fesat mıyım yoksa

eşimde sorun var . Doktor kesinlikle olmaz demiyor. Tekrar gitmeyi planlıyoruz aşılama için yada tüp için

Bu biraz imrenmektir. Esasında karşı tarafın da hassas olması gerekir. Hamileyimm diye naralar atmak bence biraz insanlara yakışmıyor çünkü her kadın anne olmak ister.
Ayrıca siz tedavi de görüyormuşsunuz uzun süredir, artık ne şekilde söyledi tam gözümün önüne getiremiyorum ama fesat değilsiniz.
Benim de arkadaşım bana inat gibi sürekli kızının okul fotolarını atıp duruyordu yorumu ve muhabbeti kestim.

şimdi kıza haksızlık etmeyeyim ben kızdan değil bir başkasından öğrendim .sizin var mı evladınız ?

Allahım en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin arkadaşım. Bu fesatlik değil üzülme.. benim esimdede benzer sorunlar vardı tüp bebek denedik ilk denemede tuttu çok şükür şimdi beşik sallıyorum. Vakit kaybetmeden tüp bebek merkezi ile görüş

Aynisini bende görümcemde yasadim.fesatlik deildi asla ama icimin yandigini hissettim.bi süre gormek bile istemedim onu.simdi 8 aylik hamile elim surekli karninda hareketlerini hissetmek o kadar mutlu ediyoki beni masallahhh diyorum hep.oda surekli dua ediyo bize saolsun

şimdi kıza haksızlık etmeyeyim ben kızdan değil bir başkasından öğrendim .sizin var mı evladınız ?
O zaman hiç üzülmeyin ve de Allah'tan istemeye devam edin.
Ben bekarım maalesef evlenip çocuk sahibi olmak da isterdim ama adam gibi adam görmediğim için olmuyor tatlım

Fesatlanmak demeyelim de farklı bişey bu herkes bu durumu yaşayabiliyor ben de eşim istememişti olan arkadaşlarımı çok kıskanmıştım hatta vatsap grubumuz vardı bebek mevlidinden foto atmışlardı benim de kalp atışı duröası nedeniyle kürtaj olmuştum 1 ay oluyordu kaldıramamıştım gruptan ayrılmıştım bi yakınımızda görümcesi 2.ye doğum yapmıştı kendisi ölü doğum yapmıştı çok kıskanmıştı eşiyle kavga edip evi terketmişti

Allah razı olsun . ricam burada birbirimizi sadece klavye başından tanısak ta içten yapılan bir küçük duaya ihtiyacım olmasıdır . Eksik etmezseniz çok mutlu olrum .Evladınızı da sağlıcakla büyütn

en kısa zaman da sizinde kucağınız dolar umarım

eşimde sorun var . Doktor kesinlikle olmaz demiyor. Tekrar gitmeyi planlıyoruz aşılama için yada tüp için
Tecrübe ile söylüyorum ben çok iyi bir doktora rast geldim Allah razı olsun, erkekte sorun varsa aşılama ile sana gereksiz hormon yüklerim maden ve manen zaman kaybı dedi. Beni direk tüp bebeğe yönlendirdi. Bizde sayı düşük, hızı kötü, morfoloji bozuktu. Bir ay keçiboynuzu kuru yaptım sayı azda olsa yükseldi ama diğer değerler düzelmedi. Sonra tüp bebek denedik. Kadın için yaş çok önemli bir faktör, kaç yaşındasın canım?

bu duyguyu çok iyi anlıyorum asla fesatlık değil. tarifi yok adı yok. başkası adına sevinirken senin içinin yanması. Rabbim bizlerede nasip eder inşallah

Aynı duyguları elimde olmadan ben de yaşamıştım. O günü hiç unutmadım. Yakın arkadaşım hamile olduğunu söylerken nasıl da gözlerinin içi gülüyordu, benimse içim kan ağlıyordu. Yalnız değilsiniz, çok insani bir duygu. Şimdi geçti gitti o günler. Sizin de geçer inşallah.

30 yaşındayım . aynı sorunlar var bizde de . devlette mi yaptırdınız özele mi gittiniz ?

inşallah ...

Anlıyorum kuzum ama bu duygular gecıcı kendını uzme rabbım vaktı gelınce senınde kucagını dolduracaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…