- 2 Ekim 2019
- 76
- 44
- 3
- Konu Sahibi papyonkilikli
Aynı duyguları paylaşıyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesim bunlarin birini izliyormus,bir kere demisti ki "abla bunlarin evleri hic dagilmiyor mu,yorulmuyorlar mi,hep guler yüzlü mutlu ve bakimlilar.Aslında böyle videoların ortaya çıkması çok iyi oluyor. Bu tipleri takip eden beğenen geri zekalılara "bunlar aslında böyle mükemmel anne değiller. O videoların çekilmesi, düzenlenmesi, yorumlara verilen cevaplar vs ciddi zaman gerektirir ve o çocuğa annelik yapmaya vakit kalmaz. Hiçbiri yeterince ilgili, oyuncu bilmem ne anne değil. Tek dertleri para" diyordum ve kimse toz kondurmuyordu olur mu öyle şey diye. Görsünler neymiş gerçek yüzleri.
Bu YouTube annelerinin ünlü olan iki tanesini şahsen tanıyorum. Biri yakın bir arkadaşımın komşusu. Kadın video çekmediği zamanlarda çocukları bakıcıya verip geziyor. Bir mesleği yok sadece geziyor. Ancak ekran önünde çocuklarınıza zaman ayırın onlarla olun diye zırvalıyor. Hatta çalışan annelere diyor bunu şaka gibi.
Bir diğeri yine bir arkadaşımın akrabası. Kadın bu aptal videolarla aylık 15 bin civarı gelir sağlıyor. Ve çocuğu tam bir embesile dönüştürmüş. Aşırı üzülüyorum o çocuğa.
Çözüm ne? İzlemeyin izlettirmeyin. Bunu söyleyince de kazandığımız parayı kıskanıyorsunuz diyor sığırlar. Laf anlatmaya uğraşmayın, izlemeyin efenim.
Benim de oyle bir aliskanligim var,hatta okul kitaplarini da okuyordum okuldan ilk verilince:))Haklısınız. Kitap okumak iyidir diye diye içeriklerinin ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri çocuklara okutup duruyoruz. O kadar tehlikeliler ki.
mesela inkilap kitabevinde 10 yaş ve üstü çocuklar için olan bölümde duruyordu. Bir kitap serisi. İçinde işkence Cinayetler kadın düşmanlığı cinsiyetçilik Ne ararsanız var. Bunları yapan karakterler karizmatik kahramanlar olarak gösteriliyor kitapta.peki nasıl çocuk kitabı oluyor çevirdikleri numarayı anlatayım İçinde cinsellikle ilgili çok az ya da kapalı bilgi veriyorlar. Şiddeti üstü kapalı veriyorlar baş karakterler çocuk oluyor. sonra adına çocuk kitabı diyorlar.
Nasıl olabiliyor böyle bişey diyorsunuz oluyor işte böyle bir dünyadayız oluyor.
bem hobi olarak çocuk kitabı okumayı severim o yüzden yetişkin gözüyle kitapları değerlendirme imkanım oluyor.
aslında bu konuyla ilgili keşke tanıtım yapan bir YouTube kanalı blog falan olsa insanlar bir kitabı alıp çocuğuna vermeden önce oradan içeriğini öğrenebilse ona göre karar verse. Ama ancak internette boş boş şeyler var. Anne babalar nasıl okuyacak içlerini çocuklarının eline vermeden önce onca işlerinin arasında.
Bagırmayan annelerBu furya Oyuncu anne sermin yasar la basladi. Sonra bagirmayan anne akademisyen anne sporcu anne zart anne zurt anne ve onlarin prens ve prensesleri, muhtesem annelikleri vs vs vs. Bu durum su an korkunc bir sektör oldu. Aslinda en basindan itibaren cocuklar uzerinden kazanc saglanan bir cocuk istismariydi ve hala da öyle ancak herbirinin yuzbinlerce takipcisi ve baya geliri var. O nedenle tukeneceklerini hic sanmiyorum
Ya inann hep dusunurdum bu insanlar bu kadar internette takilip nasil soylediklerini yapiyor diye, youtubeda hic izlemedim ama instada karsima cikanlar oluyor yani ben ev isi de cok yapmiyorum,calisiyorum kalan zamanim cocukla uyuyunca is yaparim ona ragmen telefona sadece onu uyuturken o da uykuya daldigi zaman bakabiliyorum hep derdim bunlar kesin sahte yokda gun bana 24 saatte onlara 50 saat olacak degil yaAslında böyle videoların ortaya çıkması çok iyi oluyor. Bu tipleri takip eden beğenen geri zekalılara "bunlar aslında böyle mükemmel anne değiller. O videoların çekilmesi, düzenlenmesi, yorumlara verilen cevaplar vs ciddi zaman gerektirir ve o çocuğa annelik yapmaya vakit kalmaz. Hiçbiri yeterince ilgili, oyuncu bilmem ne anne değil. Tek dertleri para" diyordum ve kimse toz kondurmuyordu olur mu öyle şey diye. Görsünler neymiş gerçek yüzleri.
Bu YouTube annelerinin ünlü olan iki tanesini şahsen tanıyorum. Biri yakın bir arkadaşımın komşusu. Kadın video çekmediği zamanlarda çocukları bakıcıya verip geziyor. Bir mesleği yok sadece geziyor. Ancak ekran önünde çocuklarınıza zaman ayırın onlarla olun diye zırvalıyor. Hatta çalışan annelere diyor bunu şaka gibi.
Bir diğeri yine bir arkadaşımın akrabası. Kadın bu aptal videolarla aylık 15 bin civarı gelir sağlıyor. Ve çocuğu tam bir embesile dönüştürmüş. Aşırı üzülüyorum o çocuğa.
Çözüm ne? İzlemeyin izlettirmeyin. Bunu söyleyince de kazandığımız parayı kıskanıyorsunuz diyor sığırlar. Laf anlatmaya uğraşmayın, izlemeyin efenim.
Hem güzel hem tehlikeli bişey aslındaYa bizi anlatmissinEsim de beni telefon konusunda dinlemiyor hic. Bizim kiz da isaret parmagiyla telefona dokunmayi ogrenmis
Bazen ortalikta gordugunde istiyor. Kandirip kilifini falan veriyoruz kabul etmiyor
Kitap konusunda bende oyleyim. Her aksam okuyorum ona. Beni de bazen okurken gorur. Sayfalari acip kafasini icine sokuyor ve tuhaf sesler cikiriyor. Lololo falan diyor dilini dondurup. Okuyor aklinca heraldeDaha hic sayfa yirtmadi
Sert kapakli aldigim icin kitaplarini arada disliyor sadece
![]()
Ünlü bir kadın avukat bu fenomen annelere çocuğunuzun resmini paylaşmayın ileride sizi dava bile etmeye hakkı var dediğinde o fenomen annelerden linç yemiştiamaaan onlara bulaşilmaz boşverin kendi hallerine bırakın.
bende icimi dokeyim Benin kizimda cok izliyo o aptal kadin varya f slimin annesi annecimmmmmm annecimmmmmmm fath slm demesinden o tiz sesinden igreniyorum. ve ever iki kiz kardesler var onlar havuzlu eve gecti gene ankarali aile vardi onlarda villaya gecmisti demekki nekadar kazandilar. onlarcasi car ve turuyolar surekli. kizimdan kesmeye calisiyorum. kotu onlar diyorum napayim. neyseki dinliuyor biraz beni ama gene izliyo. yavas yavas kesecem ins .nefret ediyorum nefret. o elifin babasi. salak salak gulmesinden o oyuncakci evinden biktim. ins o paralarin hayrini goremezler. geldigi gini gider o pis paradabenim kizimda bir donem izliyordu maalesef.sonra birakti sukurler olsun.aradan biraz zaman gecince tesadufen videolarina denk geldim gecenlerde adamlar eski apartman dairesini satip havuzlu villa almislar çocukları üzerinden you tubeden kazandigi paralarla.Cok aci ama para hirsi yuzunden cocuklarini boyle seylere alet ediyorlar.
ay evet onuda cok izledi kizim nefret ediyorum yaBirde f....k ailesi diye bir kanal var. 8-9 yaşlarındaki çocuklarla ‘internet dizisi’ çekiyorlar. Çocuklardan biri anne diğeri baba. Yaşça daha ufak olanda bi kız çocuğuda çocuklarıBu çocukların anne-babaları buna nasıl izin veriyor anlamıyorum ben...
Kaç yaşında kızınız?bende icimi dokeyim Benin kizimda cok izliyo o aptal kadin varya f slimin annesi annecimmmmmm annecimmmmmmm fath slm demesinden o tiz sesinden igreniyorum. ve ever iki kiz kardesler var onlar havuzlu eve gecti gene ankarali aile vardi onlarda villaya gecmisti demekki nekadar kazandilar. onlarcasi car ve turuyolar surekli. kizimdan kesmeye calisiyorum. kotu onlar diyorum napayim. neyseki dinliuyor biraz beni ama gene izliyo. yavas yavas kesecem ins .nefret ediyorum nefret. o elifin babasi. salak salak gulmesinden o oyuncakci evinden biktim. ins o paralarin hayrini goremezler. geldigi gini gider o pis parada
4Kaç yaşında kızınız?
Yanlış anlamayın ama 4 yaşında ki kızınız siz açmazsanız o videoları nasıl izleyebilir ki zaten ?