Feryalnur'un Diyet Günlüğü - Motivasyon, Bebişe Hazırlık:)

sorun olmazsa bende sizlerle diyet yapmak isterim, birbirimize destek olup motivasyon olursak kısa sürede bu işi başarırız bence ve pazartesi günleri tartılma günü olursa gerçekten çok iyi olur haftanın başı olduğu için bizi daha çok hırslandırır

sorun olmazsa bende sizlerle diyet yapmak isterim, birbirimize destek olup motivasyon olursak kısa sürede bu işi başarırız bence ve pazartesi günleri tartılma günü olursa gerçekten çok iyi olur haftanın başı olduğu için bizi daha çok hırslandırır

yok canım sorun olur mu hıc ama bu gunluğun sahıbı feryanur ona soralım bıde

Benim içinde bir sakıncası yok bize katilabilirsin p.tesi kilolarimizi yazalim.

canım ben giremedimde sende menünü yazmamıssn

14.09.2012

sabah:1domates
1 salatalık
kepek ekmeği 1 dilim
ara:elma
öğlen:közleme salata
kepek ekmeği ince 1 dilim
yoğurt 50 gr
ara:3 tane erik
aksam:patlıcan kanepe 1 porsıyon
domates çorbası 1 porsıyon
eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimleri 2 adet
yoğurt 100 gr
ara:eti form mısır ve pirinç patlağı 2 adet

toplam 1144kalori

15.09.2012
bugun çok tuaf oldu ya kalorim az oldu öğunler karıstı sanırım ılk hafta sonu ondan bırde haftasonu cok dzensz bı hayatım oluyo nısanlım buyuk bı hevesle haftasonu bozcağımı düşünüyodu :))))))))))))ama yanıldı :))))))))))

sabah:yarım poğaca
çok az patates kızartması
ara:çok gec kalktığım için ara öğün yapamdım
öğlen:sabah kızartma yedım dıye sadece salata yedım
ara:karışık kepeklı meyveli form biskuvi 3 tane yeşil çay
akşam:palamut 100 gr kadar
ara:elma

bugun toplam 800 kalori oldu cıdden baya tuaf olmus özellıkle haftasonu ıcın tavsıyelerınızı beklıyorum bu sabah acık bufe kahvaltıya gıdıyodk zor ıkna ettm nısanlımı

feryalnur nerdesin sen canım :)))))))))))))

Merhaba canım nasılsın?H.Sonları telden giriyorum nete yazmak zor canim menulerimi yarın yazicam ins.hafta sonlarında çok zor gerçekten bende bozmadim rejimma su icmdim hazimsizlik yasiyoum yarın toparlariz canim yarın görüşmek uzere

cuma c.tesi ve pazar günleri menülerimi tek tek bu seferlik yazamayacağım ama kalorimi aşmadım ama su be bitki çayı içemedim o yüzden bi şişkinlik var.Hafta başı 77,9 gibi geliyordum c.tesi sabahı 77,10 p.tesi 77,30 çıktım.Notlarıma baktığım zaman tam bir ay önce 79,00 olduğumuu görüyorum bu ay daha dikkatli olmam ve haftasonlarını düzene sokmam gerekiyor.

cuma c.tesi ve pazar günleri menülerimi tek tek bu seferlik yazamayacağım ama kalorimi aşmadım ama su be bitki çayı içemedim o yüzden bi şişkinlik var.Hafta başı 77,9 gibi geliyordum c.tesi sabahı 77,10 p.tesi 77,30 çıktım.Notlarıma baktığım zaman tam bir ay önce 79,00 olduğumuu görüyorum bu ay daha dikkatli olmam ve haftasonlarını düzene sokmam gerekiyor.

canım sen kılo verdn ya vucut durmus yada yavaslamısda olabılır ya ama haftasonları cok zor oluyo cıdden hıc duzenlı değildm hafta sonlarını benmde duzenlmm gerek ama bn erkek arkadasımı da baslattım bakalım bu hafta sonu nolcak ama bn bugun gözleme yedım bıtane ya :(((((((nolcak

canım sen kılo verdn ya vucut durmus yada yavaslamısda olabılır ya ama haftasonları cok zor oluyo cıdden hıc duzenlı değildm hafta sonlarını benmde duzenlmm gerek ama bn erkek arkadasımı da baslattım bakalım bu hafta sonu nolcak ama bn bugun gözleme yedım bıtane ya :(((((((nolcak

akşamı salata peynirle geçirmeye çalış canım bişeycik olmaz.Diyetteyken misafirliğe gitmek zor ya çok ısrar ediyorlar dışarda yemekte zor ama ben c.tesi akşamı dışarda çok güzel bir salata yedim.H.sonları ve akşamları su sorunumu çözersem bence bu iş düzelir :) kilolarımız aynı oldu bak bundan sonra aramızda daha tatlı bir rekabet olur kazanana dondurma :))))))) nişanlınıda başlatman iyi olmuş benim eşim zayıf ve kızartma et abur cubur delisi onunla diyet yapmak gerçekten zor ama bahane değil :)

akşamı salata peynirle geçirmeye çalış canım bişeycik olmaz.Diyetteyken misafirliğe gitmek zor ya çok ısrar ediyorlar dışarda yemekte zor ama ben c.tesi akşamı dışarda çok güzel bir salata yedim.H.sonları ve akşamları su sorunumu çözersem bence bu iş düzelir :) kilolarımız aynı oldu bak bundan sonra aramızda daha tatlı bir rekabet olur kazanana dondurma :))))))) nişanlınıda başlatman iyi olmuş benim eşim zayıf ve kızartma et abur cubur delisi onunla diyet yapmak gerçekten zor ama bahane değil :)

ayy canım sag ol valla aksama domates falan takılıyrm cok fena vıcdan azabı cekıydm bısey de dıyemdm arkadaslara ama yarn yemekhanede yıycm en azndan orda ıdare etmesı daha kolay eşin konusnda işin zor ya bn yapamıyrm ole olunca senı tebrık etmek gerek gercekten haha bu arada cıdden rakıp olduk iyıce haha bole olması super :))))))))

Back
X