ferhundecilik oyunu

eşinin ailesi itibar etmedi ise sorun yok deil işte. akıllarında illaki bir soru işareti kalmıştır ve de bir gün konu olacak mutlaka...

teyze bunu yapar mı ya, nasıl teyzeymiş o, neden bu kadar sinirlenmiş, gerçi insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin yapmaması lazım böyle bir şey, uzak dur çok tehlikeli
birşey yok inanın facebookta birbirimize gonderme yapmaktan öteye gitmedik büyük kavga bile yok ortada

yaprak dökümü çok izlediğim için aklıma ferhunde geldi aynen öyle yapıyorum canım cok tesekkurler

Teyzeniz neden böyle bişey yapıyor olabilir sizce?
Amacı ne?
Sizin aileniz ne diyor bu duruma?
yaşlarımız bırbırıne yakın oldugundan yılllarca bır sürtüşme oldu aramızda yarışa girdi ister istemez o evde idi ben okul okurdum yine o evde ben çalısıyordum bunlar onun ıcın bır kıstastı ... hazmedemedi bazı şeyleri

teyzene söyle bir daha hayatıma müdahale edersen yada nebilim iftira edersen seni savcılığa vericem falan de korkar belki
mesaj atmış eşinde sende kafanızdan uydurmayın hastasınız siz ben sizin yuvanızı yıkmıyorum umrumda değilsiniz diye.... eger bir şey daha yaparsa korkutmayı dusunuyorum sizin dediğiniz gibi

eşinin ailesi itibar etmedi ise sorun yok deil işte. akıllarında illaki bir soru işareti kalmıştır ve de bir gün konu olacak mutlaka...
bende ondan korkuyorum canım şimdi herkes bana destek ama ilerde ufak bır sızıntıda yüzüme vurulabılınır hayat bu

teyze değilde düşmandan beter vallahi üzüldüm adınıza başıma gelse nabarım diyorum da şöyle bir düşüneyim bana sıra kalmadan eşim pataklardı valla :):):)

Seninle ne alıp veremediği var bu kadının? Ne kadar çirkin şeyler bunlar.
Annen neden olaya el atmıyor?

teyze değilde düşmandan beter vallahi üzüldüm adınıza başıma gelse nabarım diyorum da şöyle bir düşüneyim bana sıra kalmadan eşim pataklardı valla :):):)
eşim aldı zaten telefonu elimden saygılı bir şekilde sen benım anneme mesaj atacak cesareti nerden buldun bu ne şımarıklık dedi oda adam ol deyip suratına kapamış

Akraba değil akrep böyle leri. Ferhunde ninde her çevirdiği oyun ayağına dolanırdı böyle. Gerçi filmin asıl kötüsü Ferhunde değildi ama neyse konu o değil.allah yardımcın olsun.

Ay bende benim t eyzemi fettan bilirdim.gidip şimdi onu opesim geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…