Evet ilk ayım kaybımda şubatta oldu 3 ay dedi doktor ondan sonra farklı yöntemlere başvurıcaz artık deri inşallah gerek kalmazG.olsun bende ilk kurtaj oldum 1 senedie olmuyor. Yenimi basladin femaraya
Evet bitti pazartesi kontrol var ama o gün zaten benim yumurta çatlama günüm 13.gün iğne vericem demişti gerek kalmıcak gibi kendinden çatlıyor zaten ovulasyon testi de yapıyorum günden güne koyulaşıyor zaten o konuda sıkıntı yok doktor ihtimali arttıralım diye kullanmanı istiyorum dedi hayırlısı diyorumKullandinmi ilaci suan ne durumdasin
Cnm bnde kontrole gtim 13 mm olms pzartesi tekrar gtcem buyumusse igne vericek galiba ins buyur. Sen neden korkuyorsunbalbocuuu yumurta oluşumu hissediyor musun ağrı var mı? Ben her ay 7-13 günler arası yumurta ağrısı çekerim bu sefer Yok özellikle 2 gündür endişeleniyorum umarım korktuğum başıma gelmez
Büyümemesinden korkuyorum büyürken ağrı çekiyorum ben ağrı yok o yüzden de garipsedim açıkçası kaçıncı gündü gittiğinde bende pazartesi gidicem 13. Gün olcak ve kendi yumurtamın çatladığı gün oluyordu şimdi büyüdüğünü bile hissetmiyorumCnm bnde kontrole gtim 13 mm olms pzartesi tekrar gtcem buyumusse igne vericek galiba ins buyur. Sen neden korkuyorsun
Büyümemesinden korkuyorum büyürken ağrı çekiyorum ben ağrı yok o yüzden de garipsedim açıkçası kaçıncı gündü gittiğinde bende pazartesi gidicem 13. Gün olcak ve kendi yumurtamın çatladığı gün oluyordu şimdi büyüdüğünü bile hissetmiyorum
Aynen bende korkuyorum buyumemesinden ben cuma gtim muayne oldum 11. Gundu pztsi gtcm 14. Tam yumurtlama zamani qaliba ins buyur yaBüyümemesinden korkuyorum büyürken ağrı çekiyorum ben ağrı yok o yüzden de garipsedim açıkçası kaçıncı gündü gittiğinde bende pazartesi gidicem 13. Gün olcak ve kendi yumurtamın çatladığı gün oluyordu şimdi büyüdüğünü bile hissetmiyorum
Siz aşılama safhasındasınız demek hayırlı olsun inşallah tutar da sağlıklı bir gebelik yaşarsınızSukur cnm benmde btane 22 mm igne olcm aksam carsamba asilama yapilcakmis.
Ins tutar cnm ya ins sanada banada isteyen herkese rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin..Siz aşılama safhasındasınız demek hayırlı olsun inşallah tutar da sağlıklı bir gebelik yaşarsınız
Bence daha iyi olmuş beklemektenseHayir benmde bu ay normal femara kullanip catlatma ignesi oluncakti nasil oldu bilmiyorum asilama olcak dediler cok sevindim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?