Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr demir ilacı reçete etti miSlm benim Ferritin değerim 34 halsizlik iştahsızlık çarpıntı ve özellikle nefes açlığı yaşıyorum bu nefes olayı psikolojik olarak bozdu beni acaba Ferritin düşüklüğü yaparmı
Ben de çarpıntı yapardı.Kahve çayı bırak doktorun verdiği ilacı düzenli kullan.Slm benim Ferritin değerim 34 halsizlik iştahsızlık çarpıntı ve özellikle nefes açlığı yaşıyorum bu nefes olayı psikolojik olarak bozdu beni acaba Ferritin düşüklüğü yaparmı
Hayır etmediDr demir ilacı reçete etti mi
Ben de çarpıntı yapardı.Kahve çayı bırak doktorun verdiği ilacı düzenli kullan.
Nefes sıkıntısı var esnersem ohhh diyorumBen de çarpıntı yapardı.Kahve çayı bırak doktorun verdiği ilacı düzenli kullan.
Çok geçmiş olsun Demir yüksek Ferritin düşük dr ilaça gerek yok dedi ama nefes açlığı yaşıyorum iç çekmeler derin nefes alma isteği geliyorcanım benimde ferittin degerim 6 cıktı cok düşük sanırım bendede nefes gitmesi oluyor ani bir sekilde çarpıntı yasıyorum iç sıkıntısı
Benim ferittinim 3.8 çıkıyor nefesim sanki ciğerlerime dolmuyormuş gibi hissediyorum bazen derin derin nefes almak istiyorumÇok geçmiş olsun Demir yüksek Ferritin düşük dr ilaça gerek yok dedi ama nefes açlığı yaşıyorum iç çekmeler derin nefes alma isteği geliyor
İnstegram rüya acaroğlu Triflo aletini öneriyor panik atak için çok iyi geliyor Muş başladım bakalımBenim de öyle bendede bianda boğazımda nefesim gidiyor ben panik atak hastasıyım ondan olduğunu düşünüyorum çünkü kaygı ile geliyor bana siz nasıl oldunuz peki
Ferritin değerin normal kii gerçi hastanenin referans değerlerini yazmadığın için 34 bir anlam ifade etmiyor. Kanda demir oranın da normalse bundan kaynaklandığını sanmıyorum zaten bir sorun olsaydı doktor da ilaç yazardı.Slm benim Ferritin değerim 34 halsizlik iştahsızlık çarpıntı ve özellikle nefes açlığı yaşıyorum bu nefes olayı psikolojik olarak bozdu beni acaba Ferritin düşüklüğü yaparmı