kaldım boyle durunlar degisik geliyor rabbimin bir bildigi vardir hayirlisi

canım bacak agrısıyla aşırı gaz var bende suan. Sende bi belirti var mı
Yani canim ben igneyi vuruldum 5.gün covid oldugumu ogrendim bide agir geciriyorum agrilarım vardi oyuzden belirti olduysada anlamadım yarın karantinam bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…