hadi hayırlısı insAllah. yaaptır kuzum ögrenmiş olursun hem. Ben kendimi zor tutuyorum valla 15. güne kadar hic bisey yapmiycambende iyiyim kuzum dün 5. günümdü akşamı bel ağrım olmayabaşladı kasıklarımda ara ara var zaten onun dışında bir belirti yok kuzum acaba diyorum yarın progestoran testi yaptırsak mı
valla bende kararsıszm eğer düşük olursa çok üzülürümhadi hayırlısı insAllah. yaaptır kuzum ögrenmiş olursun hem. Ben kendimi zor tutuyorum valla 15. güne kadar hic bisey yapmiycam
ayy hadi hayırlısıyla olumlu sonuçlanir insAllah.Merhaba bende adetimin 5.günü (18.01.22) femara kullandım 5 gün boyunca ilaç sonrası bugün saat 9 da vurdum çatlatma iğnesini. yarından itibaren 1 şubata kadar iliski dedi doktorum
1 subatta da progestan kullanmaya baslayacagim tutunma için.
İnşallah hamile kalabiliriz
Dün test yaptım bi. İgnenin etkisi var hala biliyorum ama pozitif cizgisini gırmek iatedigimden yaptım. Gelip gidip bakıyorimvalla bende kararsıszm eğer düşük olursa çok üzülürüm
gördünmü bari 2. ÇizgiyiiDün test yaptım bi. İgnenin etkisi var hala biliyorum ama pozitif cizgisini gırmek iatedigimden yaptım. Gelip gidip bakıyorim
gördüm gördümgördünmü bari 2. Çizgiyii
Canım inşallah gerçeğini görürüzzgördüm gördümyalancıktan da olsa görmek de güzel duyguymus
İnsAllah vardır da tutunmaya çalısıyordur.Canım inşallah gerçeğini görürüzzBugün bi hapşurdum kontrolsüz bir şekilde alt karnım bir acıdı anlatamam
Ayy yazdıklarınız umut oldu bana inşallah hepimiz görürüz pozitifi..Bir iki gün daha bekle bakalım. İğnenin etkisi tamamen geçip negatiften sonra pozitife dönen cok olmuş. İnsAllah pozitiftir kötü düşünme
insAllah canim yaAyy yazdıklarınız umut oldu bana inşallah hepimiz görürüz pozitifi..
Bat a 1 gün vardı biraz önce test yapayım dedim ve tuvalete gidince regl olduğumu gördüminsAllah canim ya
yaa üzüldüm kuzum sıkma sen caninı yine. Yeni ay yeni umutlar bebisinle gelir insAllah verende vermeyende AllahBat a 1 gün vardı biraz önce test yapayım dedim ve tuvalete gidince regl olduğumu gördüm
benim ilk denemem 22sinde vuruldum bende bekliyorum merakla sonucuMerhaba kızlar, bende femara ve ovitrelle kullandım bu ovitrelleden sonraki 2.günüm e çok stresliyim. Sizin kaçıncı denemeniz bu paylaşır mısınız
canım bacak agrısıyla aşırı gaz var bende suan. Sende bi belirti var mıMerhaba kızlar benim ovitrelle den sonra 10.gunum 20 ocakta vuruldum.5 gün klomen kullandım sabah aksam .ama pek umutum yok nedense o his geliyor insana..hayirlisi
Benim 2.ilki haziran ayinda oldum evet stresli bir durum kızıma hemen ilk denemede kendiliginden hamile kaldım boyle durunlar degisik geliyor rabbimin bir bildigi vardir hayirlisi
Yani canim ben igneyi vuruldum 5.gün covid oldugumu ogrendim bide agir geciriyorum agrilarım vardi oyuzden belirti olduysada anlamadım yarın karantinam bitiyor.canım bacak agrısıyla aşırı gaz var bende suan. Sende bi belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?