Feromon'lu bir Parfüm deneyeceğim

gomplexliyiiim agresifiiim.. sınırları zorlarııııııım:jeyyar:

bızım fm parfumlerınde yok bence feromon

mantıklı aslında...ama bide şöyle düşün.acaba 300 tl mı kazık,33 tl mu?mesela bi yeni model telefon çıkiyor,1000 tl,bikaç ay sonra onun fiyatı 500 tl olunca,maliyetten mu fiyat düşiyor sence kar'dan mu?her şey yeni olunca %300 lere varan kar ile satılıyor,sonra normal satış fiyatına kadar iniyor.feromon artık yeni madde değil....çok firmalar kullaniyolar feromonu.Hatta duydum ki seneler önce bazı firmalar feromonu gene parfümlere ekliyolardı,ama tüketiciden sır gibi saklaniyordu bu...ve reklamı sadece
"mükkemel esans karışımı" gibi geçiyordu bu parfümlerde,yani parfümerin ozel çalışmasının sonucu diye sunum yapılıyordu....cümrede baya zorlandım,anlatabildim mu?bilmiyorum

a.sçok ilginç geldi bana birde hangi parfümlerde kullanılmış yazsaydınız ya merak ettim!kokuların çok önemli etkileri olduğuna inanıyorum hayatımızda!yerimseniben

skazkaaa.... nıe ucup gıdıo pekı ..ancak taa uzerımı koklayınca alıyor ınsanlar fm parfumunun kokusunu..sureklı soruyorum arkadaslara koku alamıyorlar..ancak ılk sktıgımda kokuyor bırazz..hangı parfumlere koydular acaba.. kastetıgın ozel parfumler hangılerı orjınallerde gamyoncuiremsu

skazkaaa.... nıe ucup gıdıo pekı ..ancak taa uzerımı koklayınca alıyor ınsanlar fm parfumunun kokusunu..sureklı soruyorum arkadaslara koku alamıyorlar..ancak ılk sktıgımda kokuyor bırazz..hangı parfumlere koydular acaba.. kastetıgın ozel parfumler hangılerı orjınallerde gamyoncuiremsu

yrn elime ulaşçak bakalım nassılmısssŞeniz

hangi firmalar feromonu gizli kullanmışlar hatırlamiyorum,biara nette okumuştum.ama gene araşırırım sizinle paylaşmak için ..

baktım verdıgın lınke almagester06.. bu listedekı parfumlerı nerden ogrendın...kim dior feromon ıcerdıklerını

canım ben kozmetik parfüm falan biraz düşkünüm. bunlar araştırınca elde ettğim parfüm isimleri. kullananlardan diğer sitelerden ödüllü olanlardan yabancı bloglardan ve hatta ekşi sözlük gibi sözlüklerden bile okuyup derlediklerimkaydirigubbakcemile5

ben de cok duskunum.. ama.. henuz ole cok guzel bı parfum bulamadım.. estee lauder prıvate collectıon tuberose gardnıa almayı dusunuyorm.. bılgın varmı bu koku hakkında..senın yazdıgın lıstedekı butun parfumlerde feromonmu varmıs yanı...şehır efsanesı olmasın...forumlar ve yorumlar guvenılır olmaz.. parfumu yapan fırmanın kerndısının soylemesı lazımkı ancak ınanalım...parfıumu satmask ıcın satıcılarda uydurmus olabılır...o liste pek guvenılır diil bence feromon konusunda...haksız mıyım... hem sen hangılerını kullandın..nasıl tepkıler aldın..deneyımlerını paylasırmısınCADIARZU

seertmece ben kimyasal bir formülden bahsetmedim zaten kendimce bir liste yaptım.ama şu varki o listedeki parfümlere ben feromonlu demedim afrodizyak etkili dedim ve herhangi parfüm satan ykm tekin acar gibi yerlere sorarsan ne kadar kalıcı olduğunu erkeklere en çekici gelen parfümler olduğunu söylerler. ki ben bi çoğunu kullandım ve özellikler erkekler beğenirdi. zaten jean paul ,dior ( hypnotic ) ve thierry mugler meşhurdur parfümlerindeki afrodizyak konusunda . ha feromon çok farklı ve yabancı sitelerden de okuduğum kadarıyla forum siteleri değil sadece bu, feromonlu parfüm satan firmalarında siteleri ve alıcıların görüşlerini feromon hala oturmuş bişey değil ama güvenip güvenmemek sana kalmış. feromon böle böcekleri yada haşereleride çakiyor hbrin olsun çünkü ogarip bi şekilde onlar üstünde de etkili zaten bu feromonu bulan kadının araştırmalarıda önce bunun üstüne dayalı imiş. böyle okudum ben sitesinde ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…