fesat mıyım yoksa

30 yaşındayım . aynı sorunlar var bizde de . devlette mi yaptırdınız özele mi gittiniz ?
Özele gittik, doktor tüp bebek için başka bir doktor önerdi onun için. Kadın için yaş çok önemli bir faktör bunu göz önünde bulundurun ve fazla vakit kaybı yaşamayın, Rabbim inşallah doğru zamanda gönlünüze göre nasip etsin

amin tşk ler

Rabbim kucağını boş bırakmasın vardır zamanı...

Fesatlık dediğin onun hamile kalmamasını istemen aynı acıları onunda çekmesini istemen olur (içsel muhakeme yap)
Yok bu durum yoksa eğer ki zaten sanmıyorum senin durumun sadece - neden ben- olayı. İmtihan sadece beklenmeyeni bekle her gün ya musavvir esmasını çek Rabbime bırak. Ağladığınız şey siz ağlamayı kestiğinizde size verilir. Tecrübeyle sabittir. Rahat olun. Rabbim size de bebek nasip etsin tez zaman da.

böyle duygular güzel değil ama insani, taştan değiliz elbet.
ama karşı taraftan bakınca da bu şekil düşünenlere karşı korku var gözü değer mi nazar eder mi diye, maşallahınızı diyin siz lütfen, kötülüğünü istemeyin karşınızdakinin o yeter.
ve üzülmeyin Allah dogru zamanda nasip etsin

Ben fesatlık olduğunu düşünmüyorum.ben kedi köpek yavrusu bile görseydim Rabbim şuncagizlara nasip ettiğini benden esirgeme derdim yani onlara bile ozenirdim o yavrularını korumaları sarilmalari vs içim giderdi.
Üç yılda muhakkak dr gittiğinizi varsayiyorum . Öncelikle asla tek bir dr la yetinmeyin birinin fark edemediğini öbürü fark edebilir. Siz üzerinize düşeni yapın beslenmenizi duzenleyin , fazla kilonuz varsa zayıflamaya çalışın , her şartta az çok spor yapmaya başlayın , eşinizle birbirinize destek olun dr un söylediklerini yapın ve elbet dua dua dua
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Ay evet ben bir kere arkadaşımın babasının cenazesindeyim. Arkadaşım dediki seni kim almaya gelecek ben de babam demiştim. Sonra başımdan kaynar sular döküldü kızın babası yeni ölmüş zaten nasıl böyle bir şey derim diye kendime çok kızdım toparlayamadım da durumu. Alakasız bir örnek ama insanların hassasiyetini düşünmemiz lazım elbette

Hamile kalmamasını istemek değil hissettiğim şey duyunca içim acıdı kendi halime üzüldüm . tam ifade edemiyorum hislerimi .umarım dediğiniz gibi olur . moral oldunuz bana

güzel düşünün iyi niyette bulunun hakkınızda hayırlısı ne zaman olcaksa elbette verecektir Rabbim.benim ilk gebelik dış gebelik oldu çok zor surecti o sırada gorumcemin ufak bi çocuğu var 2.ciyi düşünüyorlarDi duydum acikcasi üzüldüm onunkinde gözüm yoktu ama benim hiç yokken onun 2.ci olursa içimi sızlatır diye düşündüm tabi kimeye demedim ama doğru değil dedim ve hep dua ettim hayırlıya sağlıkla olsun nefsime yenilmedim ona da dua ettim hepimiz hakkinda hayırlısı olsun dedim şükür Rabbim bana verdi 6 aylıkim inşallah saglikla kucağa almakta nasip olur.demem o ki güzel düşünün dua edin. inşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasin.

içim acıdı biran da . engel olamadım kendime . şu saat oldu duygularım dan birşey eksilmedi. hüngür hüngür ağlamak istiyorum . birden fazla dr . gittik aşağı hepsi aynı şeyi söyledi. kilom yok ideal denilecek seviyedeyim . hergün isteyen herkes adına dua ediyorum .

Dr lar bir neden bulamadı mı

insanın elinde olmadan böyle düşüncelere kapılabiliyor . Allah size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

diyorum zaten sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin o arkadaşa . Hiçkimsenin kötü olmasını istemem . Benim hissettiğim şey kendimle alakalı kişilerle değil . çok da ifade edemiyorum bu konuda kendimi

Bunlar doğal duygular canım fesatlanmak böyle bişey değil.. İnşallah bu durumlara alışıp aldırmayacağın kadar uzun sürmez bekleyişin Açıkçası bende durum şu an böyle çünkü.. Artık ne hamile haberlerine üzülüyorum, ne de bi bebek görünce duygulanıyorum.. Sanırım yavaş yavaş ümidimi kaybettim Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Canım ben de 2 sene bebek için bekledim. Düşük yapanlara bile en azından hamile kalabiliyor diye özenerek bakıyordum şimdi iki evladım var. Annem hep derdi şuan hamile değilim diye ağlıyorsun ama gün gelecek ya hamileysem diye ağlayacaksın
Sen de inşallah tez zamanda ya hamileysem diye endişelenirsin

Fesatlık değil canım. Bunu geç bebek sahibi olan herkes anlar ve yaşamıştır. Ben hamilelerin türüyüşüne bile gıcık oluyordum. ilk oğlumu 5. Yıl kucağıma aldım. Sonra üçüzlerim oldu. Hamileliklerimde hiç onlar gibi yürümedim:))))))) şimdi 4 çocuklu yorgunnnnnnn bir anneyim. Hayırşısı olsun, sağlıklı olsun. Çokkkkkkkk erkennnnn çok üzülmek için. İmkanın varsada aşılama falan başlayabilirsin ucuz ve basit uygulamalar

Amin inşallah canım

tedavi gördünüz mü ? siz de sorun nedir tam olarak . Allah sizede hayırlısından nasip etsin en kısa zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…