Fener tutulmuş lüfer balığı gibi kalmak...

işte Milan diyor ki onun o olduğunu nasıl anladı, sadece hareketlerinden mi... (madem önsesinde tanışıklıkları yoktu)

Fotoğrafını görmüşlüğü var ki başta bende tanımaz diye düşündüm ama ben öyle tepki verince önce bana noldu dedi sonra döndü o tarafa falan.Ben öyle kalınca bir anda yani.Dikkatli bakınca da tanıdı haliyle kalktı gitti , maalesef.

hımm o zaman onu ikna edeceksin illaki, vazgeçme sürekli ara, zaten seviyorsa ikna olmaya da hazırdır merak etme. ama öncesinde sanırım bi süründürecek...

hımm o zaman onu ikna edeceksin illaki, vazgeçme sürekli ara, zaten seviyorsa ikna olmaya da hazırdır merak etme. ama öncesinde sanırım bi süründürecek...

Süründürdü iki gündür cidden ama işte :) Zaten zamanında o benden çok uğraştı aramızın olması , yürümesi için.Gerçekten kırılmasa böyle tepki vermez diye düşünüyorum ama umarım yanılmıyorumdur.Bahane bulmuyordur yani umarım.

yok canım sanmam, aksine daha çok kıskançlık duygusuyla coşmuştur, şimdi kırgınlık turlarında sadece. Arka arkaya olmasa da ara baktın çok uzattı aramayı bir durdur, 3 gün sonra tekrar ara.. barışır merak etme.

Çok teşekkürleer , bakalım öyle umuyorum :)

Bence de biraz abartmış sevgilin ama şimdi kıskanmamasını beklemekte garip olur şu durumda.Sen sürpriz falan bir şeyler ayarla gönlünü al yavrusu Ayrılmayın yani böyle saçma sebepten :)

Kıskanır elbet ama işte bende bir geri dönüş yapsın telefonumu açsın ki durumu açıklayayım diye bekliyorum.Bakalım bakalım :)

Benim sevgilimbenim yanimda eski sevgilisini görünce kizarip bozaricak öyle mi? Ne isim olur onunla

Benim sevgilimbenim yanimda eski sevgilisini görünce kizarip bozaricak öyle mi? Ne isim olur onunla

Bende kıskanç bir insan olarak hak veriyorum ona.Bilemedim ki ya ben bu kadar sert çıkmazdım gibi geliyor sanki , gerçi yaşamadan tam anlamıyla emin olunmaz tabii ama.Affettirmeye çalışıyorum işte ama sonuç yok henüz o da sizin gibi düşünüyor tahminimce

Affeder de zaman alir sabirli ol bence

Çok üstüne gitmen seni hatalı gösterir.
Bence başına gelen durum gayet normal buradan hemen unutamamış anlamı çıkmamalıydı.
İlişkin bitince kendine zamanda vermişsin beklemişsin ee artık kesinlikle eskisiyle arkadaş bile kalamam diyorsun
Eminim yeni sevgilin bunların hepsinin farkında zaten şuan sadece egosu hasar almış durumda
Kendini çok fazla heba etme zamana bırak derim. Biraz düşünsün sana hak verecektir
Kendini ispatlamak zorunda değilsin ki elinden geleni yapmışsındır 2 günde fazlası itici durur

Kanıtlamaktan çok suçluluk hissi bendeki.Çok tepki vermiş gibi hissettim ben o da öyle tepki verince kendi kendimi onayladım bir bakıma.Ama bi yandan da nolursa olsun iki gündür bi telefonu da aç be adam diyesim geliyor.İki arada bir deredeyim ama alttan almaya devam mı etsem geri mi çekilsem kararsızım.Yarın uğraşmayacağım bakalım ne olacak.Teşekkürler :)

Bence senin tepkin de abartılıymış. Ben olsam aynı durumda benim de yüreğim bir hop ederdi ama bu kadar belli etmek çok yanlış.

Bence senin tepkin de abartılıymış. Ben olsam aynı durumda benim de yüreğim bir hop ederdi ama bu kadar belli etmek çok yanlış.

Tepkim fazlaydı tabii ama istemsizdi.Maalesef ne hissedersem ya da o an nasıl bir ruh halindeysem direk yüzüne vuran bir insanım.Utansam kıpkırmızı olurum , sinirlediğimde gözlerim kızarır hemen dolmaya başlar , bi anlık şaşkınlıkta , panikte , heyecanda vs. de de elim ayağıma dolanıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…