- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi papyonkilikli
babasindan telefonu aliyor bazen youtubeda cikiyorYanlış anlamayın ama yaşında ki kızınız siz açmazsanız o videoları nasıl izleyebilir ki zaten ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babasindan telefonu aliyor bazen youtubeda cikiyorYanlış anlamayın ama yaşında ki kızınız siz açmazsanız o videoları nasıl izleyebilir ki zaten ?
Telefonu verirken uçak moduna alsanız.babasindan telefonu aliyor bazen youtubeda cikiyor
Kızım 2,5 yaşında teknolojiden nispeten uzak büyüyor :) 10 günde ancak 1 çizgi film izler, telefonda kendi ve bizim fotoğraflarımiza bakar ve ses sisteminden müzik dinler. Tüm teknoloji bilgisi bu kadar. Yemek yedirmekte zorlanirsak mesela balık tutma oyunu getiririz babası ve kızım oynarken ben bir yandan yediririm ya da yapboz yapar vs.Banane demek değil aslında bu.
Gerçekten bilmiyoruz mesela biz.
Ve bilmemek için neler yapıyoruz bunları konuşabiliriz.
Mesela 2 yaşını doldurmamış çocukların ekrandan uzak durmasını konuşabiliriz...
Yok olmuyor derseniz en azından içerik olarak baby tv gibi, yavas icerige sahip videolar izlesinler..
Günde kaç saat çocuk video izliyor ve neden ebeveyn kontrolünde değil?
Video izlemeyi azaltsin peki ne yapalım?
Videosuz yemek yemiyor ne yapalım?
Konuşmalıyız.
Cünkü o ebeveynleri değiştiremiyoruz
Ama kendimizi/çocuğunuzu koruyabiliriz
Aynen katılıyorum çocuklarına karakter elbiseleri giydirip yok pamuk prenses yok bilmem ne diye bir nevi çizgifilm dizi çekiyorlar bazen kendileri roller uyduruyor anneler de küçücük çocuklarına açıp bunları izletiyor çocuk izleyince hakaret küfür ne varsa bunlardan öğreniyor onlar kim ne Vasıf’ları var acaba da böyle şeyler yapıyorlar annelerde onları çok iyi birşey sanıp bunları çocuklarına izletiyor onları izleyeceğine etkinliklere götür daha iyi kreşe anaokuluna gitsin daha iyi hem hiç faydası yok hem sen izledikçe onlar para kazanıyor biraz mantıkZaten yillardir derdimdi de bu benim sonunda birileri gercek yuzunu gosterdi. İstismarin krali... Prenses bilmem nelerle doldu youtube... Sahsen ben zaten izletmiyorum. Acikca da soyleyim ne kizimin ne oglumun eline telefon veriyorum. Arkadas vermeyin ya. Cocuk parka gelmis elinde telefon kizim yanina gidiyor tepki yok. Ormana daga yemege gezmeye cocuk elinde telefonla. Nede durmuyormus rahat vermiyormus. Yahu vermesin kardesim vermesin. Bir donem malesef sacma bir dr tavsiyesi ile video ile yedirdik Allahim canim cikti o aliskanligi biraktirana kadar. Elinde telefon olan bukadar cok cocuk olursa prensesler prensler dolar utube.... Bir yasa bir duzenleme yok mu arkadas ya bu fenomen ebeveynler icin. Ha aynisi insta icin de gecerli... X anne y anne z anne a nin annesi b nin annesi c nin annesi... Senin baska vadfin yok mu arkadas? Ay doktum icimi rahatladim...
Duzenleme; hernekadar isim vermesem de alt yorumlarda isimler verildi.lutfen merak edip tiklamayin. Siz tikladikca izlenim artiyir daha cok kazaniyorlar daha cok sacmalik uretiyorlar...
Benim de oğluma acımışlardı bir keresinde youtube açamıyor diyeKızım 2,5 yaşında teknolojiden nispeten uzak büyüyor :) 10 günde ancak 1 çizgi film izler, telefonda kendi ve bizim fotoğraflarımiza bakar ve ses sisteminden müzik dinler. Tüm teknoloji bilgisi bu kadar. Yemek yedirmekte zorlanirsak mesela balık tutma oyunu getiririz babası ve kızım oynarken ben bir yandan yediririm ya da yapboz yapar vs.
Bu içerikler çok sakıncalı bence ve bazı ebeveynler den şunlari duyuyorum "benim çocuğum çok zeki kendi İnterneti açıp youtube a giriyor", "teknolojiden de çok uzak kalmamalı yasitlarindan geri kalır". Sanki bizim çocuk geri zekalı ondan açamıyor youtube u ya da telefon kilidini. Ya da teknolojiyi öğrenmeyen çocuk var gibi konuşuyor. Telefon bilgisayar kullanmayı herkes öğrenebilir bununla youtube un ya da kontrolsüz internet kullandirmanin bağlantısı yok.
İçimi döktüm rahatladım :)
sara sahinkanatin tum kitaplari var. Annemin cantasini cumle cumle ezberlediler ama yine de hala okuyiruz. Feridun orali bilmiyordum hemen inceleyim tesekkurler.Sara sahinkanat ve Feridun oralin kitaplarini cocuk edebiyati dersinde bolca incelemistik. Hemen hepsini aldim kizimin kitapligina. Mutlaka resimlerini gosteriyorum her aksam. Her gun birini sinifima goturup ogrencilerime okuyorum,onlarla da inceliyoruz. Gercekten cok guzel kitaplar![]()
aylar once avmnin birinde bir kampanya vardi. Sevdigim ve birkac kitabini aldigim bir yayinevinin kitabini aldim. Okudugumda sok oldum. İcinde hakaretler geçiyor. Resimlerini kestim baska biseyde kullanirim diye.Benim de oyle bir aliskanligim var,hatta okul kitaplarini da okuyordum okuldan ilk verilince:))
O yuzden 1 kitap alacakta olsam karistirip bir fikir edinmeden almiyorum,gecenlerde aldigim bir kitabi okuduktan sonra ogluma verecektim,okuyunca direkt dolabimin kör noktasina kaldirdim:))
ya inanin ben de cok sasiriyorum. Ben fotolarini koymuyorum. Esimle bile koymuyorum. Ayrica foto cektirmekten de sikiliyorum nasil olur da ellerinde surekli telefonla gezerler.Bagırmayan anneler
Oyuncu anneler
Hassas anneler
İnstamomlar
Bide çağla düvenci vardı sahte psikologluk yapıyordu sahte dıplomasıyla
Gecen gun kesfette karsıma cıktı
Cocuklarını resmen buna alet ettıklerını dusunuyorum
Her dk bı foto bı vıdeo. Bebe dunyayı gozlerını acar acmaz daha ustundekı yag tabakası gıtmeden hellöööö deyin aşkiletto peripellama şaaaak fotoyu yapıstırıyorlar
Ha bır de bebenın suratına cıcek bocek koyup masallah deyın dıyorlar. Madem gozukmesını ıstemıyorsun neden algı yaratıyorsun?
Hatta oyle kı artık bagımlı olmuslar bebe kameranın mercegıne bakarak dıyalog kuruyor
Allah yardımcımız olsun ülkecek şaşırdık![]()
resmen cocuk sapikliklarinin agzinin suyunu akitacak paylasimlar bu ne ya.Birde f....k ailesi diye bir kanal var. 8-9 yaşlarındaki çocuklarla ‘internet dizisi’ çekiyorlar. Çocuklardan biri anne diğeri baba. Yaşça daha ufak olanda bi kız çocuğuda çocuklarıBu çocukların anne-babaları buna nasıl izin veriyor anlamıyorum ben...
degil mi ama inanin cocuklarimla gercekten ilgilenmekten sahte ilgikere vaktim ve halim yok.Aaa çok kıskanç ve de nankorsunuz ama.
O instamomlar size bana örnek olsun diye koyuyorlar çocuklarını, oyunlarını, gezilerini.
Bu kadar da eleştiri olmaz ayıp ayol.
Herbirisi bizler uyurkene beste altıda felan kalkıp kitap yazıyorlar okuyalım, çocuklarımıza da alalım diye.
Aynı zamanda mükemmel eş ve de ev hanimligi yapıyorlar.
Yardımcı almıyor olduklarını söylememe gerek bile yok.
Çalışın sizin de olsun o kadar takipçiniz.
izletmeyin lutfen cocugunuzun gelecegi icin.bende icimi dokeyim Benin kizimda cok izliyo o aptal kadin varya f slimin annesi annecimmmmmm annecimmmmmmm fath slm demesinden o tiz sesinden igreniyorum. ve ever iki kiz kardesler var onlar havuzlu eve gecti gene ankarali aile vardi onlarda villaya gecmisti demekki nekadar kazandilar. onlarcasi car ve turuyolar surekli. kizimdan kesmeye calisiyorum. kotu onlar diyorum napayim. neyseki dinliuyor biraz beni ama gene izliyo. yavas yavas kesecem ins .nefret ediyorum nefret. o elifin babasi. salak salak gulmesinden o oyuncakci evinden biktim. ins o paralarin hayrini goremezler. geldigi gini gider o pis parada
Benim kızıma da köyümüze gidince acidiklarini net görebiliyorumBenim de oğluma acımışlardı bir keresinde youtube açamıyor diye
Yazık biraz şey heralde,
Demişti teyzenin biri.
Şimdi açıyor da başımız göğe mi erdi?
Uzaya türk uydusu nu gönderdi?
Yeni bir bitki türü mu keşfetti?![]()