ortak tanıdığınız kişiler hiçmi yok?
senin nasıl yaşadığını az çok bilmiyormu?
netten mi tanışıyorsunuz?
Çok gereksiz olmus orası kesin..........
hayir netten tanismiyoruz, ben hobi olarak ispanyolca ögrenmek istiyordum ve bir kursa girdim, ispanyolca dil kursunda tanistik.
tut o herife birini dövmenin en büyük hayalin olduğunu söle:mymeka:
seni fazla tanımadığı için belki kafasında soru işareti oluşmuş olabilir.keşke anlatmasaydın demek artık gereksiz olan olmuş.bundan sonra yapacağın şey beklemek canım.seni tanımadan anlamadan bilmeden bir kanıya varacaksa yolu açık olsun zaten arkadaşın.çok da büyütülecek bişey yok aslında,tanımak isteyen ilgilenen erkek bundan dolayı kesmez görüşmeyi canım.öpüyorum sevgilerle..
Kizlar, bugün icim hic rahat degil, görüstügüm biri var, birbirimize tanimaya calisiyoruz, iste dün gece msn'de yazistik.
Ve bana en büyük hayalimin ne oldugunu sordu, bende dedim ki suan ki en büyük hayalim bana kazik atan bir arkadasi dövmek istiyorum.
Suan bir hayalim olmadigi icin, aklima o geldi onu söyledim.
Buda iste sordu neden falan diye.
Bende gaza geldim ve herseyi anlattim.
Dedim ki 10 yillik arkadasim hap kullaniyordu,hani su uyusturan haplardan, bende ailesine bildirdim daha fazla kötüye gitmesin diye.
Arkadasda ailesine söyledim diye, bana iftira atti, neymis efendim ben onu alistirmisim.
Ve bazi arkadaslar hala bana o gözle bakar,bunuda arkadasa ödetmek istiyorum dedim.
Anlattigima cok pisman oldum,hani insan süphelenir nede olsa karsindaki insandan acaba asli var mi diye.
Bana dediki bunu bana neden anlattin, bende dedim ki sucsuz ve hakli oldugum bir konuyu anlatmaktan cekinmem.
Bide dediki asik miydin o arkadasa, bende hyir kiz arkadasdi dedim, buda dediki, uyusturucu deyince ben erkek sandim dedi.
Kötüyle kötü olma dedi, arkadaslarini dogru sec dedi...
Ama keske anlatmasaydim.
O konu kapandi, baska seylerden konustuk, yaklasik 45 dakika falan.
Sonra birden ben cikmaliyim isim var dedi.
Gece saat 2'de.
Cikti, ama hala facebook daydi, bide ileti birakmis, -Bir varmis, Bir yokmus- diye.
Ben bunu üstüme aldim tabi.
Hani acaba ben o olayi anlattim diye mi, bir varmis bir yokmus dedi,yani ben vardim simdi yokmuyum acaba.
Sizce ben mi abartiyorum.
Yani anlatmam kötümü oldu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?