Amin inşallah . Tşk ederim güzel dilekleriniz içinBence fesatlık değilde kendinizde göremeyince bi üzüntü ve neden olmuyo sorgusu muhtemelen kendinizi kıyasladınız benim neyim eksik diye ben öyle düşünüyorum çünkü fesatlık duymuş olsaydınız sonrasında bi utanç duymazdınız umarım sabırla beklediğiniz herşey kapınızı çalar
Allah kimseye yaşatmasın içerisinde bulunduğum durumu size de yaşatmasın. bu konuda empati yapın diyemem .Bi kaç kere bu durumda olan konu başlığı açmıştı atıyorum eltim hamile kalmış bana söylemedi falan diye. İnsanlar hamile kaldığını söylese bi dert söylemese ayrı bi dert
O his fesatlık degıl arkadasım imrenmek aslında ben vajınısmus yasadıgım donemlerde cocugum olmucak ılıskı yasayamıcam sanıyordum bebek haberı alsam oturup aglıyordum kıskanmıyordum aslında ama garıp oluyordum bırsey yapasım gelmıyordu onlarla aynı ortamda olmak ıstemıyordum. Ama sonra vajınısmusu yendım hamıle kaldım ve bu dusuncelerım bıttı gıttı. Şuan sen bebek konusunda hassas oldugun ıcın her soz her haber her bakıs senı rahatsız edecektır bunlar normal duygular fesatlık kıskanclık olarak algılama aslında ozenmek bana göre Rabbim inşallah sana da hayırlı evlat nasıp etsın Allah büyük.3 yıldır mutlu devam eden bir eviliğim var . Çok şükür öyle sık kavga eden biribirini kırıp döken insanlar değiliz . Bir tek derdimiz var oda bebek . 2,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı. Bugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberini aldım . Oda bir 6-7 aydır deniyordu bu aya nasip miş oldu . haberi alınca içimde anlamsız tarif edemediğim bi patlama oldu . fesatlandım sanırım ( utanarak söylüyorum bunu ) .Şuan da içimden birşey yapmak gelmiyor hiçbir yere sığamıyorum içim daralıyor. 10 günüm var benim de bata bakalım nasip diyorum
Amin inşallah . algıda seçicilik sözkonusu hamilelik haberiini duymak istemiyorum . Tüm hamilelerinde sağlıklıb bir şekilde evlatlarını kucaklarına almalarını dilerim . ama bu benim elimde olan birşey değil istemsizce ağlıyorumO his fesatlık degıl arkadasım imrenmek aslında ben vajınısmus yasadıgım donemlerde cocugum olmucak ılıskı yasayamıcam sanıyordum bebek haberı alsam oturup aglıyordum kıskanmıyordum aslında ama garıp oluyordum bırsey yapasım gelmıyordu onlarla aynı ortamda olmak ıstemıyordum. Ama sonra vajınısmusu yendım hamıle kaldım ve bu dusuncelerım bıttı gıttı. Şuan sen bebek konusunda hassas oldugun ıcın her soz her haber her bakıs senı rahatsız edecektır bunlar normal duygular fesatlık kıskanclık olarak algılama aslında ozenmek bana göre Rabbim inşallah sana da hayırlı evlat nasıp etsın Allah büyük.
evet oldukça hassaslaştım bu konuda .. inanın çok yoruldum artık . aşılama düşünüyoruz bu ay olmazsaKendinizi toparlayana kadar gitmeyin yanına. Siz fazla hassaslaşmışsınız yanlış anlayabilirler.
Aynen aynen böyle benim durumum konu sahibi ile farklı evet ama neden diyorum neden oldu ki . Babam kızım hayat devam ediyor herşeyi kaldığı yerden yapacağız demişti ama Babannem izin vermedi dualı yapılacak dedi ben kabul etmedim . Tüm aldıklarımı siyah büyük çöp torbasına koyup çöpe attım salonu arayıp iptal ettim ama bittim ya hala aklımda bak şuan ağladım bazılarına saçma gelebilir ama böyle elden gelen birşey yokcok dogru diyorsun
fesatlık değil ama kalbindeki sıkışma nefes alamama ve milyontane NEDEN sorusu
hele birde sebepsizse deliye dönüyor insan ,
ama rabbim bütün bebekleri korusun o ayrı bir konu
Dr eşine ilaç vs vermedi mi sadece deneyin mi dedi? Eğer öyle yaptıysa ben başka dr a gitmeyi teklif ederdim eşime. Peki sayı ve hız olarak sayılarını yazar mısın belki arkadaşlar yardımcı olmak isterler bir sürü kür var sperm sayı ve hız artırmak için denediniz mi?
[/QU
ilaç verdi kullandı eşim . bu konuda birçok araştırma da yaptık çok sayıda farklı zamanlarda kür de kullandı . fakat hala yok . 10 günüm var umarım o mutlu haberi ben de alırım .
Çok normal ben anlıyorum seni . Ama şöyle düşün bunun seninle alakası yok . Ne zaman bebeğinizin olacağını allah biliyor ve buna kader diyoruz . Benim ilk ay hamile kalmam veya senin 2 senedir uğraşman bir başarı yada başarısızlık değil bunu unutma tamam mı senin için dua edeceğim herşey iyi olsun hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza alınevet inanın elimde değil bu . İsterim ki hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alabilsin . ama ben duygularıma engel olamıyorum
insan hayal ettiklerini yaşayamadığı zaman duygusal çöküntü yaşıyor . konu ne olursa olsun bu böyleAynen aynen böyle benim durumum konu sahibi ile farklı evet ama neden diyorum neden oldu ki . Babam kızım hayat devam ediyor herşeyi kaldığı yerden yapacağız demişti ama Babannem izin vermedi dualı yapılacak dedi ben kabul etmedim . Tüm aldıklarımı siyah büyük çöp torbasına koyup çöpe attım salonu arayıp iptal ettim ama bittim ya hala aklımda bak şuan ağladım bazılarına saçma gelebilir ama böyle elden gelen birşey yok
çok teşekkür edrim dua nız için . Naip işleri olduğunun farkındayım fakat bu şekilde bir haber alınca da kendime engel olamıyorum . böyle üzüldüğüm zaman ise utanıyorum kendimden acaba kalbi kötü birimiyim neden böyle hissediyorum diyeÇok normal ben anlıyorum seni . Ama şöyle düşün bunun seninle alakası yok . Ne zaman bebeğinizin olacağını allah biliyor ve buna kader diyoruz . Benim ilk ay hamile kalmam veya senin 2 senedir uğraşman bir başarı yada başarısızlık değil bunu unutma tamam mı senin için dua edeceğim herşey iyi olsun hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza alın
Aynı bensin şuan ya aynı . Bende ben kötü biri miyim diye düşünüyorum ve içinden dua okumaya başlıyorum sırf enerjim yüzünden karşı tarafa kötülük olmasın diye lütfen sende öyle yap olur mu ferahlarsınçok teşekkür edrim dua nız için . Naip işleri olduğunun farkındayım fakat bu şekilde bir haber alınca da kendime engel olamıyorum . böyle üzüldüğüm zaman ise utanıyorum kendimden acaba kalbi kötü birimiyim neden böyle hissediyorum diye
adet olmayı bekliyorum bu ay olursam doktora gideceğiz aşılama istiyorum . 10 günüm varO zaman farklı aşamalara geçme zamanınız gelmiş olabilir, aşılama tüp bebek vs gibi.
Bu dediklerimi henüz denediniz mi?
Aynı bensin şuan ya aynı . Bende ben kötü biri miyim diye düşünüyorum ve içinden dua okumaya başlıyorum sırf enerjim yüzünden karşı tarafa kötülük olmasın diye lütfen sende öyle yap olur mu ferahlarsın
[/Q
o arkadaş sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır inşallah .Asla karşı tarafın kötülüğünü istemem
Inşallah hakkında hayırlısı olur, allah kaldiramayacagimiz yük vermez, en kısa zamanda bebeğin kollarında olur dilerim ki.adet olmayı bekliyorum bu ay olursam doktora gideceğiz aşılama istiyorum . 10 günüm var
Umarım .bazen karamsarlık kaplıyor içimi sanki hiç olmayacakmış gibi geliyorumInşallah hakkında hayırlısı olur, allah kaldiramayacagimiz yük vermez, en kısa zamanda bebeğin kollarında olur dilerim ki.
amin inşallah .isteyen herkese hayırlısı ile nasip olsuninsanlık hali. inşallah en kısa sürede hayırlı bir evladınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?