aşılama düşünüyoruzFesatlık değil canım. Bunu geç bebek sahibi olan herkes anlar ve yaşamıştır. Ben hamilelerin türüyüşüne bile gıcık oluyordum. ilk oğlumu 5. Yıl kucağıma aldım. Sonra üçüzlerim oldu. Hamileliklerimde hiç onlar gibi yürümedim:))))))) şimdi 4 çocuklu yorgunnnnnnn bir anneyim. Hayırşısı olsun, sağlıklı olsun. Çokkkkkkkk erkennnnn çok üzülmek için. İmkanın varsada aşılama falan başlayabilirsin ucuz ve basit uygulamalar
Evt gördüm canım.. Bizdeki sorunu bulamıyolar bebeklerin kalbi atmıyo, duruyo falan 4 yılda kaç kere kürtaj oldum kaç kere düşük yaptım sayamıyorum artık gerçekten.. Herşeyin hayırlısı amin inşallahtedavi gördünüz mü ? siz de sorun nedir tam olarak . Allah sizede hayırlısından nasip etsin en kısa zaman da
Umudunuzu kesmeyin bunun da çaresi var beslenme çok önemli Kürlerle de destekleyin eşiniz de spor yapsın Dr zaten takviye vs vermiştir.sperm de sorun var .
üzülmeyin diyeceğim ama sizi çok iyi anlıyorum .Evt gördüm canım.. Bizdeki sorunu bulamıyolar bebeklerin kalbi atmıyo, duruyo falan 4 yılda kaç kere kürtaj oldum kaç kere düşük yaptım sayamıyorum artık gerçekten.. Herşeyin hayırlısı amin inşallah
ilaç kür spor dengeli beslenme herşeyi yapıyoruz 2.5 yıldır sonuç alamadık . bata 10 gün var biryerde okumuştum ovulasyon testi ile belirlenebiliyor muş . 5 gün kala yapmayı düşünüyorum .Umarım nasip olmuştur.Umudunuzu kesmeyin bunun da çaresi var beslenme çok önemli Kürlerle de destekleyin eşiniz de spor yapsın Dr zaten takviye vs vermiştir.
Zaman lazım beklemek zor Rabbim inşallah daha fazla bekletmez. Eğer spermler belli olgunluğa sağlıkla gelmiyorsa bile mikro ts ve muadili yöntemle spermi alıp gelistirebiliyorlar muhtemelen maliyetlidir. Her daim isteyen herkese dua ediyorum inanın ben de bu ay olmaz dediğim ve beklentimin olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim . Çalışıyor olaniz bile kendinize hobiler edinin kafanızı dağıtacak şeyler yapın Rabbim inşallah eşinize de şifa versin meleginize hayırlısıyla kavusun inşallah.
Çok insani bir duygu bu.3 yıldır mutlu devam eden bir eviliğim var . Çok şükür öyle sık kavga eden biribirini kırıp döken insanlar değiliz . Bir tek derdimiz var oda bebek . 2,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı. Bugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberini aldım . Oda bir 6-7 aydır deniyordu bu aya nasip miş oldu . haberi alınca içimde anlamsız tarif edemediğim bi patlama oldu . fesatlandım sanırım ( utanarak söylüyorum bunu ) .Şuan da içimden birşey yapmak gelmiyor hiçbir yere sığamıyorum içim daralıyor. 10 günüm var benim de bata bakalım nasip diyorum
herhangi bir takviye verdimi doktorunuz.Gittik evet eşimde ileri hareketlilik hızında ve sayısında sorun çıktı .normalin biraz altında Ama doktor olmaz da demiyor
evet bi ilaç verdi eşime onu kullandı sperm sayısı arttı fakat gebelik henüz oluşmadıherhangi bir takviye verdimi doktorunuz.
bizde sizinle aynı durumdayız o yüzden sordum Rabbim kucağınızı doldursun inşallah emekleriniz boşa çıkmasın.evet bi ilaç verdi eşime onu kullandı sperm sayısı arttı fakat gebelik henüz oluşmadı
amin inşallah sizin de en kısa zaman da olur . Bata bne kadar var sizin ?bizde sizinle aynı durumdayız o yüzden sordum Rabbim kucağınızı doldursun inşallah emekleriniz boşa çıkmasın.
inşallah 12 yada 13 gün var bata canımamin inşallah sizin de en kısa zaman da olur . Bata bne kadar var sizin ?
benim de 10 inşallah olmuşturinşallah 12 yada 13 gün var bata canım
inşallah olumlu sonuç alırsın canım ama bende bu ayda umut yokbenim de 10 inşallah olmuştur
öyle deme belki olur senin de . daha 12 gün varmışinşallah olumlu sonuç alırsın canım ama bende bu ayda umut yok
bu ay biz pek yanyana bile gelemedik canım çok ağır bir grip geçirdim halada devam ediyor o yüzden umut yok bizdeöyle deme belki olur senin de . daha 12 gün varmış
Hayırlısı olsun zor ve yıpratıcı bir süreç .bu ay biz pek yanyana bile gelemedik canım çok ağır bir grip geçirdim halada devam ediyor o yüzden umut yok bizde
aynen öyle sende fesatım diye düşünme çünkü bende birinden gebelik haberi alınca ister istemez gözlerim doluyor yaşamayan anlamıyor malesef biri hamileyim diyince eşimle birbirimize bakıp kalıyoruz öyleHayırlısı olsun zor ve yıpratıcı bir süreç .
Eşim de bu konuda hassas . Üzülüyor çare arıyor ama olmuyoraynen öyle sende fesatım diye düşünme çünkü bende birinden gebelik haberi alınca ister istemez gözlerim doluyor yaşamayan anlamıyor malesef biri hamileyim diyince eşimle birbirimize bakıp kalıyoruz öyle
onlar içinde zor canım ilk öğrendiğimizde eşim günlerce yüzüme bakmaya utanmıştı ben konuşmasam konuşmuyordu bile kendini suçlu hissediyordu bana karşı ben çok istiyordum çünkü bebeğimiz olmasını hatta hastaneye kesin bende bir sorun var diye götürdüm eşimiEşim de bu konuda hassas . Üzülüyor çare arıyor ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?