Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

Belki kaldırmıyor telefonu ondan siliyordur. Çok yeni değilse telefon ya da hafızası azsa. Whatsapp konuşmaları da birikince yavaşlatıyor telefonu.
Aypon 6 s telefonu
Hepsimi ayni bu s.refsizlerin?
Benim ki evet
Kız fondoteni o kadar sürmeyecektin,
Ondan oldu bunlar hep
Sana yazacaktım giz pudrayi sürdüm senin dediğin gibi kendime doyamadım aynada ne güzel oldum öyle bulamaç gibi doldurdum fondöten pudrayi herifim elden kacti: ( Bari kırmızı gecelik giyeyim geri gelsin

Sakin kalıp bekleyeceksiniz. Her fırsatta caktırmadan bakacaksınız. Whatsapwebden takip edersiniz yukarıda anlatmışlar,varsa birşey muhakkak çıkar ortaya. Umarım yoktur tabi.
İnşallah çıkarır Rabbim insallah.

Yarın deneyecem ben de vatsap webi
Belki kuzeni yazmıştır.
Kim bilir

Tanıyorum öküzü cunku

Bir kere eşim ise giderken watsapp acik telefonu evde unuttu, benimle yazisirken tuş kilidi yapip o ekranda kalmis kisacasi. Aksama dek cevrim iciydi. Buyuk ihtimal durum budur

Tanıyorum öküzü cunku

Yaa tabiki tanıyosundur da yine de bi çevrimiçi kalmaktan bir şey çıkmama ihtimalli cook yüksek. Fevri davranmamak lazım

Bu arada whatsappta sağ üst köşede 3 noktayı tıklayınca whatsapp web yazıyor zaten. Ona tıklasa pcden takip edildiği ortaya çıkacak. Eşin farkederse ve sucsuzsa nasıl tepki verir acaba

Hemen
Hemen aldatıyor diye taarruza geçme. Gizli gizli davranışlarını gözlemle. Emin olursan net bir delil görene kadar bekle

Git bezbol sopasiyla kafasini patlat arabami aldigimda ogrecilerim pembe bezbol sopasi hediye etti esimde kullanmak icin tetikte bekliyorum.. gerci benim zavalli benden gizli anasi babasiyla konusuo yasak koydumda

Eşinin telefonunu eline al
Kendi telefonun dan whatsap numarasını değiş senin numaranı silip eşinin numarasını kaydet o esnada eşinin telefona kod gelecek o kodu kendi telefonundan yaz eşine gelen her mesaj sana da gelecek

Whatsappı komple silmeye gerek yok, whatsappa girip hesabı sil diyeceksiniz, bir şey indirmeye gerek kalmadığı için şifreye de gerek kalmayacak; ama en önemli nokta bunu yapmadan önce yedeklemeyi açın ve 3-4 gün bekleyin.

Son düzenleme:
Bir kere eşim uyumuştu, komik birşey gösterecektim, sabah görsün diye, whatsabına attım, bir baktım eşim çevrimiçi gözüküyor, tel şarjda yanımda.. eşim uyuyor...Allah Allah dedim... olabiliyor yani bazen.. görmesem inanmazdım böyle bişeye

Çaktırma belki bi arkadaşıyla konuştu bekle bakalım daha çok erken bişey demek için

Boşanamayacaksan bu konuyu hiç açma. Göstere göstere yapar bir kere affedersen.
Oyle bir bosarim,çok pis bosarim huyum kurusun boşanmaktan üstüme yok hele ki bu sebepten tabii büyük konuşmaktan Allah a sığınırım.
Hemen

Hemen aldatıyor diye taarruza geçme. Gizli gizli davranışlarını gözlemle. Emin olursan net bir delil görene kadar bekle
Öyle yapacam bekleyecem.

Oluyor evet ama konuştuğu bariz belliydi mesele 14 01 de 14 12 ye kadar çevrim içi kalıp sonra 14 18 de tekrar girdi
Çaktırma belki bi arkadaşıyla konuştu bekle bakalım daha çok erken bişey demek için
Caktirdim gibi biraz : (

Git bezbol sopasiyla kafasini patlat arabami aldigimda ogrecilerim pembe bezbol sopasi hediye etti esimde kullanmak icin tetikte bekliyorum.. gerci benim zavalli benden gizli anasi babasiyla konusuo yasak koydumda
: ) garibim,benimkime şart büyük bir sopada sen yapma.

Bu dahada iyiymis ama mesajlar ona gidecek mi çünkü işiyle ilgilide kullanıyor valla beni o zaman dereye atar sanırım.
Kendi telefonumda bı deneyimde risk almayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…