fesat mıyım yoksa

Amin inşallah . Tşk ederim güzel dilekleriniz için

Bi kaç kere bu durumda olan konu başlığı açmıştı atıyorum eltim hamile kalmış bana söylemedi falan diye. İnsanlar hamile kaldığını söylese bi dert söylemese ayrı bi dert
Allah kimseye yaşatmasın içerisinde bulunduğum durumu size de yaşatmasın. bu konuda empati yapın diyemem .

O his fesatlık degıl arkadasım imrenmek aslında ben vajınısmus yasadıgım donemlerde cocugum olmucak ılıskı yasayamıcam sanıyordum bebek haberı alsam oturup aglıyordum kıskanmıyordum aslında ama garıp oluyordum bırsey yapasım gelmıyordu onlarla aynı ortamda olmak ıstemıyordum. Ama sonra vajınısmusu yendım hamıle kaldım ve bu dusuncelerım bıttı gıttı. Şuan sen bebek konusunda hassas oldugun ıcın her soz her haber her bakıs senı rahatsız edecektır bunlar normal duygular fesatlık kıskanclık olarak algılama aslında ozenmek bana göre Rabbim inşallah sana da hayırlı evlat nasıp etsın Allah büyük.

Amin inşallah . algıda seçicilik sözkonusu hamilelik haberiini duymak istemiyorum . Tüm hamilelerinde sağlıklıb bir şekilde evlatlarını kucaklarına almalarını dilerim . ama bu benim elimde olan birşey değil istemsizce ağlıyorum

Dr eşine ilaç vs vermedi mi sadece deneyin mi dedi? Eğer öyle yaptıysa ben başka dr a gitmeyi teklif ederdim eşime. Peki sayı ve hız olarak sayılarını yazar mısın belki arkadaşlar yardımcı olmak isterler bir sürü kür var sperm sayı ve hız artırmak için denediniz mi?

cok dogru diyorsun
fesatlık değil ama kalbindeki sıkışma nefes alamama ve milyontane NEDEN sorusu
hele birde sebepsizse deliye dönüyor insan ,
ama rabbim bütün bebekleri korusun o ayrı bir konu
Aynen aynen böyle benim durumum konu sahibi ile farklı evet ama neden diyorum neden oldu ki . Babam kızım hayat devam ediyor herşeyi kaldığı yerden yapacağız demişti ama Babannem izin vermedi dualı yapılacak dedi ben kabul etmedim . Tüm aldıklarımı siyah büyük çöp torbasına koyup çöpe attım salonu arayıp iptal ettim ama bittim ya hala aklımda bak şuan ağladım bazılarına saçma gelebilir ama böyle elden gelen birşey yok

evet inanın elimde değil bu . İsterim ki hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alabilsin . ama ben duygularıma engel olamıyorum
Çok normal ben anlıyorum seni . Ama şöyle düşün bunun seninle alakası yok . Ne zaman bebeğinizin olacağını allah biliyor ve buna kader diyoruz . Benim ilk ay hamile kalmam veya senin 2 senedir uğraşman bir başarı yada başarısızlık değil bunu unutma tamam mı senin için dua edeceğim herşey iyi olsun hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza alın

insan hayal ettiklerini yaşayamadığı zaman duygusal çöküntü yaşıyor . konu ne olursa olsun bu böyle

çok teşekkür edrim dua nız için . Naip işleri olduğunun farkındayım fakat bu şekilde bir haber alınca da kendime engel olamıyorum . böyle üzüldüğüm zaman ise utanıyorum kendimden acaba kalbi kötü birimiyim neden böyle hissediyorum diye

Aynı bensin şuan ya aynı . Bende ben kötü biri miyim diye düşünüyorum ve içinden dua okumaya başlıyorum sırf enerjim yüzünden karşı tarafa kötülük olmasın diye lütfen sende öyle yap olur mu ferahlarsın

O zaman farklı aşamalara geçme zamanınız gelmiş olabilir, aşılama tüp bebek vs gibi.
Bu dediklerimi henüz denediniz mi?

Fesatlık öyle olmuyor yalnız. Arkadaşınızın arkasından kuyu kazmaya, birileriyle arasını bozmaya, başına kötü bir şey getirmeye ya da kötü bir şey olsun diye dilemeye çalışmıyorsanız, en fazla özenmişsinizdir. İnsanlık hali deyip geçin. Bizim de 2 sene denememize rağmen bebeğimiz olmamıştı, sonra tüp bebekle hamile kaldım. Doktora gittiniz mi? Bir sorun var mı yok mu öğrendiniz mi? Umarım en kısa sürede siz de bebeğinizi alırsınız kucağınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…