sosyal ortamlardan watsapp vs. engelledim çok tehlikeli bir boyut almış çünkü... iftiraya kadar gidecek çok teşekür ederimm yorumun içinSana inanıyorlarsa sorun yok bence. Konuşup haddini de bildirmişsin. Normal bir insan böyle şeyler yapmaz. Belli ki psikolojik sorunlari var. Deli de geç.
Ha bir de yapabiliyorsan, teyzenin numarasini bütün tanidiklarinin telefonlarindan engelle. Gerçi ulaşmak isteyen her türlü ulaşir da..
eski erkek arkım sadece ona ladylynn nasıl diye msjlar atıyormus ilk defa söyledi bunu bana ndn daha once soylemedi ki soylemesıne bıle gerek yok engellesin yani nedir? herşeyi beklerim arkadasım korkunç bir pskolojıdekendi kazdığı kuyuya düşmüş. eski erkek ark kısmına takıldım da. hala teyzenle görüşüyor mu? yanii ne biliyim el ele verip bi kötülük yapmasınlar?
teşekkür ederim canım ama çok etkılendım eşimlede aram açıldı nasıl teyzen var dıye inceden bozuyor benı haklı :)Bu nasil teyze arkadasim ya!
Esinizin ailesi onun sozune itibar etmedilerse sorun yok,uzmeyin kendinizi.
sen evli değil misin? bu seni huzursuz etmedi mi? ciddi bi ilişkim olacak ya da evli olucam ve eski sevgilim akrabamdan birine hem de manyak birine mesaj benim nasıl olduğumu soracak...eski erkek arkım sadece ona ladylynn nasıl diye msjlar atıyormus ilk defa söyledi bunu bana ndn daha once soylemedi ki soylemesıne bıle gerek yok engellesin yani nedir? herşeyi beklerim arkadasım korkunç bir pskolojıde
canım evlıyım ama benlık bır durum yokkı... ben hemen eşimle paylastım zaten ondan gizlim olamaz oda gundem yaratmaya calısıyordur oyle bır durum yoktur dedisen evli değil misin? bu seni huzursuz etmedi mi? ciddi bi ilişkim olacak ya da evli olucam ve eski sevgilim akrabamdan birine hem de manyak birine mesaj benim nasıl olduğumu soracak...
empati yapmaya çalışıyorum yapamıyorum..
olabilir.. dikkat cekecek ya... neyse kv kp ona inanmamışsa sorun yok zaten. senin arkanda olmaları iyi bi cevap olmuşcanım evlıyım ama benlık bır durum yokkı... ben hemen eşimle paylastım zaten ondan gizlim olamaz oda gundem yaratmaya calısıyordur oyle bır durum yoktur dedi
onlar bana sordular arayımmı teyzenı kızım haddini bildirelım dediler bende biz mağduruz suan dedim ona bır koz vermeyelım durumu kendıne cevırebılır dedim sessiz kalalım dedim öylede yaptık.... cok saol canım yorumun ıcınolabilir.. dikkat cekecek ya... neyse kv kp ona inanmamışsa sorun yok zaten. senin arkanda olmaları iyi bi cevap olmuş
valla ne yalan soyliyim boyle seylerde sessiz kalinmamasi taraftariyim ama isin icinde olan sizsiniz daha iyisini bilirsiniz tabionlar bana sordular arayımmı teyzenı kızım haddini bildirelım dediler bende biz mağduruz suan dedim ona bır koz vermeyelım durumu kendıne cevırebılır dedim sessiz kalalım dedim öylede yaptık.... cok saol canım yorumun ıcın
kızlar benım teyzr muhabbetımi bilen bilir eski konularımdan bugun olan bir olayı sızınle paylasmak istiyorum.
hiç sebeb yokken bu sabah kv benı aradı teyzen bana bır dolu msj atmıs noluyor kızım dedi? ne atmış dedim işte ladylynn sizin tanıdığınız gibi biri degıl gerçek yüzünü goreceksınız benı sıze kotulemıstır ben rahmetlı ablamın hatrına dayandım ona yıllarca sıze rol yapıyor... gibi bir dolu çirkinlik yazmış kaynpederimde okumus aradılar bu ne saygısızlık nasıl buna cüret eder dediler sonra saolsunlar bız ona itibar etmıyoruz senı bagrımıza bastık kimse bunu değiştiremez dediler... ama bu yuvama dinamit koymak değilde nedir?
ferhundecilik oynamak istedi sanırım ama kendısı rezil oldu herkese kendini düşürdü... siz olsanız neyapardınız benım yerımde ? aradım bağırdım cagırdım ama içim soğumuyor sonra eski erkek arkım buna msj atıyormus onu eşine soyleyımmı diye tehtit etti dedim benim alnım ak eşime istediğini söyle eskiler bitmiş gitmiştir dedim...sabah beri fenalardayım anlıcagınız kızlar...
kızlar benım teyzr muhabbetımi bilen bilir eski konularımdan bugun olan bir olayı sızınle paylasmak istiyorum.
hiç sebeb yokken bu sabah kv benı aradı teyzen bana bır dolu msj atmıs noluyor kızım dedi? ne atmış dedim işte ladylynn sizin tanıdığınız gibi biri degıl gerçek yüzünü goreceksınız benı sıze kotulemıstır ben rahmetlı ablamın hatrına dayandım ona yıllarca sıze rol yapıyor... gibi bir dolu çirkinlik yazmış kaynpederimde okumus aradılar bu ne saygısızlık nasıl buna cüret eder dediler sonra saolsunlar bız ona itibar etmıyoruz senı bagrımıza bastık kimse bunu değiştiremez dediler... ama bu yuvama dinamit koymak değilde nedir?
ferhundecilik oynamak istedi sanırım ama kendısı rezil oldu herkese kendini düşürdü... siz olsanız neyapardınız benım yerımde ? aradım bağırdım cagırdım ama içim soğumuyor sonra eski erkek arkım buna msj atıyormus onu eşine soyleyımmı diye tehtit etti dedim benim alnım ak eşime istediğini söyle eskiler bitmiş gitmiştir dedim...sabah beri fenalardayım anlıcagınız kızlar...
hakli mi? senin sucun ne ki?teşekkür ederim canım ama çok etkılendım eşimlede aram açıldı nasıl teyzen var dıye inceden bozuyor benı haklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?