smmm stajımı yapıyorum 2. yılım inşallah olucamsiz?
ben 2 yıldır smmm yim canım darısı başına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
smmm stajımı yapıyorum 2. yılım inşallah olucamsiz?
hangi gün tartılalım ben uyarım canım p.tesiler nasıl?
sorun olmazsa bende sizlerle diyet yapmak isterim, birbirimize destek olup motivasyon olursak kısa sürede bu işi başarırız bence ve pazartesi günleri tartılma günü olursa gerçekten çok iyi olur haftanın başı olduğu için bizi daha çok hırslandırır
sorun olmazsa bende sizlerle diyet yapmak isterim, birbirimize destek olup motivasyon olursak kısa sürede bu işi başarırız bence ve pazartesi günleri tartılma günü olursa gerçekten çok iyi olur haftanın başı olduğu için bizi daha çok hırslandırır
feryalnur nerdesin sen canım :)))))))))))))
baslangıç 12.09.2012 79.4
17.09.2012 77.7 cok mutluyum coooook
cuma c.tesi ve pazar günleri menülerimi tek tek bu seferlik yazamayacağım ama kalorimi aşmadım ama su be bitki çayı içemedim o yüzden bi şişkinlik var.Hafta başı 77,9 gibi geliyordum c.tesi sabahı 77,10 p.tesi 77,30 çıktım.Notlarıma baktığım zaman tam bir ay önce 79,00 olduğumuu görüyorum bu ay daha dikkatli olmam ve haftasonlarını düzene sokmam gerekiyor.
canım sen kılo verdn ya vucut durmus yada yavaslamısda olabılır ya ama haftasonları cok zor oluyo cıdden hıc duzenlı değildm hafta sonlarını benmde duzenlmm gerek ama bn erkek arkadasımı da baslattım bakalım bu hafta sonu nolcak ama bn bugun gözleme yedım bıtane ya((((((nolcak
akşamı salata peynirle geçirmeye çalış canım bişeycik olmaz.Diyetteyken misafirliğe gitmek zor ya çok ısrar ediyorlar dışarda yemekte zor ama ben c.tesi akşamı dışarda çok güzel bir salata yedim.H.sonları ve akşamları su sorunumu çözersem bence bu iş düzelir :) kilolarımız aynı oldu bak bundan sonra aramızda daha tatlı bir rekabet olur kazanana dondurma :))))))) nişanlınıda başlatman iyi olmuş benim eşim zayıf ve kızartma et abur cubur delisi onunla diyet yapmak gerçekten zor ama bahane değil :)
canım sen spor yapıyo musun bu arada ya