asla öyle bir düşüncem olmadı . Hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun diyorum hep onun adınaKim olsa aynı hisseder. Bunun adı ne kıskançlık ne de fesatlık bu sadece özlem ve özenme. Bunlar insani duygular. Benim istediğim fakat alamayacağım pahalı bir ürünü başkası aldığında, doktor olmak isteyip olamadığım halde bir yakınım doktor olduğunda. Kendi adıma üzüldüm, özendim bu kötü bir şey değil. Ama o kişilere kin duymadım Allaha onların kazançları konusunda isyan etmedim sadece kendi yapamadıklarıma yakındım. Fesatlık karşındakinin elindekiner göz koyup, o kişinin zarara uğramasını istemektir diye düşünüyorum.
evet eşlerimiz belli etmiyor ama ( en azından benim ki ) onlar da çok üzülüyorlaronlar içinde zor canım ilk öğrendiğimizde eşim günlerce yüzüme bakmaya utanmıştı ben konuşmasam konuşmuyordu bile kendini suçlu hissediyordu bana karşı ben çok istiyordum çünkü bebeğimiz olmasını hatta hastaneye kesin bende bir sorun var diye götürdüm eşimi
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin bizleredeevet eşlerimiz belli etmiyor ama ( en azından benim ki ) onlar da çok üzülüyorlar
İnşallah isteyen herkese nasip olur . fesatlık olarak açtım konu başlığını ama ne hissettiğimi kendim de bilmiyorumfelsefe her zaman şu olsun..başkasının sevıncıne kendınızınmiş gibi sevınıp sevınce ortak olursanız Allah daha fazlasını verıyor emın olun.kendımden bılırım..
ama benım sevıncıme kımse ortak olmadı hep fesatlandılar..
Arkadaşınıza imrenmişsiniz.3 yıldır mutlu devam eden bir eviliğim var . Çok şükür öyle sık kavga eden biribirini kırıp döken insanlar değiliz . Bir tek derdimiz var oda bebek . 2,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı. Bugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberini aldım . Oda bir 6-7 aydır deniyordu bu aya nasip miş oldu . haberi alınca içimde anlamsız tarif edemediğim bi patlama oldu . fesatlandım sanırım ( utanarak söylüyorum bunu ) .Şuan da içimden birşey yapmak gelmiyor hiçbir yere sığamıyorum içim daralıyor. 10 günüm var benim de bata bakalım nasip diyorum
amin inşallah . psikolojik olarak yıprandık eşim de ben de umarım herkesle beraber hayırlısı ile bize de nasip olur .Arkadaşınıza imrenmişsiniz.
Çünkü sizin de istediğiniz bir şeydi.
Fakat bu normal bir duygudur.Çocuk konusunu takıntı yapmazsanız bir süre sonra geçer.
Şunu lütfen unutmayın Allah'ın verdiği de vermediği de imtihandır.
Bazen çocuk sahibi olmak hayırlıdır bazen de çocuk sahibi olmamak hayırlıdır.
Bunu biz bilemeyiz.
Sizin yapmanız gereken elinizden geleni yapıp sonucu Allah'a bırakmaktır.
Sonuç sizin elinizde değil.O arkadaşınızın elinde de değildi.Ona bu zamanda nasip olacakmış ve olmuş.
Ama bu konuyu biraz bırakın.
Kafanızı dağıtıcı aktiviteler yapın algınız başka yerlere kaysın.
Umutlu olun ..
Inşallah sizin de hayırlı ise olur.
utanarak ifade etmem gerekirse sanırım kıskandım . kendimi ve içinde bulunduğum durumu sorguladım . güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederimFesatlık değil de kıskançlık mi oldu kicanım benim insallah en kısa zamanda nasip etsin inşallah sana da rabbim
Utanılacak birşey değil ki evlat hasreti çekiyorsun buda kolay birşey değilutanarak ifade etmem gerekirse sanırım kıskandım . kendimi ve içinde bulunduğum durumu sorguladım . güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim
Amin.amin inşallah . psikolojik olarak yıprandık eşim de ben de umarım herkesle beraber hayırlısı ile bize de nasip olur .
haklısınız kafamda dönüp duran düşüncelere engel olamıyorum .tavsiyeleriniz için sağolunAmin.
Benim kuzenimin de 8 yıl olmadı.
Tedavi gördüğü halde olmadı bir de.
Tam çöküntü olacak bir durumdu.
Ama o artık bıraktı, kabullendi eşiyle tatile memlekete gitti sonra dönüşte meğerse hamileymiş.
Yani olabilir daha ne kadar bekleyenler var.
Umudunuzu kesmeyin ama stres seviyeniz çok artarsa olmaz.
Çünkü aşırı stres adet döngüsünü bile aksatabiliyor.
Biraz rahatlayın.
umarım . insan ister istemez öz eleştiri yapıyorBence hissettiğiniz duygu çok insani.. Umarım bebek sahibi olursunuz siz de?
çok zor gerçekten umarım kimse yaşamazUtanılacak birşey değil ki evlat hasreti çekiyorsun buda kolay birşey değil
Yaşayan çok insan var canım malesefçok zor gerçekten umarım kimse yaşamaz
inşallahYaşayan çok insan var canım malesefAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
O fesatlık değil de şey of benim niye olmuyor ,benim olmuyorsa onun da olmasin düşüncesi yani bunu içiniz de bir an yaşadığınız surece sorun yok ama giderek daha kötüsünü düşünmeye başlarsanız evet fesatsiniz.benim de bebek bekledigim dönemde arkadaşım tek.denemede olmuştu benim olmamıştı bende aynısını düşünmüştüm3 yıldır mutlu devam eden bir eviliğim var . Çok şükür öyle sık kavga eden biribirini kırıp döken insanlar değiliz . Bir tek derdimiz var oda bebek . 2,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı. Bugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberini aldım . Oda bir 6-7 aydır deniyordu bu aya nasip miş oldu . haberi alınca içimde anlamsız tarif edemediğim bi patlama oldu . fesatlandım sanırım ( utanarak söylüyorum bunu ) .Şuan da içimden birşey yapmak gelmiyor hiçbir yere sığamıyorum içim daralıyor. 10 günüm var benim de bata bakalım nasip diyorum
6 yıl oldu hiç bi sorunda yokamin inşallah ... siz ne kadar zamandır istiyorsunuz ?
inşallah olur sizinde6 yıl oldu hiç bi sorunda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?