fermuar yuzuk

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
Selam arkadaslar nette bu yuzugu gordum ve bayildim gumus yuzukmus sari yerleri altin kaplama ama netten almak istemiyorum.istanbulda nerden bulabilirim bu yuzugu bileniniz.goreniniz varmi acaba

Neden canım nette çok mu pahalı? bunun tamamı gümüş olanıda var oda şık duruyor. İstanbulda nerede var bilmiyorum ama nette ücretsiz kargosuyla birlikte 24,10 Tl ye gördüm.

Neden canım nette çok mu pahalı? bunun tamamı gümüş olanıda var oda şık duruyor. İstanbulda nerede var bilmiyorum ama nette ücretsiz kargosuyla birlikte 24,10 Tl ye gördüm.

Hayir fiyatindan degil. netten hic alisveris yapmadim ayrica kredi kartida kullanmiyorum. Tamami gumus olanini bende gordum ama bu daha hosuma gitti...

kendi aranızdaysa girme o kadan masrafa canım gümüşçülere sor onlar özel olarak yapıyorlar tatlım hem altından daha uygun tatlım

Aslinda bir gumuscu tanidigim var ama ozel yapiyorlarmi bilmiyorum. once bir kuyumcuya sorarim cok pahali olmazsa altin istiyorum.

Aslinda bir gumuscu tanidigim var ama ozel yapiyorlarmi bilmiyorum. once bir kuyumcuya sorarim cok pahali olmazsa altin istiyorum.

olabilir tatlım ama bence gümüş tarzı bişey olsun sonuçta aile arasında olmıcak hem nişana özgü kalsın bence yinede sen bilirsin ama :) bi sor öğren bakalım :)

olabilir tatlım ama bence gümüş tarzı bişey olsun sonuçta aile arasında olmıcak hem nişana özgü kalsın bence yinede sen bilirsin ama :) bi sor öğren bakalım :)

Ben nisan yuzugu bakmiyorum zaten 3 yillik evliyim ;-) esim kapali carsida soracak ins. yaptirabiliriz. altin olmasada gumus olur farketmez yuzugun tasarimi hosuma gitti cunku

Selam arkadaslar. esim yuzugun siparisini vermis 10 gune teslim decekler ins.

eski bir konu ama yeni gördüm yüzüğü, değişik bir yüzükmüş. Benim kullanabileceğim birşey değil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…