Feminizm

Türkiye'de alanında prof. olanların dahi gerçek anlamını tam olarak ifade edemedikleri, sözde feministler sayesinde özellikle ülkemizde "Misandry" ile karıştırılan kavramdır. Tek bir feminizm yoktur! Michel Andree'nin Feminizm adlı kitabı önerilir.

Herkesin diline pelesenk olmuş ama bir türlü hakkını vererek uygulamaya geçirilememiş fikir akımı.

Son düzenleme:
feminislik eğerki kadın haklarını ön planda tutmaksa herkez feminist o zaman ama malesefki bunu kimse uygulamaya koyamıyor örnek çok neden kadınlarımız eziliyor neden boyunları bükük kalıyor erkegın egemenliği altında.

Benim de bir temsilcisi olduğum akım.. Her fırsatta, her konuda savunmamı yaparım, "Ben erkeğim" sözünü de hiç sevmiyorum. Artık günümüzde fiyakası bile kalmadı bu lafın. Erkek düşmanı gibi algılanmasın bu akım, sadece bayanların da erkeklerden eksik bir yanı olmadığını göstermek -daha kaç örnekte Türkiye'ye göstereceğiz bilmiyorum ama yine de bazılarına yetmiyor ki bu cümleyi hala duymaktayım. Azim ve başarı kadın erkek tanımıyor bunu kavramak lazım. Bunun en büyük örneği kendi gözümde annemdir, annem bir tanedir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…