Özele gittik, doktor tüp bebek için başka bir doktor önerdi onun için. Kadın için yaş çok önemli bir faktör bunu göz önünde bulundurun ve fazla vakit kaybı yaşamayın, Rabbim inşallah doğru zamanda gönlünüze göre nasip etsin30 yaşındayım . aynı sorunlar var bizde de . devlette mi yaptırdınız özele mi gittiniz ?
amin tşk lerÖzele gittik, doktor tüp bebek için başka bir doktor önerdi onun için. Kadın için yaş çok önemli bir faktör bunu göz önünde bulundurun ve fazla vakit kaybı yaşamayın, Rabbim inşallah doğru zamanda gönlünüze göre nasip etsin
herkesle beraberAnlıyorum kuzum ama bu duygular gecıcı kendını uzme rabbım vaktı gelınce senınde kucagını dolduracaktır
böyle duygular güzel değil ama insani, taştan değiliz elbet.3 yıldır mutlu devam eden bir eviliğim var . Çok şükür öyle sık kavga eden biribirini kırıp döken insanlar değiliz . Bir tek derdimiz var oda bebek . 2,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı. Bugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberini aldım . Oda bir 6-7 aydır deniyordu bu aya nasip miş oldu . haberi alınca içimde anlamsız tarif edemediğim bi patlama oldu . fesatlandım sanırım ( utanarak söylüyorum bunu ) .Şuan da içimden birşey yapmak gelmiyor hiçbir yere sığamıyorum içim daralıyor. 10 günüm var benim de bata bakalım nasip diyorum
Ben fesatlık olduğunu düşünmüyorum.ben kedi köpek yavrusu bile görseydim Rabbim şuncagizlara nasip ettiğini benden esirgeme derdim yani onlara bile ozenirdim o yavrularını korumaları sarilmalari vs içim giderdi.3 yıldır mutlu devam eden bir eviliğim var . Çok şükür öyle sık kavga eden biribirini kırıp döken insanlar değiliz . Bir tek derdimiz var oda bebek . 2,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı. Bugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberini aldım . Oda bir 6-7 aydır deniyordu bu aya nasip miş oldu . haberi alınca içimde anlamsız tarif edemediğim bi patlama oldu . fesatlandım sanırım ( utanarak söylüyorum bunu ) .Şuan da içimden birşey yapmak gelmiyor hiçbir yere sığamıyorum içim daralıyor. 10 günüm var benim de bata bakalım nasip diyorum
Bu biraz imrenmektir. Esasında karşı tarafın da hassas olması gerekir. Hamileyimm diye naralar atmak bence biraz insanlara yakışmıyor çünkü her kadın anne olmak ister.
Ayrıca siz tedavi de görüyormuşsunuz uzun süredir, artık ne şekilde söyledi tam gözümün önüne getiremiyorum ama fesat değilsiniz.
Benim de arkadaşım bana inat gibi sürekli kızının okul fotolarını atıp duruyordu yorumu ve muhabbeti kestim.
Hamile kalmamasını istemek değil hissettiğim şey duyunca içim acıdı kendi halime üzüldüm . tam ifade edemiyorum hislerimi .umarım dediğiniz gibi olur . moral oldunuz banaFesatlık dediğin onun hamile kalmamasını istemen aynı acıları onunda çekmesini istemen olur (içsel muhakeme yap)
Yok bu durum yoksa eğer ki zaten sanmıyorum senin durumun sadece - neden ben- olayı. İmtihan sadece beklenmeyeni bekle her gün ya musavvir esmasını çek Rabbime bırak. Ağladığınız şey siz ağlamayı kestiğinizde size verilir. Tecrübeyle sabittir. Rahat olun. Rabbim size de bebek nasip etsin tez zaman da.
içim acıdı biran da . engel olamadım kendime . şu saat oldu duygularım dan birşey eksilmedi. hüngür hüngür ağlamak istiyorum . birden fazla dr . gittik aşağı hepsi aynı şeyi söyledi. kilom yok ideal denilecek seviyedeyim . hergün isteyen herkes adına dua ediyorum .Ben fesatlık olduğunu düşünmüyorum.ben kedi köpek yavrusu bile görseydim Rabbim şuncagizlara nasip ettiğini benden esirgeme derdim yani onlara bile ozenirdim o yavrularını korumaları sarilmalari vs içim giderdi.
Üç yılda muhakkak dr gittiğinizi varsayiyorum . Öncelikle asla tek bir dr la yetinmeyin birinin fark edemediğini öbürü fark edebilir. Siz üzerinize düşeni yapın beslenmenizi duzenleyin , fazla kilonuz varsa zayıflamaya çalışın , her şartta az çok spor yapmaya başlayın , eşinizle birbirinize destek olun dr un söylediklerini yapın ve elbet dua dua dua
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Dr lar bir neden bulamadı mıiçim acıdı biran da . engel olamadım kendime . şu saat oldu duygularım dan birşey eksilmedi. hüngür hüngür ağlamak istiyorum . birden fazla dr . gittik aşağı hepsi aynı şeyi söyledi. kilom yok ideal denilecek seviyedeyim . hergün isteyen herkes adına dua ediyorum .
insanın elinde olmadan böyle düşüncelere kapılabiliyor . Allah size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsingüzel düşünün iyi niyette bulunun hakkınızda hayırlısı ne zaman olcaksa elbette verecektir Rabbim.benim ilk gebelik dış gebelik oldu çok zor surecti o sırada gorumcemin ufak bi çocuğu var 2.ciyi düşünüyorlarDi duydum acikcasi üzüldüm onunkinde gözüm yoktu ama benim hiç yokken onun 2.ci olursa içimi sızlatır diye düşündüm tabi kimeye demedim ama doğru değil dedim ve hep dua ettim hayırlıya sağlıkla olsun nefsime yenilmedim ona da dua ettim hepimiz hakkinda hayırlısı olsun dedim şükür Rabbim bana verdi 6 aylıkim inşallah saglikla kucağa almakta nasip olur.demem o ki güzel düşünün dua edin. inşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasin.
sperm de sorun var .Dr lar bir neden bulamadı mı
diyorum zaten sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin o arkadaşa . Hiçkimsenin kötü olmasını istemem . Benim hissettiğim şey kendimle alakalı kişilerle değil . çok da ifade edemiyorum bu konuda kendimiböyle duygular güzel değil ama insani, taştan değiliz elbet.
ama karşı taraftan bakınca da bu şekil düşünenlere karşı korku var gözü değer mi nazar eder mi diye, maşallahınızı diyin siz lütfen, kötülüğünü istemeyin karşınızdakinin o yeter.
ve üzülmeyin Allah dogru zamanda nasip etsin
Bunlar doğal duygular canım fesatlanmak böyle bişey değil.. İnşallah bu durumlara alışıp aldırmayacağın kadar uzun sürmez bekleyişin3 yıldır mutlu devam eden bir eviliğim var . Çok şükür öyle sık kavga eden biribirini kırıp döken insanlar değiliz . Bir tek derdimiz var oda bebek . 2,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı. Bugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberini aldım . Oda bir 6-7 aydır deniyordu bu aya nasip miş oldu . haberi alınca içimde anlamsız tarif edemediğim bi patlama oldu . fesatlandım sanırım ( utanarak söylüyorum bunu ) .Şuan da içimden birşey yapmak gelmiyor hiçbir yere sığamıyorum içim daralıyor. 10 günüm var benim de bata bakalım nasip diyorum
Amin inşallah canımCanım ben de 2 sene bebek için bekledim. Düşük yapanlara bile en azından hamile kalabiliyor diye özenerek bakıyordum şimdi iki evladım var. Annem hep derdi şuan hamile değilim diye ağlıyorsun ama gün gelecek ya hamileysem diye ağlayacaksın
Sen de inşallah tez zamanda ya hamileysem diye endişelenirsin
tedavi gördünüz mü ? siz de sorun nedir tam olarak . Allah sizede hayırlısından nasip etsin en kısa zaman daBunlar doğal duygular canım fesatlanmak böyle bişey değil.. İnşallah bu durumlara alışıp aldırmayacağın kadar uzun sürmez bekleyişinAçıkçası bende durum şu an böyle çünkü.. Artık ne hamile haberlerine üzülüyorum, ne de bi bebek görünce duygulanıyorum.. Sanırım yavaş yavaş ümidimi kaybettim Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?