fenülkötüru bebekte

cansu1142

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
20
2
1
26
bebeğimin topuk kanında fenülkötürü 2.3 çıkmış lütfen bilgisi olan yazabilirmi tekrar topuk kanı istendi sonuç bekliyoruz fakat ben çok endişeleniyorum duymadığım bilmediğim bir hastalık araştırdım eşimle akraba evliliğimiz yok bebeğimde anormal hiç bir durum yok ikinci bebeğim ilkinde bir sorunda yok dua ediyorum yanlış olsun çıkmasın birşey diye yinede buraya sormak istedim düşüncelerinizi lütfen yazın Allahtan ümit kesilmez ama desteğe şhtiyacım var

Merhaba, benim kızımda var fenilketonuri tıpkı sizin gibi bizde akraba değiliz ve bizim de ikinci çocuğumuz. Öncelikle lütfen endişelenmeyin genellikle 2. Topuk kanında değerlerin normale döndüğü çok oluyor hatta kimi zaman 3. De eğer hastalık varsa da endişelenmeyin lütfen önemli olan erken teşhis edilmesi çünkü hemen önlem alınıyor bebeği etkilememesi için kimisi için ilaç ile hiç diyetsiz bir hayat kimisi için hem ilaç hemde aşırı katı olmayan bir diyet kimisi içinde katı diyet sürdürüyor ama emin olun ki doktor kontrolünde ki hiç bir bebeğin beyin gelişimi negatif etkilenmiyor çünkü dediğim gibi erken teşhisle bunun önüne geçiliyor. Umarız sizin değerleriniz bir sonraki kan sonucunda normale döner.

bebeğimin topuk kanında fenülkötürü 2.3 çıkmış lütfen bilgisi olan yazabilirmi tekrar topuk kanı istendi sonuç bekliyoruz fakat ben çok endişeleniyorum duymadığım bilmediğim bir hastalık araştırdım eşimle akraba evliliğimiz yok bebeğimde anormal hiç bir durum yok ikinci bebeğim ilkinde bir sorunda yok dua ediyorum yanlış olsun çıkmasın birşey diye yinede buraya sormak istedim düşüncelerinizi lütfen yazın Allahtan ümit kesilmez ama desteğe şhtiyacım var
Merhaba aynı durumu yaşıyoruz. Sonuç ne geldi acaba

sonucumuz normale döndü çok şükür fakat anladım ki başa gelince insan etrafına daha duyarlı oluyor bundan sonra tüm bebeklerimize dua edicem gerçekten çok üzülüyor insan

Back
X