- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
İlerde lazım olursa denerim,şu an zihnimi onla meşgul etmemeye çalışıyorum sağolun vakit ayirdiniz.
Canim onun whatsabini kendi telefonuna yonlendirsene ona gelen mesaj lar kişileri hep gorebiliyosun. Onun whatsabi senin telefonunda oluyo istedigin an girip bakıyorsun ve cok oyle telefon kurdu değilse anlamaz mesela benimki anlamiyo
Özge yine bir konuştun,pir konuştun canım♡♡♡İnan anliyorum ve gecmisi dusunupte kurmanin uzulmenin bir manyigi yok insaniz hata yapmasak nasil ders alalim nasil dogruya yonelelim yasaman gerekliymis boyle dusunup bu noltada birakmak daha saglikli yoksa muhakeme muhakeme nereye kadar
Ben sadece bu dalgaya vurulan herseyin icte ukte yara olup birgun dan diye cikacagini dusunuyorum .İlerde mutsuz umutsuz depresyonun ortasina bodoslama daldiginda isler boyle olmayabilirde cocuk icin dondugun gerceginden cocugu suclama asmasina bile gecis olabilir (yasayan birine denk geldim cocugunu suclayip hircinlasmis hic birseyiyle ilgilenmiyordu tedavi bitene kadar cocukta anneanne evinde bitti yani ) her ne yaparsan yap sunu soylemek isterim ben ana degilim evet annelik bambaska ama annelik yapabilmek icin saglik gerekli once kendi ruhsal dengeni korumaya bak bu herseyden onemli olan terk sey simdi 3 yil disini sikicaksan ise gir bakma parasina sartina kafani takacagin baska seyler olur yeni tabidigin insanlar olur cocugunu dr goturur destek aldirirsin sen kendinle dalga geciosun ama anladigim alimli hosta kadinsin o okuz dusunsun birazda bakarlar mi karima diye o huzursuz olsun evde oturan kadin niye is diye tutturdu bu beni yine bosayacakmi diye?Arada internet gecmisinde bosanmanin cocuga anlatilmasi diye arama motoru gecmisi birak ha takar takmaz orasini bilemem ama ignenin ucunda ipin kenarinda oldugunuda bilsin bence cokta takiyormus gibi davranma
Allah yardimcin olsun ne diyim hep keeyifli mutlu ol insallah burada hissettirdigin gibi
Bayan x,elbette kendi kendine kaldığın anlarda ya da patlama noktalarında böyle olamayabilirsin ama, bu mizahi yaklaşımını bir artı olarak görüyorum ben.İnsanın bunu başarması zor,benim işim değil açıkçası,ben duyarsızlaşıp acı hissetmemeye çalışırım sorunlarla karşılaşınca.Sen kararın ne olursa olsun,üstesinden gelecek gibi duruyorsun,güçlü görüyorum seni♡♡♡Tuttum kendimi ağlamam dedim yorumunuz aglatti,dalgaya alıyorum evet yapacak şu an başka bir şeyin yok ilerde farklı şekilde dışa vurur dediğiniz gibi yine olan bana ve çocuğuma olacak alımlı hos bir kadınmiyim bilmem Rabbimin vermiş olduğu bir güzellik var hamd olsun,burada hissettirdigim aslında hissettiğim gerçekte olanlardı ta ki yorumunuzu okuyuncaya kadar taa derine dalar mı insan bıçak gibi saplandı her kelimeniz nasil bu kadar iyi tahlil edebildiniz valla şaşkınlıkla üç kere okudum Rabbim yuvanızla ve evladinizla sinamasin inşallah hep gülsün yüzünüz,iş konusuna sıcak bakmıyordu ustelemiyordum para konum hiç önemli değil dünya malına tamah etmem bu işe girersem zaten ilk maaşimi aldığım gün bosarim bu adamı param var maaşım var hey gidi hey seni mi cekecem len saksı derim bu iş konusunu sakinleşince konuşalım adamla boşanmak için değil dediğiniz gibi başka ugraslarim olur. Beni bu denli anlayabildiginiz için nasıl dua etsem az size Allah Darda koymasin canimsin,cigerimsin.Ozgee seni takibe aliyom ben.
Çok güzel çıkarımlar yaptın bayan x,,eminim başaracaksın bunları...Tövbeler olsun giz sanki karşımda internette bir formda açmış olduğum bir iki konudan yapmış olduğum yorumlardan yola çıkarak bana beni anlatan biri değil de ablamla dertlesiyorum sanki,artık kendim için bı şeyler yapmanın zamanı geldi farkındayım ve evet sanırım sizin dediğiniz gibi onu onemsedigimi görüp ego tatmini yapmak amacı noldu kudurdun demi diyor canına degsinmis canına tukurdugum ben de onmesenmek istiyorum o ne olacak peki diyemedim,aklıma gelmedi bu saatten sonra gerçekten ama gerçekten kocaya endeksli yasamayacam yapacam bunu yeter o beni takip etsin o dusunsun çalışmalara baslayacam ama hissetirmeyecem ne kadar teşekkür etsem az.
Başlığı okuyunca ortada daha net bir şey var zannetmiştim.Selam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
Bayan x,elbette kendi kendine kaldığın anlarda ya da patlama noktalarında böyle olamayabilirsin ama, bu mizahi yaklaşımını bir artı olarak görüyorum ben.İnsanın bunu başarması zor,benim işim değil açıkçası,ben duyarsızlaşıp acı hissetmemeye çalışırım sorunlarla karşılaşınca.Sen kararın ne olursa olsun,üstesinden gelecek gibi duruyorsun,güçlü görüyorum seni♡♡♡
Çaba göstermiyorum bu tavrın icin,Allah bu huyu bahsetmiş bana çok çok çok büyük sorunlar olmadıkça kafama fazla takamiyorum,gülmekten güldürmekten zevk aliyorum,el adamı buna mani değil baktim bu yanlış yapıyor başka el adami muhtemelen oda yanlış yapar başka : )böyle böyle adım çıkar gider işte napayım öleyim mi? Oturdum oğlumla markete gittim abur cubur doldurduk balkona çadır kurduk piknik yapiyoz.Ayrica sagol,koydum kafama yapacam artık yeter ise girersem buraya yazmam beni unutman ben meşgul ve paralı bir kadın olacam buralarda isim olmaz taam mı?Çok güzel çıkarımlar yaptın bayan x,,eminim başaracaksın bunları...
Ben de başlığı okusam öyle düşünürdüm haklısınız,o an düşünmüyorum aklıma ne gelirse onu yaziyorumcok sinirlydim kesin var bişey diyerek açmıştık konuyu: (Başlığı okuyunca ortada daha net bir şey var zannetmiştim.
Canimsin,muhakkak sen de oylesin,yapacam zaten görecek gününü bosamayacam ama artık didiklemeyecem var ben de o kapasite.Ama sen cok tatlisin ya. Zeki bir insansin dislisinde arkadasin dedigi gibi artik kendine birseyler yapma vakti
yani belki erkek arkadaşlarıyla özel birşeyler konuşmuştur olamaz mı, ben de çoğu zaman kız arkadaşlarımla whatsapp yazışmalarımı silerimSelam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
Olur tabii ki,belkide öyledir dediğiniz gibi.yani belki erkek arkadaşlarıyla özel birşeyler konuşmuştur olamaz mı, ben de çoğu zaman kız arkadaşlarımla whatsapp yazışmalarımı silerim
Hahhah,o zaman eşin değil,biz bile tav oluruz sanaÇaba göstermiyorum bu tavrın icin,Allah bu huyu bahsetmiş bana çok çok çok büyük sorunlar olmadıkça kafama fazla takamiyorum,gülmekten güldürmekten zevk aliyorum,el adamı buna mani değil baktim bu yanlış yapıyor başka el adami muhtemelen oda yanlış yapar başka : )böyle böyle adım çıkar gider işte napayım öleyim mi? Oturdum oğlumla markete gittim abur cubur doldurduk balkona çadır kurduk piknik yapiyoz.Ayrica sagol,koydum kafama yapacam artık yeter ise girersem buraya yazmam beni unutman ben meşgul ve paralı bir kadın olacam buralarda isim olmaz taam mı?
biraz hareketlerini gözlemleyin çok kurmamaya çalışın dilerim öyle bir durum yoktur orada, sevgilerOlur tabii ki,belkide öyledir dediğiniz gibi.
Yani keyfi bilir bir de ne iş yapacasam markette mı calisayim nasıl başvurulur onu bile bilmemHahhah,o zaman eşin değil,biz bile tav oluruz sana
Bir söz vardı,ışığı önüne al,yürü.
Gölgen ardından ister gelsin,ister gelmesin.
Sende yürü bayan x,kim tutar seni.
Eşinde kendi bilir,ya seninle yürür,ya kaçan trenin ardından mendil sallar
İnsallah,çok sagolun.biraz hareketlerini gözlemleyin çok kurmamaya çalışın dilerim öyle bir durum yoktur orada, sevgiler
: ( 26 yaşındayım vallaha demek içim öyle geçmiş hep bu adamın yuzunden,iş bukacam kafama koydum gerçekten teşekkür ederim bu arada nickinizden tanidim sizi ben de kendimi size yakın görürüm,o bendim çocuk için katlanan.Konu hakkında pek yorum yapmayacağım.
Paranoyak olmayan aşırı kıskanç olmayan kadınların içine doğuyorsa,birden bi ışık görüyorsa vardır orda bişey derim hep.
Asıl yazmak istediğim;yorumlarınız bana hep sıcak ve içten gelmistir takip ettiğim kadarıyla.
Yanlış anlamayın 40 lı yaşlarda bi kadın elektiriği almıştım ki yaşınızı öğrenene kadar
Çocuk için bikaç sene dişimi sıkıcam diyen sizdiniz demi?
Bence bi iş bi meşgale bulsanız
Çok gençsiniz erkek kişisi için üzmeyin kendinizi demeye geldim
Len Allah canını almasın kahkaha attiridin banliydin ben etiketlemiyi bilmiyom: ( şimdi napacaguk başlıyorum;Bayan X diyeceksiniz im ,yani son durum nedir ? Nasıl bir strateji izleyecük şimdi?
Aldatma var mı yok mu ?
Takiptemisin?
Ne şifresi var telinde?
Normal giriş şifresi ve sen bilmiyorsan bu iş normal değil.
En son böyle bir arkadas fena aldatildi. ( En yakin arkadasinin karisi ve kendi karisinin akrabasiydi) teli hep sifreliydi yani.Ama kocasını affeti şu an çok mutlular.2.ye hamile hatta.
Ben seni böyle konularlami görecektim oy oy hele hele bele bele lililili. ..
Ne demek len boguyormus oh güzel sebeb mis boğulma ayağına alemler...Len Allah canını almasın kahkaha attiridin banliydin ben etiketlemiyi bilmiyom: ( şimdi napacaguk başlıyorum;
Aldatma sanırım yok,varsada vatsapta degil bilemecem çözemedim.
Takipte degilim,bıraktım o işleri.
Şifre var fakat biliyordum,son yaptığım bunalmış onu çok boguyormusummusmus degistirdi,haspam ogrenirim mühim deel: )
Arkadasina üzüldüm,ikinci çocuk Allah vermesin bana: ((
Ahey ahey ahey.Ha bir de ise girecem onu koydum kafama,sen niye yedin Ban kim sebep oldu göster dalayim.
Elfidem dur simdi,durulan suyu bulandırma giz başka planların vardı benim ben ise girecem calisacam adamla meşgul olmayacaktim.Bu da arkadaşını ki gibi bir vaka olmasin?Ne demek len boguyormus oh güzel sebeb mis boğulma ayağına alemler...
Bizde tele şifre koyma adeti yok olsa o da suphelenir bende. O arkadaşa da derdik bu normal bişey değil sonra neler çıktı arkasından işte Allahım saklasın.
Ben kendim yedim bani, yapıyom dini yorumu Mune de veriyo bani : D DAL bana sen dal
Banliydim ama hep uzaktan okudum enerjimi yolladım sana geldimi : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?