- 12 Temmuz 2006
- 60.356
- 230.318
- 1.223
- 53
Öyle tabi, bir de kadın ev idaresinden anlamaz ver maaş kartını al harçlığını diyen adamlar var ki tam cinnetlik... ( birikim amaçlı yapılıyorsa sözüm meclisten dışarı ...)
Ama hata biz kadınlarda.. erkeğin kalbine giden yol boğazından geçer dedik temiz ev mutlu evlilik dedik.
dedik dedik kendimizden kıstık... ne oldu sonunda kapana kısılmış, depresyon eğilimde mutsuz kadınlar yarattık.
Eve giren paranın tasarrufuyla ilgili birlikte karar alınıyorsa ona benim de bir sözüm yok, sözüm çalışan kadın olsun maaşını da ben idare edeyim, kadın kısmı para işlerinden anlamaz, kadın dediğin yemek yapar, çocuk doğurur, beyim bilir deyip çekilir fikrine sahip insanlara.
Kadın da bir bireydir, bireyliğini işine gelen şeylerde kabul edip işine gelmeyen şeylerde sen sus kadınsın anlamazsın deyip bastıranlara hadi canım essah mı diyesim geliyor:)))
Benzer konulara yazdığımı tekrarlıyayım, ev işi mi hemen kocaya da görev vereceksiniz, bebeğiniz mi oldu, verin eşinizin kucağına pışpışlayıp uyutsun, karnını doyurup gazını çıkarsın, ben erkeğim deyip kenara çekilmelerine izin vermeyin, ben de kadınım ne olmuş yani, erkek olmak üstün olmak demek mi? Kim demiş onu, bizden tek farkları fiziksel güçleri.