- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Aypon 6 s telefonuBelki kaldırmıyor telefonu ondan siliyordur. Çok yeni değilse telefon ya da hafızası azsa. Whatsapp konuşmaları da birikince yavaşlatıyor telefonu.
Benim ki evetHepsimi ayni bu s.refsizlerin?
Sana yazacaktım giz pudrayi sürdüm senin dediğin gibi kendime doyamadım aynada ne güzel oldum öyle bulamaç gibi doldurdum fondöten pudrayi herifim elden kacti: ( Bari kırmızı gecelik giyeyim geri gelsinKız fondoteni o kadar sürmeyecektin,
Ondan oldu bunlar hep
İnşallah çıkarır Rabbim insallah.Sakin kalıp bekleyeceksiniz. Her fırsatta caktırmadan bakacaksınız. Whatsapwebden takip edersiniz yukarıda anlatmışlar,varsa birşey muhakkak çıkar ortaya. Umarım yoktur tabi.
Yarın deneyecem ben de vatsap webiAaa canm oyle inandrma kendini belki bsy yoktur en iyisi git konus icin rahatlasin bnm esim surekli konusmalarini siler cunku arkadaslari cok pis kufurlu konusuyo belkide ondandr bi keresinde bnde suphelendim whatsappwep indrdim msjlari kendi telefonumdan takip ettim garcekten de arkadaslari cok pis konustugu icin silmis kendm sahit oldum inşallah bsy yoktur
Kim bilirBelki kuzeni yazmıştır.
Tanıyorum öküzü cunkuAma neden hemen yazıştığını düşündün ki. Mesela ben hiç yazışmam ama sık sık girio durumlara profil fotolarına bakarım. Meraktan bile değil elim alışmış sadece. Dolayısıyla konuşmadıysa bile can sıkıntısından arada giriyor olabilir. Bir arkadaşının özel durumu olduğundan dolayı ya da sana sürpriz yapmak için bir şey planladığı için de olabilir. Çok çeşitli sebepler olabilir yani.
Bu yüzden elindeki sıfıra yakın veriyle hareket edip hemen söyleme. Gerçekten bi durum olsa adam önlem alır.
Göreceguk balimSessizce bekle..
Birkac gun izle.
Gozun uzerinde olsun.
Tanıyorum öküzü cunku
Panikliyorsa sıkı bir takip şart...Çok kurnaz elime alınca panikler bı bahaneler elimden alır fakat hep ortadadır teli ki bakmazdim zaten.
Aypon 6 s telefonu
Benim ki evet
Sana yazacaktım giz pudrayi sürdüm senin dediğin gibi kendime doyamadım aynada ne güzel oldum öyle bulamaç gibi doldurdum fondöten pudrayi herifim elden kacti: ( Bari kırmızı gecelik giyeyim geri gelsin
Hemen aldatıyor diye taarruza geçme. Gizli gizli davranışlarını gözlemle. Emin olursan net bir delil görene kadar bekleSelam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
Whatsappı komple silmeye gerek yok, whatsappa girip hesabı sil diyeceksiniz, bir şey indirmeye gerek kalmadığı için şifreye de gerek kalmayacak; ama en önemli nokta bunu yapmadan önce yedeklemeyi açın ve 3-4 gün bekleyin.Tek tek alintilamak telden zor oluyor,silip tekrar yukleyemem telefonu aypon iCloud şifresini istiyor bir şey indirirken,şifreyi bilmiyorum. İkinci konu ise ergen paronayasi değil 26 yasindayim,saatlerce çevrim içi degildi,10 dakika kadar vatsapta kalıp cikiyordu şimdilik bu kadar.
Çaktırma belki bi arkadaşıyla konuştu bekle bakalım daha çok erken bişey demek içinSelam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
Oyle bir bosarim,çok pis bosarim huyum kurusun boşanmaktan üstüme yok hele ki bu sebepten tabii büyük konuşmaktan Allah a sığınırım.Boşanamayacaksan bu konuyu hiç açma. Göstere göstere yapar bir kere affedersen.
Öyle yapacam bekleyecem.Hemen
Hemen aldatıyor diye taarruza geçme. Gizli gizli davranışlarını gözlemle. Emin olursan net bir delil görene kadar bekle
Oluyor evet ama konuştuğu bariz belliydi mesele 14 01 de 14 12 ye kadar çevrim içi kalıp sonra 14 18 de tekrar girdiBir kere eşim uyumuştu, komik birşey gösterecektim, sabah görsün diye, whatsabına attım, bir baktım eşim çevrimiçi gözüküyor, tel şarjda yanımda.. eşim uyuyor...Allah Allah dedim... olabiliyor yani bazen.. görmesem inanmazdım böyle bişeye
Caktirdim gibi biraz : (Çaktırma belki bi arkadaşıyla konuştu bekle bakalım daha çok erken bişey demek için
: ) garibim,benimkime şart büyük bir sopada sen yapma.Git bezbol sopasiyla kafasini patlat arabami aldigimda ogrecilerim pembe bezbol sopasi hediye etti esimde kullanmak icin tetikte bekliyorum.. gerci benim zavalli benden gizli anasi babasiyla konusuo yasak koydumda
Bu dahada iyiymis ama mesajlar ona gidecek mi çünkü işiyle ilgilide kullanıyor valla beni o zaman dereye atar sanırım.Eşinin telefonunu eline al
Kendi telefonun dan whatsap numarasını değiş senin numaranı silip eşinin numarasını kaydet o esnada eşinin telefona kod gelecek o kodu kendi telefonundan yaz eşine gelen her mesaj sana da gelecek
Kendi telefonumda bı deneyimde risk almayayimWhatsappı komple silmeye gerek yok, whatsappa girip hesabı sil diyeceksiniz, bir şey indirmeye gerek kalmadığı için şifreye de gerek kalmayacak; ama en önemli nokta bunu yapmadan önce yedeklemeyi açın ve 3-4 gün bekleyin.
NiyeTelefon ayponsa işin zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?