femarayla hamile kalanlarr buraya lutfenn

balbocuuu

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
7.974
26.219
548
Femara kullanip hamile kalan arkadaslar varsa lutfen paylassinlar bende bu ay basladim acaba varmi aranizda hamile kalannnn

Kullandinmi ilaci suan ne durumdasin
Evet bitti pazartesi kontrol var ama o gün zaten benim yumurta çatlama günüm 13.gün iğne vericem demişti gerek kalmıcak gibi kendinden çatlıyor zaten ovulasyon testi de yapıyorum günden güne koyulaşıyor zaten o konuda sıkıntı yok doktor ihtimali arttıralım diye kullanmanı istiyorum dedi hayırlısı diyorum

balbocuuu yumurta oluşumu hissediyor musun ağrı var mı? Ben her ay 7-13 günler arası yumurta ağrısı çekerim bu sefer Yok özellikle 2 gündür endişeleniyorum umarım korktuğum başıma gelmez

balbocuuu yumurta oluşumu hissediyor musun ağrı var mı? Ben her ay 7-13 günler arası yumurta ağrısı çekerim bu sefer Yok özellikle 2 gündür endişeleniyorum umarım korktuğum başıma gelmez
Cnm bnde kontrole gtim 13 mm olms pzartesi tekrar gtcem buyumusse igne vericek galiba ins buyur. Sen neden korkuyorsun

Cnm bnde kontrole gtim 13 mm olms pzartesi tekrar gtcem buyumusse igne vericek galiba ins buyur. Sen neden korkuyorsun
Büyümemesinden korkuyorum büyürken ağrı çekiyorum ben ağrı yok o yüzden de garipsedim açıkçası kaçıncı gündü gittiğinde bende pazartesi gidicem 13. Gün olcak ve kendi yumurtamın çatladığı gün oluyordu şimdi büyüdüğünü bile hissetmiyorum

Aynen bende korkuyorum buyumemesinden ben cuma gtim muayne oldum 11. Gundu pztsi gtcm 14. Tam yumurtlama zamani qaliba ins buyur ya

Benim bikere klomen kullandiqim ay 13 mm kaldi doktor igne vermedi smdide ondan korkuyorum buyumese gene bu ay cope gtii

Sanırım boşa stres yaptım ovulasyon testi var elimde onu yaptım düne göre belirgin koyu sanırım 1-2 güne ovulasyon olur :)

Eklentiler

• IMG_3493.webp
    9 KB · Görüntüleme: 40
Ewet yarina dahada koyulasir ben yapmadim ovulasyon testi yrn bakalim ne diycek doktor snde gdicen dmi yarin

Hayir benmde bu ay normal femara kullanip catlatma ignesi oluncakti nasil oldu bilmiyorum asilama olcak dediler cok sevindim yaa

Hayir benmde bu ay normal femara kullanip catlatma ignesi oluncakti nasil oldu bilmiyorum asilama olcak dediler cok sevindim yaa
Bence daha iyi olmuş beklemektense
Beklemek çok zor çünkü siz daha iyi bilirsiniz Allah ikinizede hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…