- 21 Nisan 2020
- 1.017
- 1.128
- 53
- 30
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Anladım inşallah bişe olmaz o zaman... aşılama için mi gideceksinEvet deneyeceğim. Aşılamaya uygun olursa deneyeceğim.
3. Gün erken değil. Önemli olan yumurtanın gelişmesi. Eğer gelişmezse devam ettirir ilaca. 3 veya 5 farketmiyor.
Evet. Aslında bu ay aşılama yapacaktık ama uygun görmedi. Bakalım bu ay ne çıkacak.Anladım inşallah bişe olmaz o zaman... aşılama için mi gideceksin
Hayırlısı olsun kuzum yaEvet. Aslında bu ay aşılama yapacaktık ama uygun görmedi. Bakalım bu ay ne çıkacak.
Normal yani benim başlamam hastalığımın kesilmesi filanYok normali zaten 3.gun baslanmasi ama ben reglnin son gunu gitmistim dr. basla bisey olmaz dedi seninki normal yani
Yok canim telas yapma benimde simdi adet olursam 3. Gunu tekrar femaraya baslamam gerekiyoNormal yani benim başlamam hastalığımın kesilmesi filanya çok üzülmüştüm bi an yanlış yaptım sandım
canım senin ilk denemen mi femara?Yok canim telas yapma benimde simdi adet olursam 3. Gunu tekrar femaraya baslamam gerekiyo
Evet canim bakalim adeti bekliyorum ay sonuna dogru oda cogu zaman sastigi icin hangi gun olucam onuda bilmiyom pkodan dolayicanım senin ilk denemen mi femara?
Ayni sekilde bende adeti bekliyorum femara icin, insallah guzel haberleri de vermek nasip olurEvet canim bakalim adeti bekliyorum ay sonuna dogru oda cogu zaman sastigi icin hangi gun olucam onuda bilmiyom pkodan dolayi
Insallahhh yaaaAyni sekilde bende adeti bekliyorum femara icin, insallah guzel haberleri de vermek nasip olur
İki günde bir diye biliyorum canım insallah tutar hayırlı haberlerini yazarsinBende pcos var femara kullandim çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor . Peki ondan sonra ilişkiye ne zaman girilmeli üst üste her gün mü aralikli mi?
Tatlimm sende durumlar nedir varmi biseyNormal yani benim başlamam hastalığımın kesilmesi filanya çok üzülmüştüm bi an yanlış yaptım sandım
Yok canım hastalığım erkenden kesilmiş oldu onun dışında yumurtalıklarımda hareketlilik hissediyorum kasıklarım da hasta gibiyim ama değilim yaniTatlimm sende durumlar nedir varmi bisey
Evet demekki ilac ise yariyo benimde icerken hic bisey olmadi ama bittikten sonra bir agri bir agri catlarkende agri simdi beklemedeyim 1 haftaya adet olmam lazim ama hic bir belirtim yok tutmadimi acaba die dusunuyorummYok canım hastalığım erkenden kesilmiş oldu onun dışında yumurtalıklarımda hareketlilik hissediyorum kasıklarım da hasta gibiyim ama değilim yaniilaca devam bakalım sen naptınn
Senin adet ne zaman di daha sen kontrolede gidiceksin dimi.. okuyorum burda herkes catlatma ignesi olmus bana nie vermedi yani ben gordum biraz akinti ama yinede insanin aklinda kaliyo isteYok canım hastalığım erkenden kesilmiş oldu onun dışında yumurtalıklarımda hareketlilik hissediyorum kasıklarım da hasta gibiyim ama değilim yaniilaca devam bakalım sen naptınn
adetin düzenli ise çatlama zamanı az çok belli olur zaten. Benimki 16 da da çatlıyor bazen 20 de de. Doktor gerek görse verirdi.Senin adet ne zaman di daha sen kontrolede gidiceksin dimi.. okuyorum burda herkes catlatma ignesi olmus bana nie vermedi yani ben gordum biraz akinti ama yinede insanin aklinda kaliyo iste
ben adetin 3 günü gitmiştim simdide bu perşembe gitcem bakalım ne durumdayım ne olacak bilmiyorum senin çatlatma iğnen mi olmadı büyümüşmü kaç mm?Senin adet ne zaman di daha sen kontrolede gidiceksin dimi.. okuyorum burda herkes catlatma ignesi olmus bana nie vermedi yani ben gordum biraz akinti ama yinede insanin aklinda kaliyo iste
Dimi ama cunku guzel bu dedi sen bu gunleri degerlendir dedi catlarmi peki dedim sen dedigimi yap dedi o yuzden tereddut ettimadetin düzenli ise çatlama zamanı az çok belli olur zaten. Benimki 16 da da çatlıyor bazen 20 de de. Doktor gerek görse verirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?