Feromon'lu bir Parfüm deneyeceğim

Seattle Times gazetesinde yayınlanan bir yazı dizisi, ter bezlerinde üretilen insan pheromonları üzerine yapılan bir araştırmayı konu almıştır.
38 erkeğin yer aldığı bir deneyin sonucu pheromonların karşı cinste uyarıcı bir etkisi olduğu teyid edilmiştir.
17 erkeğe içine pheromon karıştırılmış traş losyonu verilmiştir. 21'ine ise normal traş losyonu verilmiştir. Bu kişilerden deney süresi boyunca her türlü cinsel aktivitelerini bir deftere not etmeleri istenmiştir.
Sonuçlar pheromon kullanan 17 erkeğin tamamının diğer 21 erkekten daha fazla cinsel ilişkiye girdiğini ortaya koymuştur.
Bu sonuçlar pheromonların ilişki kurmada ve cinsel aktivitede temel bir rolü olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Bu pheromonlar erkeği kadına çekici kılan temel hormonlardır

FERONOM NEDıR ?

Feromonlar, vücut dışına salgılanan hormonlar olarak tanımlanabilir. Temel görevleri arasında, eşeyler arasında iletişimi sağlamak, bazı canlılarda eşey organlarının oluşumunu yönlendirmek, sosyal yaşam düzenine sahip canlılarda hiyerarşiyi sağlamak ve özellikle sosyal böceklerde yuva düzenini sağlamak sayılabilir.
En etkili örneklere böcekler (insecta) sınıfında rastlanır. Bu kokular, erkeğin dişisini kilometrelerce uzaktan bulabilmesini sağlayacak kadar etkindir.
Sosyal yaşayan böceklerde, çoğunlukla kraliçe birey tarafından salgılanan feromonlar sayesinde, koloni içerisindeki düzen sağlanır. Bu nedenle feromonlara, "sosyal etki maddeleri" adı da verilmektedir. Örneğin; termitlerin devasa yuvalarında, hayvanlar aleminin en gelişmiş havalandırma sistemi görülür. Koloni içerisinde cinsiyet olarak çoğunlukta olan bireylere ait feromonların yoğunluğu, yuvanın en alt kısmında bulunan yumurtaların eşeyini belirler. Buna göre, eğer koloni içerisinde erkekler sayıca daha az ise, yumurtalardaki yavrular erkek bireyler olarak gelişirler.
Bazı karınca türlerinde, koloniye saldırı durumunda, asker bireyler tarafından salgılanan feromonlar bir "alarm" niteliği taşır ve kolonideki diğer bireyleri bu bölgeye çekerek düşmanla savaşmaları yönünde uyarır.
Çoğu memeli hayvanda, kuyruk bölgesinde bulunan feromon bezlerinden salgılanan steroid yapıdaki maddeler ile, yaşama alanının (territoryanın) sınırları belirlenir. Böylece bir erkek, başka bir erkek tarafından kendi alanına girilmesini engellemeye çalışır.

sen boyle kaqrsı cinsi etkileme etkısı gordun mu feromonlu parfumunde.. fark oldumu ..deneyımlerını anlatırmısın

canım,iş hayatım çok yoğun,günde 10-15 görüşme yapmak zorunda kalıyorum...bazen feromonlu parfüm kullanmak bana zarar verebiliyor,bazen de çok iyi anlaşmalar yapabiliyorum.Zarar ne anlamda:beylar işi bırakip-bana özel sohbetlere davet ediyolar,acaba feromondan mı kendi kendime soriorum.Eşim çok beğeniyor mesela,çok değişti onun bana bakışı, ilişkimiz daha sıcak,10 senedir evliyim( rutin günler eskisi gibi fazla değil)...kalanı ona sormiyorum-sır,çünkü parfümüm feromonlu olduğuna kendisi de bilmiyor ... ;-))

eskiden boyle seyler olmuyomuydu skazka.. ya da feromonlu parfum kullanmayınca daha mı az oluyo.. senın kendı wahsı cazıbene dayanamıyodur belkı erkekler

canim bi zahmet banada yazabilirmisin bende alayim merak ettim simdi:lepi:

maaşesefff..hatta koku pek kalıcı diil..ucuo saolsun..

hic fark yokmu yani

canım sen gene de kulanmaya deva et,çünkü feromon bikaç defa kullanımdan sonra tenine alışiyor...parfüm %20 esans ile kalıcı olmamasına imkan yok,doğru parfüm-doğru seçim şart..uzmanlara danışabilirsin.

ÇEŞıTLı BASIN YAZILARI

New York Times - ınsan pheromonları bilimsel gerçeğin zevkidir.Deneyler, biyolojiyi ve bir başkasının davranışlarını etkileyebilen , özel bir şekilde üretilmiş insan pheromoneları bileşimlerinin varlıklarının ilk kanıtını sunmaktadır.

Web MD - ınsanların 74ü test etti...sarılmanın, öpüşmenin ve cinsel birleşmenin artımında denendi.Eğer rüyalarınızın kadınını veya erkeğini arıyorsanız, pheromonelar cinsel çekicilikte son derece mantıklı, büyük ve çok akıllı bir rol oynuyor.

CNN - ınceleme, insanların pheromonea tepki gösterdiğini buldu...ınsanlar pheromoneu üretti ve cevap verdi.

ABC NEWS - Sonuç önemlidir..Sonuç olarak diyebilirizki "bak, insanlar tarafından etkileniyoruz".

Lifestyle Magazine - Pheromone, kadınların bilinçli olarak koklamadığı bir şeydir, koku alma sinirlerinde çalışır (etkilidir).Kadın erkeği çekici bulur , fakat sebebini bilmez.

The Daily Telegraph - " Pheromonelar insan davranışlarını zor fark edilen (zekice) bir yolla etkiliyor.Kadınlar koku ile cezbediliyor.

Howard Hughes Medical Institute - Güçlü bir seks çekimcisi...

Bu parfümü kullanmaktaki amacınız nedir bayanlar?
Eşinizin ve sevgilinizin yanında kullanmanızı anlarımda neden diğer ortamlarda da kullanma gereği duyuyorsunuz?
Başka erkekler tarafından beğenilmek mi istiyorsunuz yada arzulanmak mı yada ilgi görmek mi?Garip ama eğer o düşüncelerle kullanılıyorsa bana göre çok yanlış...

maaşesefff..hatta koku pek kalıcı diil..ucuo saolsun..
hayatım,tatlı cadım,sen bi gün bişeyden de mutlu ol,kötü parfümü neden tekrar aldın?sen beni düğününe davet etmelisin-bakim beğendiğin erkek nasıl bi tip ki,kendine değendirmiş sana.msn de yoksun,nerdesin?hihoyyyt

canım benim,senyanlış anladın galiba,öyle olsa bana göre de çok yanlış olur.
olur mu canım,sen parfümü başkları için mu seçip alıyorsun,sıkiyorsun v.s.ben kendi zevkime göre alıyorum mesela,eşimin zevki farklı olabilir.feromona gelince-feromon BENİM adrenalinim dengeliyor,moralim iyi oluyor,sresimi atiyor..etraftakiler için kullanmiyorum ki onu..sonra çevredeki erkeklere etkilimek biri istese-feromonsuz de bunu yapar.

feromon pahalı bı madde..uygun olmaz pek fıyatı..

benım begendıgım erkeklerı soylıım sana ..tarkan.. tan sagturk..mıchael jackson..beyazıt ozturk... ve dolce gabbana lıght blue reklamında oynayan ve suanda turkıyeye gelen manken david gandy :)) bunlardan bırıyle evlenırım ancak ahahahahaha haha ha:jeyyar:

benım begendıgım erkeklerı soylıım sana ..tarkan.. tan sagturk..mıchael jackson..beyazıt ozturk... ve dolce gabbana lıght blue reklamında oynayan ve suanda turkıyeye gelen manken david gandy :)) bunlardan bırıyle evlenırım ancak ahahahahaha haha ha:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…