Fena oyuna gelmisim

Sevgilin olmayan sadece takildigin bir adami baska bir kadinla gormen bence cok normal. Sevgilisini senle aldatmis hatta onlarin iliskisi de zaten adamin istedigiyle birlikte olmasini kaldiriyorsa bu da kendileri disinda kimseyi ilgilendirmez demekki -bana gore cok igrenc olsa da- aslinda sevgilisini de aldatmamis...
Bana kalirsa mesaj atmayin. Sadece bu tarz iliskiler hosunuza gitmiyorsa sevgili olmadiginiz adamla bu kadar takilmayin. Sevgiliniz olsa en agirindan lafi yapistirin derdim.

Böyle saçma bi şeyin içine neden girdin ki.. hayatta bazı yaşadıklarımız bize acı verse de iyi de ders oluyor.. bana kalırsa şimdi sen onunla oyna, hiçbir şey demeden bitir, kursun dursun kafasında "kız beni beğenmedi mi? hoşlanmadı mı? etkilenmedi mi?" vs. vs.. hiçbir şey demeden çık hayatından..

mesajı umursamayacaktır
daha cok canın sıkılır
sil heryerden ama engelleme
önemsediğini anlamasın
muhatap da olma

Biz senelerdir görüşüyoruz aslında. Ben kendimi ifade edemedim galiba ama ilk buluşmamız falan değil. 4 senedir tanıyorum kendisini. Çok kötü bir insan, merhametsiz, acımasız. Kadınlara çok kötü davranır. Ama benimle olan bağını koparamıyordu bir türlü. Benim yanımda ağladığını güçsüzlüğünü gördüm. Bu onun için çok ekstrem bir durum. Bu bahsettiğim kızla alakalı benim derdim en başından beri. Kız o kadar aşıkmış ki adama onun başkalarıyla olmasına göz yumacak kadar. Bana kız hakkında bu benim köpeğim demişti iki gün önce. Ya konuştukça midem bulanıyor. Çok olay var ama sonuç değişmiyor ne rezil bir adam. Neyse çok teşekkürler

Böyle dengesiz,umursamaz,egosu tavan adamı ben yok saydım.sizde aynısını yapın.tepkisizlik bazen en güzel tepkidir

Geçmiş olsun canım , yakın bir olay da ben yaşadım son konumda anlatmistim . İnsan zor hazmediyor gerçekten salak yerine konmayı.
Ben de tepkisiz kaldım hiçbir şey söylemeden sildim. Dedikleri gibı hiç p.posunu kaldırmaya gerek yok. İnsan bi tutuşuyor haddini bildirmek için ama bir süre sonra iyi ki de tepki vermemisim diyeceksin.

Bence kızla ilgili hiç konu açma. Kendiyle ilgili bir sorun olduğunu düşünsün. Sorarsa, yaşadıklarımız beni memnun etmedi, gibi ortaya bir cümle dahi atabilirsin.

Ne yapsan güzel olur biliyor musun. Posta koymak.

Seni gördüm sevgilinle diyeceğine şöyle de;

Sen benim hayatıma alabileceğim yapıda bir insan değilsin. Düşündüm.... Gelecekte ki kocam ve çocuklarımın babası olacak karakterde değilsin. Bir ev babası olamazsın. Demem o ki seninle yollarımızı ayırıyorum.

Kendine kendin gibi bir insan bul!

En azından kendini yetersiz ve terkedilmiş hissettsin.

Beni aldattın modlarına girme. O pisliğin egosunu da tavan yapma.

Daha önce buna benzer bir şey yazmıştım. Saygı duyuyorum haklısın ben seni haketmiyorum demişti. Takıldığı kızlarla benim aramda uçurum var. Ona da ilginç geliyor onunla görüşüyor olmam. Ama bi noktadan sonra tekrar arayıp soruyor. Ben böyle bitirnce değişirim diye düşünüyor sanırım adım atıyor belli bir süre sonra. Bu sefer hiçbir şey yazmasam mı diye düşünme sebebim bu aslında

O kizlara da senin icin o öyle o böyle diyordur arkandan. Kendini ayricalik hissetme bosuna. Adamin karakteri bozuk.
İnsanlar hakkinda oyle konusan biri senin hakkinda oyle konusmaz mi saniyorsun?
Hicbirsey yazma. Hersey alenen ortadayken ben niye bunlara katlandim diye kendine sor, ders cikar. Kimbilir o gordugun kiz ile de ne hayaller kuruyor nelerden bahsediyordur..

Üzdü. Ama haklısın. Dediğin gibi sessizce ders çıkarmam gerekiyor. Teşekkür ederi

Ya böyle tipleri düşünmek bile hata... bence sana yazar vs bisey yaparsa kusura bakma canim cok yoğunum görmedim de yada her seferinde ayyy sen yazmıştın dimi unuttum de bu bahane bul. Adam bariz seni garantilemis kaybetmekten korkmuyor ki sevgilisiyle bile isteye senin oldugun mekana gelmis pişkin pişkin...

caınn ne istiyorsa onu yaz içinde kalmasın ama yazıdğını çok da sallayacak bir tip değil. aslında bunun böyle olacağı belliymiş, sen bile biliyormuşsn takıldığı en normal kız senmişsin fln. bunun hayatı belli işte birden bire ev erkeğine dönüşüp seninle ciddi evliliğe doğru yürüyen bi ilişkiye mi girecekti?
ama biz kadınlar bir ümit besleyip sonuna kadar bırakamyız seni de anlıyorum. erken farkttiğin iyi olmuş daha fazla zamanını almasına izin verme.

Evet malesef her şeyi biliyorsun sonu nereye barır biliyorsun. Beni hayal kurmak ortak hayallere sahip olmak mutlu ve kör etti sanırım. Nese atlatırım bunu da :)

Hayat kısa ,yaşanacak çok güzel şeyler var ki ve bence sen de bu konudan kendini bir an önce sıyırıp yaşamını daha da güzelleştirmenin yolunu bul .Sen değerlisin bunu unutma Bir zaman sonra o kadar boş gelecek ki bunlar emin ol sonradan gülüp geçeceksin.
O onu dedi bu bunu dedi boşver sonu olmayan uzun uzadıya giden mevzular falan filan

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Hem sana umut veriyor hem de başka kızla sevgili. Bu tür erkekleri bilirim doymazlar bir türlü.
Siz o mesajı atın da kimse salak olmadığınızı bilsin. Ama çok da canınızı sıkmayın. Allah yardım etmiş de ne mal olduğunu erkenden görmüşsünüz. Ya daha çok sevip bağlanınca görseydiniz? Daha kötü olurdunuz dimi? En azından bu adam bir tecrube oldu sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…