Fena oyuna gelmisim

narcisorod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
169
180
53
37
merhaba hemen konuya gireyim
Birkaç senedir biri vardı hayatımda küs barış..sevgilim değil. ama gelecek planları yaptığımız aynı şehirde yaşamaya başladığımız gün ciddiye taşıyalım dediğimiz böyle seviyesiz diyebilirsiniz saçma sapan bir durum. Cuma günü uzun bir aradan sonra görüştük. Yakınlaştık. Gece dışarı çıktık her şey gayet güzel sabah kahvalti saatlerce sohbet gelecekle ilgili planlar... annesiyle tanıştım hatta onun çok ısrar etmesi üzerine. Çünkü görüştüğü kızlar arasında en normali benim diyeyim siz anlayın. Ertesi aksam yani dun gece tekrar ayni gece kulubune gittim arkadaslarimla. Bir de ne goreyim adam kizin birini almis gelmis. Ustelik kizi da biliyorumkavga sebebimizdi son bitirisin. kiz hakkinda soylenenleri ve onun soyledigi cirkin ifadeleri de biliyorum. Neyse ben tabi dayanamadim ve bunlar ne is gibisindwn birilerine sordurttum. Sevgiliymisler. Daha dogrusu garip bir iliski, kiz sadece cocukla cocuk istedigiyle biseyler yasayabiliyor diye bisey duydum. Sok oldum. Simdi size sorum su: her yerden engelleyip sileyim mi yoksa bir mesaj hazirladim onu da gondereyim mi. Salak olmadigimi bilsin istiyorum sadece.
"Dun senin ve İLİŞKİN hakkında duyup gördüğüm şeylerden sonra kafamı önümden kaldıramadım utançtan. Sana dokunduğumu düşündükçe midem bulanıyor. Bir ricam var senden, beni tanıdığını görüştüğümüzü benle ilgili her anı sil kafandan. Telefon numaramı da lütfen. "

s..ktir et kanka. Bir tarafı kalkmış, k,,çınıda sen kaldırma.
Ben de öyle düşündüm ve hiçbir şey söylememeye karar verdim. Ne engelledim ne sildim telefondan. Dün döndün mü izmire yazmış( başka şehirde) cevap vermedim görüldü yapmadan sildim mesajı da. Bu ne yüzsüzlüktür allahımm

ben kafa bulurdum bir güzel sonra hak ettigi gibi yol verırdım.içimde kalmasın! ne zoruna giderdi ama

döndunmu izmire demiş yok canım dönmedim derdim kafa bulurdum yani buluşma ayarlayıp tam saatınde işim var canım sen kız arkadaşınla buluş başka zaman görüşürüz derdim ne bilim erkekler öyle çok g.t üstü kalmazlar kalıncada fena zorlarına gider.

O da güzelmiş aslında çok kafam karıştı hiç bulaşmadan tertemiz kurtulmak istedim galiba. İlk kez bi adama dert anlatmamayı tercih ettim. Anlatsan da anlamıyorşar çünkü ama bi mesaj daha atarsa sana mesaj atıyım bi düşünelim :)))

Sevgili değilsiniz, çocuk hiçbir şey için söz vermiyor. Yeterince belli değil miydi zaten. Daha devamını okumadan çoktan bir sevgili yapmıştır dedim. Oyun filan yok ortada, çocuk çok klasik bir erkek modeli. Mesaj atıp kendimi kötü duruma düşürmezdim ben olsam.

böyle karakterde bir adaama ne yazsanda zorunda gitmez içinde kalmasını istemıyorsan haddını bıldırıceksın bır tokat yemişe dönücekki için rahat edıcek yoksa yazıdıgn mesajdakı gıbı cümleler pek işlemez canım

Haklısınız benim hatamdı

Çok güzel fikir ama kız arkadaşınla buluş kısmını hiç karıştırmasın bence. Adam kız arkadaşımı öğrenmiş zoruna girmiş ondan böyle yapıyor der bi tarafı daha çok kalkar. Buluşalım desin sonra da aaa ben unuttum görüşecektik dimi neyse kısmet falan desin adam bu kadar umursanmadıgına yansın sonra.

Boşver birgün çok yakışıklı bir çocukla görüşmüştüm yani tanıştırıldık face felan derken ilgilendi benimle, işte yakışıklı mühendis, iyi bir şirkette çalışıyor hemde benimle ilgileniyor ooo harika birşeydi, hoşuma gitti, ama çocuk dengesiz tavırlar sergiliyordu,

olsa iyi olur diye düşünüyordum, neyse çocuk telefonda beni küçümser şekilde konuştu, tamam okey dedim ne kendimi savundum ne onu kaybettmekten korktum, ne de onun dediği gibi küçüldüm, tepki vermedim, ne aradım ne sordum, ne de kafama taktım,

bir kaç hafta sonra bu köpek gibi peişme düştü , ne gıcık kahkahalarla açmıştım telefonunu anlatamam eminim hala aklındayımdır çocuğun,

umursama salla

Sevgilisini seninle aldatmış
Siz sevgili bile degilmissiniz,

Hiç bulaşma bence engelle sil ulasamasin

Bu da kendisinin çok farkında olan bir tip. Yaşadığı ilçede tanımayan bilmeyen yok. benim çok hatam var düzeltirim sandım. Geçmiş olsun diyelim ne diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…