eşimde sorun var . Doktor kesinlikle olmaz demiyor. Tekrar gitmeyi planlıyoruz aşılama için yada tüp içinFesatlık öyle olmuyor yalnız. Arkadaşınızın arkasından kuyu kazmaya, birileriyle arasını bozmaya, başına kötü bir şey getirmeye ya da kötü bir şey olsun diye dilemeye çalışmıyorsanız, en fazla özenmişsinizdir. İnsanlık hali deyip geçin. Bizim de 2 sene denememize rağmen bebeğimiz olmamıştı, sonra tüp bebekle hamile kaldım. Doktora gittiniz mi? Bir sorun var mı yok mu öğrendiniz mi? Umarım en kısa sürede siz de bebeğinizi alırsınız kucağınıza.
şimdi kıza haksızlık etmeyeyim ben kızdan değil bir başkasından öğrendim .sizin var mı evladınız ?Bu biraz imrenmektir. Esasında karşı tarafın da hassas olması gerekir. Hamileyimm diye naralar atmak bence biraz insanlara yakışmıyor çünkü her kadın anne olmak ister.
Ayrıca siz tedavi de görüyormuşsunuz uzun süredir, artık ne şekilde söyledi tam gözümün önüne getiremiyorum ama fesat değilsiniz.
Benim de arkadaşım bana inat gibi sürekli kızının okul fotolarını atıp duruyordu yorumu ve muhabbeti kestim.
O zaman hiç üzülmeyin ve de Allah'tan istemeye devam edin.şimdi kıza haksızlık etmeyeyim ben kızdan değil bir başkasından öğrendim .sizin var mı evladınız ?
Allah razı olsun . ricam burada birbirimizi sadece klavye başından tanısak ta içten yapılan bir küçük duaya ihtiyacım olmasıdır . Eksik etmezseniz çok mutlu olrum .Evladınızı da sağlıcakla büyütnAllahım en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin arkadaşım. Bu fesatlik değil üzülme.. benim esimdede benzer sorunlar vardı tüp bebek denedik ilk denemede tuttu çok şükür şimdi beşik sallıyorum. Vakit kaybetmeden tüp bebek merkezi ile görüş
İyi insanlarla karşılaşırsınız umarımO zaman hiç üzülmeyin ve de Allah'tan istemeye devam edin.
Ben bekarım maalesef evlenip çocuk sahibi olmak da isterdim ama adam gibi adam görmediğim için olmuyor tatlım
en kısa zaman da sizinde kucağınız dolar umarımAynisini bende görümcemde yasadim.fesatlik deildi asla ama icimin yandigini hissettim.bi süre gormek bile istemedim onu.simdi 8 aylik hamile elim surekli karninda hareketlerini hissetmek o kadar mutlu ediyoki beni masallahhh diyorum hep.oda surekli dua ediyo bize saolsun
Insallahh.hepimizin,her isteyenin..en kısa zaman da sizinde kucağınız dolar umarım
Teşekkür ederim. Canım bak hazır Cuma günü, bugün ve önümüzdeki üç cuma yani toplamda dört cuma 1000 kez Ya EVVEL esmasını oku inşallah toplamda 4000 olacak..İyi inanlarla karşılaşırsınız umarım
Tecrübe ile söylüyorum ben çok iyi bir doktora rast geldim Allah razı olsun, erkekte sorun varsa aşılama ile sana gereksiz hormon yüklerim maden ve manen zaman kaybı dedi. Beni direk tüp bebeğe yönlendirdi. Bizde sayı düşük, hızı kötü, morfoloji bozuktu. Bir ay keçiboynuzu kuru yaptım sayı azda olsa yükseldi ama diğer değerler düzelmedi. Sonra tüp bebek denedik. Kadın için yaş çok önemli bir faktör, kaç yaşındasın canım?eşimde sorun var . Doktor kesinlikle olmaz demiyor. Tekrar gitmeyi planlıyoruz aşılama için yada tüp için
Aynı duyguları elimde olmadan ben de yaşamıştım. O günü hiç unutmadım. Yakın arkadaşım hamile olduğunu söylerken nasıl da gözlerinin içi gülüyordu, benimse içim kan ağlıyordu. Yalnız değilsiniz, çok insani bir duygu. Şimdi geçti gitti o günler. Sizin de geçer inşallah.3 yıldır mutlu devam eden bir eviliğim var . Çok şükür öyle sık kavga eden biribirini kırıp döken insanlar değiliz . Bir tek derdimiz var oda bebek . 2,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı. Bugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberini aldım . Oda bir 6-7 aydır deniyordu bu aya nasip miş oldu . haberi alınca içimde anlamsız tarif edemediğim bi patlama oldu . fesatlandım sanırım ( utanarak söylüyorum bunu ) .Şuan da içimden birşey yapmak gelmiyor hiçbir yere sığamıyorum içim daralıyor. 10 günüm var benim de bata bakalım nasip diyorum
30 yaşındayım . aynı sorunlar var bizde de . devlette mi yaptırdınız özele mi gittiniz ?Tecrübe ile söylüyorum ben çok iyi bir doktora rast geldim Allah razı olsun, erkekte sorun varsa aşılama ile sana gereksiz hormon yüklerim maden ve manen zaman kaybı dedi. Beni direk tüp bebeğe yönlendirdi. Bizde sayı düşük, hızı kötü, morfoloji bozuktu. Bir ay keçiboynuzu kuru yaptım sayı azda olsa yükseldi ama diğer değerler düzelmedi. Sonra tüp bebek denedik. Kadın için yaş çok önemli bir faktör, kaç yaşındasın canım?
inşallah ...Aynı duyguları elimde olmadan ben de yaşamıştım. O günü hiç unutmadım. Yakın arkadaşım hamile olduğunu söylerken nasıl da gözlerinin içi gülüyordu, benimse içim kan ağlıyordu. Yalnız değilsiniz, çok insani bir duygu. Şimdi geçti gitti o günler. Sizin de geçer inşallah.
amin inşallah ... siz ne kadar zamandır istiyorsunuz ?bu duyguyu çok iyi anlıyorum asla fesatlık değil. tarifi yok adı yok. başkası adına sevinirken senin içinin yanması. Rabbim bizlerede nasip eder inşallah
inanırmısın bilmem ama okumadığım birşey kalmadı diyebilirim .Teşekkür ederim. Canım bak hazır Cuma günü, bugün ve önümüzdeki üç cuma yani toplamda dört cuma 1000 kez Ya EVVEL esmasını oku inşallah toplamda 4000 olacak..
Anlıyorum kuzum ama bu duygular gecıcı kendını uzme rabbım vaktı gelınce senınde kucagını dolduracaktırAmin inşallah . algıda seçicilik sözkonusu hamilelik haberiini duymak istemiyorum . Tüm hamilelerinde sağlıklıb bir şekilde evlatlarını kucaklarına almalarını dilerim . ama bu benim elimde olan birşey değil istemsizce ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?