Aynen canım sağlam kazık yedikten sonra rahat oluyor amaSağlam bir kazık yemek mi gerek haklı çıkmam için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım sağlam kazık yedikten sonra rahat oluyor amaSağlam bir kazık yemek mi gerek haklı çıkmam için![]()
Benimkiler bana 10 saat uzaktaNe uzakmissiniz ailenizle. Ben çok arardım sanırım.. Çocuğunuza bakıyorsa mecbursunuz ama bende öyle bir durum da olamaz. Bir yelek mevzusu olmuştu, olmayan çocuğuma yelek ormemek için bile bir sürü bahane bulmuştu :))) çok lazımdı ya
Anasızlıktan ölürüm yav o kadari da çok zor, tabi büyük konuşmayayım :))Benimkiler bana 10 saat uzakta![]()
evet uzaklık çok zormuş, evlenince anladım.. ilk başlarda eşimde sürekli annesine gideyim geleyim arayayım istiyordu içimden gelmiyordu. tartışıyoduk zamanla alıştık birbirimize. şimdi ben ondan çok görüyorm annesini.Ne uzakmissiniz ailenizle. Ben çok arardım sanırım.. Çocuğunuza bakıyorsa mecbursunuz ama bende öyle bir durum da olamaz. Bir yelek mevzusu olmuştu, olmayan çocuğuma yelek ormemek için bile bir sürü bahane bulmuştu :))) çok lazımdı ya
Peki bana göre bunaltmak olan şeyi eşim öyle algilamazsa? En korktugum bu. Atıyorum diyeceğim ki bu ne ya haftada iki kez neden görüşeyim? O derse, bunda ne var
Gonlunuzde ne istiyorsanız o olsunEsyalarima yazık deyip siyrilabilecegimi pek sanmıyorum :)) keşke olsa ama.
Hayirli, güzel sabahlar kızlar :)
Belki de zilyon kere yazılmış bir konuyu ben de yazacağım affola.
Eşimin bir is değişikliği durumu var. Su an benim annemlere yakın oturuyoruz. Yakın derken aynı semtte, bir otobüs uzaklığında,onun ailesine iki araç. Benim ailemle görüşme sıklıgimiz ile onun ailesiyle görüşme Sıklığimiz neredeyse aynı. Belki minik bir tık Yakınlıktan dolayı annemler ile fazla görüşüyor olabiliriz ama bariz bir fark yok.
Esimin yeni işi ta-tam annesigile yakın.:d
Aslında is değişikliği onun için şu an müthiş bir şey. Tam istediği pozisyon ve şirket. Ama is yerine yakın yerlerin kirası inanılmaz uçuk, yalnızca annesigile yakın olan kısım dışında.
Eşim tek erkek evlat, bu kadar yakın değilken bile en ufak işlerinde bir ton yola onu yap, bunu al, bunu getir vs diye çağırıyorlar. Yakın olsak tahmin edemiyorum başımıza gelecekleri. Kızlarını is konusunda hiçe sayıyor yani erkek olduğu için ana babasından tek sorumlu odur. Yaşasın ata erkil toplum. Ayrıca kayinvalidem inanılmaz kaprisli biri. Haftada bir zor dayanıyor, bazen dayanamıyor tartışıyordum. Dün eşime oraya taşınmak istemediğimi söylediğimde çılgın tepkiler verdi
Bunca zaman senin ailene yakın oturduk, gıkımı çıkarmadım vs. E çıkarmazsin tabi benim ailem hiçbir şeyimize karışmaz ki. Maddi manevi açığımız kapatmaya uğraşırlar hala. Kimseden çok bir beklentim yok ama annemlerle kıyaslamasını da istemem açıkçası. Zira uzaktan yakından alakaları yok. Benim ailem yas ortalaması olarak da bize yakın olduğu için şen şakraktirlar, eşim dahil eğleniriz birlikteyken. Onun ailesi 60 yaş üstü ve inanın ruhum daralıyor, konuşulan tek şey para.
Neyse sonuc olarak konu bir şekilde kapandı ama beynimde dönüp duruyor.
Tavsiye istirem :)) Teselli aynı zamanda. Veya bir cikis yolu, taktik ne varsa. Okuyan herkese teşekkür ediyorum.
Hayırlısiyla inşallah çok sagolun :)Gonlunuzde ne istiyorsanız o olsun![]()
Açabiliriz :)Konu kapandıysa ne taktiği istiyorsunuz ?
Maddi olarak isteyecegimiz bir is ve su anki çalıştığı yerden memnun değil ne yazık ki. Psikolojik olarak çok yipranip eve geliyor. Ve şu an bu is onun hayallerindeki bir yer öyle söyleyeyim. Hayır deme hakkını kendimde göremiyorum şu an. Ama onun dışında gerçekten evimi ve semtimi çok seviyorum. Ne gıcık bir şey :)Yeni işi değerlendirmek zorunda mi?
Eski işte devam etsin,olmaz mi?
Eger hayatinizda bir değişiklik yapilacaksa bunu ikinizin de istemesi lazim.Siz istemiyorsaniz,evden çevreden memnunsaniz,ben istemiyorum deyin.Bunu söyleme hakkiniz var.
Amin.. Çok teşekkür ederim :)evet uzaklık çok zormuş, evlenince anladım.. ilk başlarda eşimde sürekli annesine gideyim geleyim arayayım istiyordu içimden gelmiyordu. tartışıyoduk zamanla alıştık birbirimize. şimdi ben ondan çok görüyorm annesini.
inşallah sorunsuz bir süreç yaşarsınız..
Amin.. Çok teşekkür ederim :)
Dün o netliği koyamadim işte ne yazık ki. Şaştım kaldım. Sanırım is kesinleştiğinde bu konuyu en ince detayına kadar konuşmam gerekiyor.açmayın.
Taktik maktik yapmayın.net olun, ki olmuşsunuzda
şundan şundan şundan dolayı yakın oturmak istemiyorum...ben diyeceğimi dedim deyip çekilmek gerekli bana göre. uzattıkça tadı kaçar.
ez cümle en iyi etkiyi bırakır....laf çok uzarsa ciddiyeti azalıyor bana göre.
Inşallah dediğiniz gibi olur. Aslında benim derdim gitmeyelim 'den ziyade, sürekli gelmek isterler mi? Bu kısmı. Çok kalabalık bir aile mesela, kv gelmişken işte atıyorum yegenimize de uğrayayım vs durumları olur mu teyze dayı hala amca tarafından.. Bunlar korkutuyor emrivaki hiç sevmiyorum kendi ailem dahi olsa.Suanki duzeninizde devam edersiniz gibi geliyor bana.
Su an nasil ikisine de cok farkli gitmiyoruz diyorsaniz oyle yaparsiniz, en azindan bireysel olarak siz oyle yaparsiniz, esiniz bir tik daha fazlasini yapabilir.
Yasli insanlarmis zaten, dert etmeyin bence.
Esiniz daha sik gitmek isterse, sizi goturmek isterse de, benim annemlere yakin otururken de duzenimiz boyleydi, ben bu duzene alistim, degistirmek istemiyorum dersiniz.
Inşallah dediğiniz gibi olur. Aslında benim derdim gitmeyelim 'den ziyade, sürekli gelmek isterler mi? Bu kısmı. Çok kalabalık bir aile mesela, kv gelmişken işte atıyorum yegenimize de uğrayayım vs durumları olur mu teyze dayı hala amca tarafından.. Bunlar korkutuyor emrivaki hiç sevmiyorum kendi ailem dahi olsa.