Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

Canim onun whatsabini kendi telefonuna yonlendirsene ona gelen mesaj lar kişileri hep gorebiliyosun. Onun whatsabi senin telefonunda oluyo istedigin an girip bakıyorsun ve cok oyle telefon kurdu değilse anlamaz mesela benimki anlamiyo
İlerde lazım olursa denerim,şu an zihnimi onla meşgul etmemeye çalışıyorum sağolun vakit ayirdiniz.

Özge yine bir konuştun,pir konuştun canım♡♡♡

Bayan x,elbette kendi kendine kaldığın anlarda ya da patlama noktalarında böyle olamayabilirsin ama, bu mizahi yaklaşımını bir artı olarak görüyorum ben.İnsanın bunu başarması zor,benim işim değil açıkçası,ben duyarsızlaşıp acı hissetmemeye çalışırım sorunlarla karşılaşınca.Sen kararın ne olursa olsun,üstesinden gelecek gibi duruyorsun,güçlü görüyorum seni♡♡♡

Çok güzel çıkarımlar yaptın bayan x,,eminim başaracaksın bunları...

Başlığı okuyunca ortada daha net bir şey var zannetmiştim.

Çok güzel çıkarımlar yaptın bayan x,,eminim başaracaksın bunları...
Çaba göstermiyorum bu tavrın icin,Allah bu huyu bahsetmiş bana çok çok çok büyük sorunlar olmadıkça kafama fazla takamiyorum,gülmekten güldürmekten zevk aliyorum,el adamı buna mani değil baktim bu yanlış yapıyor başka el adami muhtemelen oda yanlış yapar başka : )böyle böyle adım çıkar gider işte napayım öleyim mi? Oturdum oğlumla markete gittim abur cubur doldurduk balkona çadır kurduk piknik yapiyoz.Ayrica sagol,koydum kafama yapacam artık yeter ise girersem buraya yazmam beni unutman ben meşgul ve paralı bir kadın olacam buralarda isim olmaz taam mı?

Son düzenleme:
Başlığı okuyunca ortada daha net bir şey var zannetmiştim.
Ben de başlığı okusam öyle düşünürdüm haklısınız,o an düşünmüyorum aklıma ne gelirse onu yaziyorumcok sinirlydim kesin var bişey diyerek açmıştık konuyu: (

Ama sen cok tatlisin ya. Zeki bir insansin dislisinde arkadasin dedigi gibi artik kendine birseyler yapma vakti
Canimsin,muhakkak sen de oylesin,yapacam zaten görecek gününü bosamayacam ama artık didiklemeyecem var ben de o kapasite.

yani belki erkek arkadaşlarıyla özel birşeyler konuşmuştur olamaz mı, ben de çoğu zaman kız arkadaşlarımla whatsapp yazışmalarımı silerim

Konu hakkında pek yorum yapmayacağım.
Paranoyak olmayan aşırı kıskanç olmayan kadınların içine doğuyorsa,birden bi ışık görüyorsa vardır orda bişey derim hep.

Asıl yazmak istediğim;yorumlarınız bana hep sıcak ve içten gelmistir takip ettiğim kadarıyla.
Yanlış anlamayın 40 lı yaşlarda bi kadın elektiriği almıştım ki yaşınızı öğrenene kadar
Çocuk için bikaç sene dişimi sıkıcam diyen sizdiniz demi?
Bence bi iş bi meşgale bulsanız
Çok gençsiniz erkek kişisi için üzmeyin kendinizi demeye geldim

Hahhah,o zaman eşin değil,biz bile tav oluruz sana
Bir söz vardı,ışığı önüne al,yürü.
Gölgen ardından ister gelsin,ister gelmesin.
Sende yürü bayan x,kim tutar seni.
Eşinde kendi bilir,ya seninle yürür,ya kaçan trenin ardından mendil sallar

Yani keyfi bilir bir de ne iş yapacasam markette mı calisayim nasıl başvurulur onu bile bilmem

: ( 26 yaşındayım vallaha demek içim öyle geçmiş hep bu adamın yuzunden,iş bukacam kafama koydum gerçekten teşekkür ederim bu arada nickinizden tanidim sizi ben de kendimi size yakın görürüm,o bendim çocuk için katlanan.

Bayan X diyeceksiniz im ,yani son durum nedir ? Nasıl bir strateji izleyecük şimdi?

Aldatma var mı yok mu ?
Takiptemisin?
Ne şifresi var telinde?
Normal giriş şifresi ve sen bilmiyorsan bu iş normal değil.
En son böyle bir arkadas fena aldatildi. ( En yakin arkadasinin karisi ve kendi karisinin akrabasiydi) teli hep sifreliydi yani.Ama kocasını affeti şu an çok mutlular.2.ye hamile hatta.
Ben seni böyle konularlami görecektim oy oy hele hele bele bele lililili. ..

Len Allah canını almasın kahkaha attiridin banliydin ben etiketlemiyi bilmiyom: ( şimdi napacaguk başlıyorum;

Aldatma sanırım yok,varsada vatsapta degil bilemecem çözemedim.
Takipte degilim,bıraktım o işleri.
Şifre var fakat biliyordum,son yaptığım bunalmış onu çok boguyormusummusmus degistirdi,haspam ogrenirim mühim deel: )
Arkadasina üzüldüm,ikinci çocuk Allah vermesin bana: ((

Ahey ahey ahey.Ha bir de ise girecem onu koydum kafama,sen niye yedin Ban kim sebep oldu göster dalayim.

Ne demek len boguyormus oh güzel sebeb mis boğulma ayağına alemler...
Bizde tele şifre koyma adeti yok olsa o da suphelenir bende. O arkadaşa da derdik bu normal bişey değil sonra neler çıktı arkasından işte Allahım saklasın.
Ben kendim yedim bani, yapıyom dini yorumu Mune de veriyo bani : D DAL bana sen dal

Banliydim ama hep uzaktan okudum enerjimi yolladım sana geldimi : D

Elfidem dur simdi,durulan suyu bulandırma giz başka planların vardı benim ben ise girecem calisacam adamla meşgul olmayacaktim.Bu da arkadaşını ki gibi bir vaka olmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…