canım,iş hayatım çok yoğun,günde 10-15 görüşme yapmak zorunda kalıyorum...bazen feromonlu parfüm kullanmak bana zarar verebiliyor,bazen de çok iyi anlaşmalar yapabiliyorum.Zarar ne anlamda:beylar işi bırakip-bana özel sohbetlere davet ediyolar,acaba feromondan mı kendi kendime soriorum.Eşim çok beğeniyor mesela,çok değişti onun bana bakışı, ilişkimiz daha sıcak,10 senedir evliyim( rutin günler eskisi gibi fazla değil)...kalanı ona sormiyorum-sır,çünkü parfümüm feromonlu olduğuna kendisi de bilmiyor ... ;-))
ben aldım denedım.. hıcbışı olduu yok..
hic fark yokmu yani
hayatım,tatlı cadım,sen bi gün bişeyden de mutlu ol,kötü parfümü neden tekrar aldın?sen beni düğününe davet etmelisin-bakim beğendiğin erkek nasıl bi tip ki,kendine değendirmiş sana.msn de yoksun,nerdesin?hihoyyytmaaşesefff..hatta koku pek kalıcı diil..ucuo saolsun..
canım benim,senyanlış anladın galiba,öyle olsa bana göre de çok yanlış olur.Bu parfümü kullanmaktaki amacınız nedir bayanlar?
Eşinizin ve sevgilinizin yanında kullanmanızı anlarımda neden diğer ortamlarda da kullanma gereği duyuyorsunuz?
Başka erkekler tarafından beğenilmek mi istiyorsunuz yada arzulanmak mı yada ilgi görmek mi?Garip ama eğer o düşüncelerle kullanılıyorsa bana göre çok yanlış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?