- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi narcisorod
-
mesajı umursamayacaktırmerhaba hemen konuya gireyim
Birkaç senedir biri vardı hayatımda küs barış..sevgilim değil. ama gelecek planları yaptığımız aynı şehirde yaşamaya başladığımız gün ciddiye taşıyalım dediğimiz böyle seviyesiz diyebilirsiniz saçma sapan bir durum. Cuma günü uzun bir aradan sonra görüştük. Yakınlaştık. Gece dışarı çıktık her şey gayet güzel sabah kahvalti saatlerce sohbet gelecekle ilgili planlar... annesiyle tanıştım hatta onun çok ısrar etmesi üzerine. Çünkü görüştüğü kızlar arasında en normali benim diyeyim siz anlayın. Ertesi aksam yani dun gece tekrar ayni gece kulubune gittim arkadaslarimla. Bir de ne goreyim adam kizin birini almis gelmis. Ustelik kizi da biliyorumkavga sebebimizdi son bitirisin. kiz hakkinda soylenenleri ve onun soyledigi cirkin ifadeleri de biliyorum. Neyse ben tabi dayanamadim ve bunlar ne is gibisindwn birilerine sordurttum. Sevgiliymisler. Daha dogrusu garip bir iliski, kiz sadece cocukla cocuk istedigiyle biseyler yasayabiliyor diye bisey duydum. Sok oldum. Simdi size sorum su: her yerden engelleyip sileyim mi yoksa bir mesaj hazirladim onu da gondereyim mi. Salak olmadigimi bilsin istiyorum sadece.
"Dun senin ve İLİŞKİN hakkında duyup gördüğüm şeylerden sonra kafamı önümden kaldıramadım utançtan. Sana dokunduğumu düşündükçe midem bulanıyor. Bir ricam var senden, beni tanıdığını görüştüğümüzü benle ilgili her anı sil kafandan. Telefon numaramı da lütfen. "
Biz senelerdir görüşüyoruz aslında. Ben kendimi ifade edemedim galiba ama ilk buluşmamız falan değil. 4 senedir tanıyorum kendisini. Çok kötü bir insan, merhametsiz, acımasız. Kadınlara çok kötü davranır. Ama benimle olan bağını koparamıyordu bir türlü. Benim yanımda ağladığını güçsüzlüğünü gördüm. Bu onun için çok ekstrem bir durum. Bu bahsettiğim kızla alakalı benim derdim en başından beri. Kız o kadar aşıkmış ki adama onun başkalarıyla olmasına göz yumacak kadar. Bana kız hakkında bu benim köpeğim demişti iki gün önce. Ya konuştukça midem bulanıyor. Çok olay var ama sonuç değişmiyor ne rezil bir adam. Neyse çok teşekkürlerBöyle saçma bi şeyin içine neden girdin ki.. hayatta bazı yaşadıklarımız bize acı verse de iyi de ders oluyor.. bana kalırsa şimdi sen onunla oyna, hiçbir şey demeden bitir, kursun dursun kafasında "kız beni beğenmedi mi? hoşlanmadı mı? etkilenmedi mi?" vs. vs.. hiçbir şey demeden çık hayatından..
Böyle dengesiz,umursamaz,egosu tavan adamı ben yok saydım.merhaba hemen konuya gireyim
Birkaç senedir biri vardı hayatımda küs barış..sevgilim değil. ama gelecek planları yaptığımız aynı şehirde yaşamaya başladığımız gün ciddiye taşıyalım dediğimiz böyle seviyesiz diyebilirsiniz saçma sapan bir durum. Cuma günü uzun bir aradan sonra görüştük. Yakınlaştık. Gece dışarı çıktık her şey gayet güzel sabah kahvalti saatlerce sohbet gelecekle ilgili planlar... annesiyle tanıştım hatta onun çok ısrar etmesi üzerine. Çünkü görüştüğü kızlar arasında en normali benim diyeyim siz anlayın. Ertesi aksam yani dun gece tekrar ayni gece kulubune gittim arkadaslarimla. Bir de ne goreyim adam kizin birini almis gelmis. Ustelik kizi da biliyorumkavga sebebimizdi son bitirisin. kiz hakkinda soylenenleri ve onun soyledigi cirkin ifadeleri de biliyorum. Neyse ben tabi dayanamadim ve bunlar ne is gibisindwn birilerine sordurttum. Sevgiliymisler. Daha dogrusu garip bir iliski, kiz sadece cocukla cocuk istedigiyle biseyler yasayabiliyor diye bisey duydum. Sok oldum. Simdi size sorum su: her yerden engelleyip sileyim mi yoksa bir mesaj hazirladim onu da gondereyim mi. Salak olmadigimi bilsin istiyorum sadece.
"Dun senin ve İLİŞKİN hakkında duyup gördüğüm şeylerden sonra kafamı önümden kaldıramadım utançtan. Sana dokunduğumu düşündükçe midem bulanıyor. Bir ricam var senden, beni tanıdığını görüştüğümüzü benle ilgili her anı sil kafandan. Telefon numaramı da lütfen. "
merhaba hemen konuya gireyim
Gördü. Bir gece önce ağlıyordu benim için ben seni kaybetmek istemiyorum diye ertesi gün kızla gelmiş mekana. Benim orda olduğumu bile bile. Yan masamdalardı hatta.ben olsam mesajı kesin yazardım
peki o seni gördü mü?
Daha önce buna benzer bir şey yazmıştım. Saygı duyuyorum haklısın ben seni haketmiyorum demişti. Takıldığı kızlarla benim aramda uçurum var. Ona da ilginç geliyor onunla görüşüyor olmam. Ama bi noktadan sonra tekrar arayıp soruyor. Ben böyle bitirnce değişirim diye düşünüyor sanırım adım atıyor belli bir süre sonra. Bu sefer hiçbir şey yazmasam mı diye düşünme sebebim bu aslındaNe yapsan güzel olur biliyor musun. Posta koymak.
Seni gördüm sevgilinle diyeceğine şöyle de;
Sen benim hayatıma alabileceğim yapıda bir insan değilsin. Düşündüm.... Gelecekte ki kocam ve çocuklarımın babası olacak karakterde değilsin. Bir ev babası olamazsın. Demem o ki seninle yollarımızı ayırıyorum.
Kendine kendin gibi bir insan bul!
En azından kendini yetersiz ve terkedilmiş hissettsin.
Beni aldattın modlarına girme. O pisliğin egosunu da tavan yapma.
Üzdü. Ama haklısın. Dediğin gibi sessizce ders çıkarmam gerekiyor. Teşekkür ederiO kizlara da senin icin o öyle o böyle diyordur arkandan. Kendini ayricalik hissetme bosuna. Adamin karakteri bozuk.
İnsanlar hakkinda oyle konusan biri senin hakkinda oyle konusmaz mi saniyorsun?
Hicbirsey yazma. Hersey alenen ortadayken ben niye bunlara katlandim diye kendine sor, ders cikar. Kimbilir o gordugun kiz ile de ne hayaller kuruyor nelerden bahsediyordur..
Evet malesef her şeyi biliyorsun sonu nereye barır biliyorsun. Beni hayal kurmak ortak hayallere sahip olmak mutlu ve kör etti sanırım. Nese atlatırım bunu da :)caınn ne istiyorsa onu yaz içinde kalmasın ama yazıdğını çok da sallayacak bir tip değil. aslında bunun böyle olacağı belliymiş, sen bile biliyormuşsn takıldığı en normal kız senmişsin fln. bunun hayatı belli işte birden bire ev erkeğine dönüşüp seninle ciddi evliliğe doğru yürüyen bi ilişkiye mi girecekti?
ama biz kadınlar bir ümit besleyip sonuna kadar bırakamyız seni de anlıyorum. erken farkttiğin iyi olmuş daha fazla zamanını almasına izin verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?