acaba eski sevgilinin orda ne iş vardı? o da mı orda okuyor yoksa ziyarete falan mı gelmiş birini?
sevgilin de abartmış durumu ama.. aşırı tepki vermiş sanki..
telefonunu açmıyorsa okulda da mı görüşmüyorsunuz?
Çocuk haklı , ilişkiyi bitirmelisin . Eski sevgilin geldiği için değil , yeterince sevmediğin için açmıyorsa arama vicdan yapmanın anlamı yok o bulur birini sen bulursun birini , hayat devam eder . Eskiyede dönme . Kendine zmn ver .
o zaman üstüne düşme hiç.. nasılsa karşılaşacaksınız..
beyefendi de düşünsün bakalım..
ama dikkat et, zaten senden uzaklaşmaya niyeti vardı , bunu bahane ediyor olmasın?
Eskiye dönme hatta herhangi bir şekilde iletişime zaten geçme fikrim yok yanlış anlaşıldım sanırımBen seviyorum ama onu inandıramıyorum ki.Yani iki gündür inandıramıyorum en azından.O yüzden de açmıyor telefonları vs. Hayat devam eder bir şekilde çok haklısınız ama pisi pisine bitsin istemem :)
Öncelikle Merhabalar Sevgili Ahali ;
Biraz uzun bir mevzu ancak en en kısa haliyle anlatmaya çalışacağım ,
Şu anda 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.1.sınıfım ama hazırlıkta okuduğum için aslında ikinci senem okulda.Altı aylık bir sevgilim var.Bu tanıtımdan sonra konuya gelirsek ; ben liseye başladığımda yaklaşık iki sene boyunca platoniktim iki üst sınıftan bir çocuğa.İlk aşkımdı yani.Sonrası bir şekilde karşılık buldum sandım ve beş altı ay gibi bir süre biz sevgili olduk.Bu dönem ben lise üçüncü sınıfın sonlarındayken oldu anlayacağanız üzere.Sonra çok üzdü beni çok yaraladı sevmediğini anladım ve ayrıldım.O zamanlar gerçekten çok koydu.Hem çok kötü ayrılmış olmamız , hem ilk olması sebebiyle o kadar zor atlattım ki.Daha sonra ben üniversiteyi kazandığım sıralar bu da yurtdışına-Bosnaya- gitti.Bende hem onun tamamen gözden uzak hale gelmesiyle , yeni okul heyecanıyla , yeni arkadaşlarla vs. vs derken lisede iki sene boyunca atlatamadığım bu durumu kısa sürede attım üzerimden üniversitede.Yeni birine uzun süre ısınamasam da hazırlığın ortalarına doğru şu an ki sevgilimle tanıştım.Emre...Liseden beri ilk kez bir şeyler hissettim ; içimde bir şeylerin kıpırdadığını , heyecanla birini görmeyi beklediğimi farkettim.Daha sonra karşılıksız kalmadı neyse ki bu sefer ki :) Evet altı aydır hiç bir problem olmadan devam etti ilişkimizde.Ta kii iki gün önceye kadar...Kampüste bir şeyler içerken bir anda en son görmeyi beklediğim kişiyi gördüm.Eski sevgilimi.Damdan düşer gibi bir anda Türkiyede , İstanbulda her şeyi geçtim okulun kantininde olması? ?Bu kadar şanssızlık fazlaydı sanki.Bir buçuk senedir belki de daha fazla süredir görmemiştim.O kadar garipti ki...Bardağı kavrayamadım resmen , kızardığımı hissettim.Fener tutulmuş lüfer balığı gibi şaşkın şaşkın kaldım yani...Sevgilim haberdardı durumdan.Görünce tanıdı yani eski sevgilimi.Benim rengimin atmasını vs.de görünce çok üzüldü , sinirlendi haliyle.Hala bir şeyler hissediyorsun dedi o gün akşam konuştuğumuzda.Hayır ben sadece şaşırdım dedim ama kabul etmedi.Rengin değişti resmen görünce dokunsalar ağlayacaktın gidip boynuna da atlasaydın keşke falan dedi.Hayır ama biliyorsun uzun süredir görmedim küçüktüm hem o zamanlar falan dedim.Bir şey hissetmediğimi söyledim ama nafile.Seni suçlamıyorum dedi bana.Unutamamışsın belli.Ama herkesi unutturacak birisi vardır , o ben değilmişim demek ki senin için , gerçekten sevsen beni ona karşı bir şey kalmazdı içinde dedi.Ben yine sadece ona değer verdiğimi söyledim ama fayda etmedi , etmiyor.Kesinlikle hak veriyorum ona ben olsam bende bozulurdum ama ona kendimi nasıl affettiricem ve sadece onu sevdiğime , eskilerden bir şey kalmadığına nasıl inandırıcam bilemiyorum.Çok kötüyüz iki gündür.Açmıyor telefonlarımı , hem üzülüyorum hemde vicdanım sızlıyor kırdığım için onu.Ama elimde değildi ve gerçekten bitsin istemiyorum.Ne yapsam bilemedim ki
Öncelikle Merhabalar Sevgili Ahali ;
Biraz uzun bir mevzu ancak en en kısa haliyle anlatmaya çalışacağım ,
Şu anda 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.1.sınıfım ama hazırlıkta okuduğum için aslında ikinci senem okulda.Altı aylık bir sevgilim var.Bu tanıtımdan sonra konuya gelirsek ; ben liseye başladığımda yaklaşık iki sene boyunca platoniktim iki üst sınıftan bir çocuğa.İlk aşkımdı yani.Sonrası bir şekilde karşılık buldum sandım ve beş altı ay gibi bir süre biz sevgili olduk.Bu dönem ben lise üçüncü sınıfın sonlarındayken oldu anlayacağanız üzere.Sonra çok üzdü beni çok yaraladı sevmediğini anladım ve ayrıldım.O zamanlar gerçekten çok koydu.Hem çok kötü ayrılmış olmamız , hem ilk olması sebebiyle o kadar zor atlattım ki.Daha sonra ben üniversiteyi kazandığım sıralar bu da yurtdışına-Bosnaya- gitti.Bende hem onun tamamen gözden uzak hale gelmesiyle , yeni okul heyecanıyla , yeni arkadaşlarla vs. vs derken lisede iki sene boyunca atlatamadığım bu durumu kısa sürede attım üzerimden üniversitede.Yeni birine uzun süre ısınamasam da hazırlığın ortalarına doğru şu an ki sevgilimle tanıştım.Emre...Liseden beri ilk kez bir şeyler hissettim ; içimde bir şeylerin kıpırdadığını , heyecanla birini görmeyi beklediğimi farkettim.Daha sonra karşılıksız kalmadı neyse ki bu sefer ki :) Evet altı aydır hiç bir problem olmadan devam etti ilişkimizde.Ta kii iki gün önceye kadar...Kampüste bir şeyler içerken bir anda en son görmeyi beklediğim kişiyi gördüm.Eski sevgilimi.Damdan düşer gibi bir anda Türkiyede , İstanbulda her şeyi geçtim okulun kantininde olması? ?Bu kadar şanssızlık fazlaydı sanki.Bir buçuk senedir belki de daha fazla süredir görmemiştim.O kadar garipti ki...Bardağı kavrayamadım resmen , kızardığımı hissettim.Fener tutulmuş lüfer balığı gibi şaşkın şaşkın kaldım yani...Sevgilim haberdardı durumdan.Görünce tanıdı yani eski sevgilimi.Benim rengimin atmasını vs.de görünce çok üzüldü , sinirlendi haliyle.Hala bir şeyler hissediyorsun dedi o gün akşam konuştuğumuzda.Hayır ben sadece şaşırdım dedim ama kabul etmedi.Rengin değişti resmen görünce dokunsalar ağlayacaktın gidip boynuna da atlasaydın keşke falan dedi.Hayır ama biliyorsun uzun süredir görmedim küçüktüm hem o zamanlar falan dedim.Bir şey hissetmediğimi söyledim ama nafile.Seni suçlamıyorum dedi bana.Unutamamışsın belli.Ama herkesi unutturacak birisi vardır , o ben değilmişim demek ki senin için , gerçekten sevsen beni ona karşı bir şey kalmazdı içinde dedi.Ben yine sadece ona değer verdiğimi söyledim ama fayda etmedi , etmiyor.Kesinlikle hak veriyorum ona ben olsam bende bozulurdum ama ona kendimi nasıl affettiricem ve sadece onu sevdiğime , eskilerden bir şey kalmadığına nasıl inandırıcam bilemiyorum.Çok kötüyüz iki gündür.Açmıyor telefonlarımı , hem üzülüyorum hemde vicdanım sızlıyor kırdığım için onu.Ama elimde değildi ve gerçekten bitsin istemiyorum.Ne yapsam bilemedim ki
Eski sevgiline karşı bişi hissettmiyorsun , haklısın desek , vucut dilini napcaz ! Vucut dilin , kalbimde küllerin arasında bi köz kalmış demiş . Kadınlar ile erkekler arasındaki fark ; erkekler olayın sonunu görür kadınlar göremez . Akışına bırak ... Eğer dediğin gibi olsaydı , orada olduğunu sen bile farketmezdin tanıdık gibi şöle bi bakar geçerdin. Erkek arkadaşında rahatsız olmazdı.
Bana da fazla tepki vermissiniz gibi geldi. Bi seyler hissetmeyen biri neden kizarsin bozarsin bardagi dahi tutamayacak hale gelsin ki cok sacma.
ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz...
resmen nevrin dönmüş exi görünce,
bir an önce kararını ver..
yoksa bu aşk da elinde patlar....
kantinmi çalışıyor yoksa odamı öğrenci? insan görünce evet şaşırı heleki üzen insan hiç unutulmaz bile sen normal reaksiyon göstermişin de sevgilin belki o an kıskandı tavır yaptı ama bu iki gündür sergilediği davranış abartılı...bence bırak artık arama o ararsa devam ama ararda yıne tartışırsanız o bunu bahane ediyor canım...
lisedeki eski sevgilini,üniversiteden sevgılı olduğun çocuk nasıl görür görmez tanıyor,onu anlamadım..
aynı lisede mıydınız ucunuzde..?!
işte Milan diyor ki onun o olduğunu nasıl anladı, sadece hareketlerinden mi... (madem önsesinde tanışıklıkları yoktu)Aynı lisede değildik ama o olay biraz karışık.Ben ilk zamanlar ne kadar hoşlansam da çok yavaştan ilerliyordum yani istemiyor gibi davranıyordum biraz.Gözüm korkmuş ya bi kere ne kadar heyecanlansam da belli etmemeye çalışıyordum.Pek bir çekingendim.O ara arkadaşlardan falan öğrenmiş bu durumları , anlatmışlar biraz.Hatta biz başlarda biraz arkadaş gibi ağırdan alıp anca sevgili olduğumuz için bir çift mavi göze değer miydi salak mısın kızım falan diye dalga geçerdi benimle :)Onunkilerin çoğunu da bilirim ben.Biliyor yani bizzat tanıyor olmasa da haberdar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?