Fena bir pot krdm galiba ?

ortak tanıdığınız kişiler hiçmi yok?
senin nasıl yaşadığını az çok bilmiyormu?

netten mi tanışıyorsunuz?

Son düzenleme:
pot kırma değilde tanışma evresinde olduğun birisine çok gereksiz bişe anlatmışsın okadar..

oda bunu hemen farklı yöne çekcek biriyse boşver derim

seni fazla tanımadığı için belki kafasında soru işareti oluşmuş olabilir.keşke anlatmasaydın demek artık gereksiz olan olmuş.bundan sonra yapacağın şey beklemek canım.seni tanımadan anlamadan bilmeden bir kanıya varacaksa yolu açık olsun zaten arkadaşın.çok da büyütülecek bişey yok aslında,tanımak isteyen ilgilenen erkek bundan dolayı kesmez görüşmeyi canım.öpüyorum sevgilerle..

sagol canim, evet zaten tanimaya niyetliyse yapilin ilk hatada hemen pes ederse zaten ondan hayir gelmez, bende öpüyorum, hayilir geceler :)

keşke daha tanışma aşamasında anlatmasaydın canım bende bir kere öyle bir şey yaptım o da son oldu zaten üzülme hayırlısıyla birşeyler olsun aranızda :asigim: zaten olmazsa bile bir dahaki tanışmaya +1 tecrübe ile başlarsın :içelim:

pot değilde bence yeni bir ilişkide söylenmemeli idi
yani bana böyle dense bir tuaf olurdum ve bir dururdum ne oluyor diye
pek iyi şeyler düşünmezdim açıkcası

"masal anlatma, erkekti" de demiş olabilir

ikinizinde yaslari kac canim ?

pot kirma falan filan degil ama karsindaki erkek ,seni kücük bir kiz cocugu yerine koydugu kesin malesef

sorulan soruya karsilik anlattigin sey ´´bu ne perhiz bu ne lahana tursusu ´´hesabi olmus

ve verdigin cevap gercekten cok cocuksu,birini dövmek istemek

insanlari bilginle,sayginliginla ,seviyenle dövüceksin

kaba kuvvet ancak kendisini anlatamayan insanlara yakisir canim :1hug:

pot deil de söylemeseydin ii olurdu
sonucta romantik bi konusma we sana cok hoş bi soru sormuş
o sorunun yanıtı arkadasını döwmek olmamalıydı
we daha yeni tanıstııın birine bu kadar önemli bi konuyu anlatmamalıydın
tabiki herseyi düşünebilir haklıdır da
o kişinin yerine kendini koy sende acaba mı derdin

Yaş kaç bilmiyorum ama çocukça olmuş.
Daha derin daha olgun veya daha şirin bir cevap verebilirdin.
Erkekler böylesi erkeksi hayallerden yok döveceğim haddini bildireceğim türdne ifadelerden hoşlanmıyorlar.

canım gereksız olmus
bu tanısma evresındekı bazı seyler , tepkıler erkeklerde hemen bıseylerı sekıllendırıor

tamamı ıle ona kalmıs artık, benımde zamanında yanlıs anlasıldıgım seyler oldu tecrube oldu bana

en büyük hayal bu olarak bunu anlatman olmamıs.ne biliyim işte uzaya gitmek desen daha mantıklı olurdu :hulya:

pot kırmamışsın aslında iyi olmuş anlattıgın ama dedigim gibi hayal olarak anlatman kötü olmus.baskasından duyacagına senden duyması daha iyi..bu yüzden senden uzaklasırsa gecerli bi sebep olarak görme bencelmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…