kızlar benım teyzr muhabbetımi bilen bilir eski konularımdan bugun olan bir olayı sızınle paylasmak istiyorum.
hiç sebeb yokken bu sabah kv benı aradı teyzen bana bır dolu msj atmıs noluyor kızım dedi? ne atmış dedim işte ladylynn sizin tanıdığınız gibi biri degıl gerçek yüzünü goreceksınız benı sıze kotulemıstır ben rahmetlı ablamın hatrına dayandım ona yıllarca sıze rol yapıyor... gibi bir dolu çirkinlik yazmış kaynpederimde okumus aradılar bu ne saygısızlık nasıl buna cüret eder dediler sonra saolsunlar bız ona itibar etmıyoruz senı bagrımıza bastık kimse bunu değiştiremez dediler... ama bu yuvama dinamit koymak değilde nedir?
ferhundecilik oynamak istedi sanırım ama kendısı rezil oldu herkese kendini düşürdü... siz olsanız neyapardınız benım yerımde ? aradım bağırdım cagırdım ama içim soğumuyor sonra eski erkek arkım buna msj atıyormus onu eşine soyleyımmı diye tehtit etti dedim benim alnım ak eşime istediğini söyle eskiler bitmiş gitmiştir dedim...sabah beri fenalardayım anlıcagınız kızlar...
ayrıcaa bugun kayınvalıdemi baska numaralardan aramış 2 defa açmayınca ya aç ya ara ben x kişi demiş bu ne saygısızlık karsında 56 yasında bır kadın var ya ara aç ne demek...