bence pot kırmışsın
en büyük hayalin nedir sorusunun cevabı bu olmamalıydı.
bunu bilmesinede gerek yoktu
zaten şaşkınlığını bunu bana neden anlattın diyerek belli etmiş
çünkü insanoğlu o anda seni tanımıyorsa düşünebilir,hakikaten doğrumu olabilir mi diye.üstüne düşme,o ilgilensin artık.
ya arkadaşın kalbi temiz o yüzden fark yaratmış :ecrin_bebek:yani ne gerek var otun mokun hapın sevgili olmak üzere olduğun adamla muhabbetinde?
o değilde adamı senden uzaklaştıran şey: en büyük hayalinin bir salağı dövmek olması..
daha büyük hayallerin yok mu senin ? iyi bir aile, iyi bir iş, anne olmak , ne biliyim dünyaya güzel bir miras bırakmak???
kim ne yapsın en büyük hayali birini dövmek olan bi kızı?:hulya:
yani ne gerek var otun mokun hapın sevgili olmak üzere olduğun adamla muhabbetinde?
o değilde adamı senden uzaklaştıran şey: en büyük hayalinin bir salağı dövmek olması..
daha büyük hayallerin yok mu senin ? iyi bir aile, iyi bir iş, anne olmak , ne biliyim dünyaya güzel bir miras bırakmak???
Yooo pot filan kirmamissin, o sekilde algilamak istemis o kadar,
bunda pismanlik duyacak bisey yok,
bunu yanlis anlayip sirt donecekse yolu acik olsun yerimseniben
yani ne gerek var otun mokun hapın sevgili olmak üzere olduğun adamla muhabbetinde?
gaza geldim agzimdan kacti, birden olayi aklima getirince anlattimanlatılacak şey var anlatılmıcak şey var :mymeka:
evet aynen öyle olurtesekkür ederim gercekten, yani öyle fazla abartilacak birsey yok degil mi, sirt dönerse o kendi bilir, yani ön yargili davranmis olur.benneyaptımki
evet aynen öyle olur
zaten senin dürüstlüğünü kötüye kullanandan ve yorandan hayır gelmez.
sey benim bos bi anima denk gelmisti, yani suan büyük bir hayalim olmadigi icin, aklima o geldi onu söyleyiverdim birden bire, yani bende yalnis oldugunun farkina vardim tabi sonra ama is isten gecti, yani en büyük hayalim benim su veya bu demek istemedim, cok hayal perest birisi gibi gözükmek istemedim...:çok üzgünüm:
canım en güzeli doğal olcaksın. boş şeylere takmıcaksın. kimse seni beğensin diye olduğundan farklı olmayacaksın.tabi sende olduğun yerde kalmayacaksın. sürekli kendini yetiştireceksin ki boş şeyleri gereksiz kimseleri düşünen ,sürekli geçmişe takılan biri değil, geleceğe uzun kulaçlar atan bir hanım olcaksın.. :teselli:
canim sen dogal olmak istemissinde benim gibi pimpirikli bir insan hemen iskilenir birde daha önceden hic tanimadigi bir insani tanimaya calisiyorsa,ama belki gercekten cikmasi lazimdi..
birde en büyük hayaline pek uygun olmadigi icin cevap yanlis anlama sen demssin o an bi hayalim yoktu,hayalperest oldugumu düsünmesin diye ama belki o da kücük seylere takiliyor diye düsündü hani ne bilim benim en büyük hayalim okulu bitirip iyi bir is bulmak atiyorum belki o sekilde bir cevap bekliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?