çok hoş tatlım bunlar ya :) özel yaptırsanSelam arkadaslar nette bu yuzugu gordum ve bayildim gumus yuzukmus sari yerleri altin kaplama ama netten almak istemiyorum.istanbulda nerden bulabilirim bu yuzugu bileniniz.goreniniz varmi acaba
Eki Görüntüle 791695 Eki Görüntüle 791696
Neden canım nette çok mu pahalı? bunun tamamı gümüş olanıda var oda şık duruyor. İstanbulda nerede var bilmiyorum ama nette ücretsiz kargosuyla birlikte 24,10 Tl ye gördüm.
çok hoş tatlım bunlar ya :) özel yaptırsan
Bende hastasi oldum gordugumden beri... nerde yaptirabilirim acaba heryer ozel yapmuyor cunku
Neden canım nette çok mu pahalı? bunun tamamı gümüş olanıda var oda şık duruyor. İstanbulda nerede var bilmiyorum ama nette ücretsiz kargosuyla birlikte 24,10 Tl ye gördüm.
altın mı olsun istiyosun peki tatlım yüzüğün ?
Canım linki veriyorum: Rauseska Fermuar Yüzük TKBJ0040YZ GittiGidiyor'da 91996255ya şu sitenin likini atarmısın bana tatlım :)
Aslinda cok pahali olmasa altin isterim tabiki...
kendi aranızdaysa girme o kadan masrafa canım gümüşçülere sor onlar özel olarak yapıyorlar tatlım hem altından daha uygun tatlım
Aslinda bir gumuscu tanidigim var ama ozel yapiyorlarmi bilmiyorum. once bir kuyumcuya sorarim cok pahali olmazsa altin istiyorum.
olabilir tatlım ama bence gümüş tarzı bişey olsun sonuçta aile arasında olmıcak hem nişana özgü kalsın bence yinede sen bilirsin ama :) bi sor öğren bakalım :)
Ben nisan yuzugu bakmiyorum zaten 3 yillik evliyim ;-) esim kapali carsida soracak ins. yaptirabiliriz. altin olmasada gumus olur farketmez yuzugun tasarimi hosuma gitti cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?