Fena bir pot krdm galiba ?

valla belkı de dövmek falan dıyınce korkmuştur çocuk :)
şaka bı yana, hayalın olarak anlatman dışında bır sorun yok bence. yanı senden uzaklaşacağını düşünmüyorum. hatta arkadaşını yanlış yoldan çevırmeye çalıştğn ıçın senı takdır etmelı.
hem de sana atılan ıftırayı başkalarından başka şekılde öğrenmesınden ıyıdır.
üzme kendını bekle bakalım ne olacak..

en büyük hayalin bu mu gerçekten :uhm:

biraz saçma olmuş bence...acaba siz bu konuyu ona açmak istiyordunuz da bu soru karşısında yanıt olarak onumu seçtiniz..aklı karışmış olabilir...bundan sonrası ona kalmış..

yok ün büyük hayalim tabiki de bu degil, ama suan bir hayalim yok yani, öylle hayatimda bunu bir gün yapmak isterim yok, cünkü suan arzu ettiklerim zaten elimde, ve gelecek haakkinda bir planim yok, okuyorum o kadar, bende biraz gir gir olsun diye bunu söyledim, tabi olayi aklima getirincede biraz costum, yani gaza gelip anlattim, ama cok pisman oldum, yasima gelince 21 yasindayim oda 24 yasinda, yani cokta ufak degiliz, ama ben iste biraz cocuk gibi davrandim, hani derler ya düsünmeden konusmanin cezasi,konustuktan sonra düsünmeye mahkum olmaktir, iste benim kide o hesap

ıçinin dışının bir olması ve karşı cinse kendini beğendirmek için politik cevaplar vermemen, farklı görünmeye çalışmaman senin karakterli bir kız olduğunu gösterir ama ah, keşke şu uyuşturucu meselesinde dilini tutsaymışsın be canım :1no2:
Sen ne kadar masum olursan ol, böyle şeyleri koz olarak kullanmayı, sinirli anlarında yüze vurmayı seven bazı omurgasız erkekler var zira...
Böyle hassas konuları o sormadıkça, kendiliğinden anlatmaya lüzum yok bence. Yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi, azıcık temkinli olmakta fayda var derim canım. :1rolleyes:

Son düzenleme:
Samimi yaklaşmışsın sen. pot olarak görme. ılk başlarda yapılan sohbetlerde daha güzel şeylerden bahsetmek daha iyi olurdu yine de, bundan sonra dikkat edersin.
Birden msn den çıkmış diyorsun, belki msn ye başka biri geldi, ondan aniden çıktı veya ona hitaben yazdı...

Benim aklıma farklı birşey daha geldi.
Belki anlattıklarına inanmadı, yalan söylediğini düşündü.
Masal anlatırken bir varmış, bir yokmuş diye başlarlar ya, o hesap.
Alakasız da olabilir tabii :)

olan olmuş ama dilin kemiği yok seninki de öyle bir şey ....
tabi ki ilk tanışma evresinde illa güzel şeylerden bahsedilcek diye bir kural yokdur
ama bu kadar ciddi bir konuyu senle olan ilişkisi tam olarak yerine oturmaya başlayınca seni tam olarak tanımaya başlayınca bilmesi daha iyi olurdu....
ama herşeyde bir hayır vardır akışına bırak ... eğer seni ciddiye alıyor ve arkadaşlığını sürdürmek istiyorsa bu tür şeylere takılmayaz...

seni tanimak icin guzel bir soru sormus..keske en bastan soylemeseydin gereksiz olmus.bundan sonra daha dikkatli olursun..olur boyle seyler..

bazı sıkıntılar paylaşılabilir ama bu kadar erken değil

bir varmıs bir yokmus sözü masallarda kullanılır. sakın masal anlatma fln demek istemiş olmasın? yani etkilemek için bi hikaye fln salladıgını mı düsündü acaba? ayrıca msn i kapatıp face olup,üstünede bunu yazması ilginç. bilerek sen göresin diye yapılmıs gbi.

Yok mu bir gelişme?

maalesef bir gelisme yok, bu olaydan sonra msn'de karsilastik, biraz konustuk, bir sorunum var benim icin önemli onu halledeyim, devam sohbet ederiz dedi, sonra tamam simdi seninim diye bir saka yapti,geldi konustuk sonra gitti, ondan sonrada hic msn'de karsilasmadik :çok üzgünüm:

sıkma canını her şey olacağına varır : )

ya şaka gıbı bırısı ıle tanışıyorsun ve ona otdan falan söz edıyosun ne gerek vardı anlatmayı ve herseyı geçtim ya ben onun yerınde olsam bu kızın hayattan bır beklentısı yok salak seyler pesınde kosuyor bır vardı ama artık yok mantıgında olurdum.senı tanımak ıcın sordugu soruya boyle cvp verırsen bende olsam bu kızla ne işim olacak dıye düşünürüm .

Gereksiz bir muhabbet olmuş, konuşmuş olmak için konuşmuşsun o an.....Kafasında da soru işaretleri oluşmuştur bence..

Bekle ve gör.

Yooo pot filan kirmamissin, o sekilde algilamak istemis o kadar,
bunda pismanlik duyacak bisey yok,
bunu yanlis anlayip sirt donecekse yolu acik olsun yerimseniben

Tadli ye kesinlikle katılıyorum salla gtsın o an boş bulunup böle bi olay anlatman gereksizdi hatta ayrıntıya grmen ama zaten mantıklı bi erkek olsa (Kİ ERKEKLERİN ÇOĞUNDA MANTIK KATİYEN YOK) daha çok ayrıntı ister ve eger ciddiyse tanımasada yüzyüze konusalım derdi face de takıldysa boşver aklında tilki dolasıyodur bencede sen daha bi adım atma oda gelmezse üzülme bile kendi kaybeder hep bu sebepten kaybetmiyorlar mı zaten ki neden bu kadar aklına takıosun sen ya boşver güzelim erkekleri anlamak zordur bence salllaaaaa gtsın dönerse dam akıllı anlatrsın bence...:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…