fesat mıyım yoksa

asla öyle bir düşüncem olmadı . Hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun diyorum hep onun adına

evet eşlerimiz belli etmiyor ama ( en azından benim ki ) onlar da çok üzülüyorlar

felsefe her zaman şu olsun..başkasının sevıncıne kendınızınmiş gibi sevınıp sevınce ortak olursanız Allah daha fazlasını verıyor emın olun.kendımden bılırım..
ama benım sevıncıme kımse ortak olmadı hep fesatlandılar..

İnşallah isteyen herkese nasip olur . fesatlık olarak açtım konu başlığını ama ne hissettiğimi kendim de bilmiyorum

Arkadaşınıza imrenmişsiniz.
Çünkü sizin de istediğiniz bir şeydi.
Fakat bu normal bir duygudur.Çocuk konusunu takıntı yapmazsanız bir süre sonra geçer.
Şunu lütfen unutmayın Allah'ın verdiği de vermediği de imtihandır.
Bazen çocuk sahibi olmak hayırlıdır bazen de çocuk sahibi olmamak hayırlıdır.
Bunu biz bilemeyiz.
Sizin yapmanız gereken elinizden geleni yapıp sonucu Allah'a bırakmaktır.
Sonuç sizin elinizde değil.O arkadaşınızın elinde de değildi.Ona bu zamanda nasip olacakmış ve olmuş.
Ama bu konuyu biraz bırakın.
Kafanızı dağıtıcı aktiviteler yapın algınız başka yerlere kaysın.
Umutlu olun ..

Inşallah sizin de hayırlı ise olur.

Fesatlık değil de kıskançlık mi oldu ki canım benim insallah en kısa zamanda nasip etsin inşallah sana da rabbim

amin inşallah . psikolojik olarak yıprandık eşim de ben de umarım herkesle beraber hayırlısı ile bize de nasip olur .

Reactions: 000
utanarak ifade etmem gerekirse sanırım kıskandım . kendimi ve içinde bulunduğum durumu sorguladım . güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim
Utanılacak birşey değil ki evlat hasreti çekiyorsun buda kolay birşey değil

amin inşallah . psikolojik olarak yıprandık eşim de ben de umarım herkesle beraber hayırlısı ile bize de nasip olur .
Amin.
Benim kuzenimin de 8 yıl olmadı.
Tedavi gördüğü halde olmadı bir de.
Tam çöküntü olacak bir durumdu.
Ama o artık bıraktı, kabullendi eşiyle tatile memlekete gitti sonra dönüşte meğerse hamileymiş.
Yani olabilir daha ne kadar bekleyenler var.
Umudunuzu kesmeyin ama stres seviyeniz çok artarsa olmaz.
Çünkü aşırı stres adet döngüsünü bile aksatabiliyor.

Biraz rahatlayın.

haklısınız kafamda dönüp duran düşüncelere engel olamıyorum .tavsiyeleriniz için sağolun

O fesatlık değil de şey of benim niye olmuyor ,benim olmuyorsa onun da olmasin düşüncesi yani bunu içiniz de bir an yaşadığınız surece sorun yok ama giderek daha kötüsünü düşünmeye başlarsanız evet fesatsiniz.benim de bebek bekledigim dönemde arkadaşım tek.denemede olmuştu benim olmamıştı bende aynısını düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…