fesat mıyım yoksa

aşılama düşünüyoruz

tedavi gördünüz mü ? siz de sorun nedir tam olarak . Allah sizede hayırlısından nasip etsin en kısa zaman da
Evt gördüm canım.. Bizdeki sorunu bulamıyolar bebeklerin kalbi atmıyo, duruyo falan 4 yılda kaç kere kürtaj oldum kaç kere düşük yaptım sayamıyorum artık gerçekten.. Herşeyin hayırlısı amin inşallah

sperm de sorun var .
Umudunuzu kesmeyin bunun da çaresi var beslenme çok önemli Kürlerle de destekleyin eşiniz de spor yapsın Dr zaten takviye vs vermiştir.
Zaman lazım beklemek zor Rabbim inşallah daha fazla bekletmez. Eğer spermler belli olgunluğa sağlıkla gelmiyorsa bile mikro ts ve muadili yöntemle spermi alıp gelistirebiliyorlar muhtemelen maliyetlidir. Her daim isteyen herkese dua ediyorum inanın ben de bu ay olmaz dediğim ve beklentimin olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim . Çalışıyor olaniz bile kendinize hobiler edinin kafanızı dağıtacak şeyler yapın Rabbim inşallah eşinize de şifa versin meleginize hayırlısıyla kavusun inşallah .

ilaç kür spor dengeli beslenme herşeyi yapıyoruz 2.5 yıldır sonuç alamadık . bata 10 gün var biryerde okumuştum ovulasyon testi ile belirlenebiliyor muş . 5 gün kala yapmayı düşünüyorum .Umarım nasip olmuştur.

Çok insani bir duygu bu.

Hayırlısı olsun zor ve yıpratıcı bir süreç .
aynen öyle sende fesatım diye düşünme çünkü bende birinden gebelik haberi alınca ister istemez gözlerim doluyor yaşamayan anlamıyor malesef biri hamileyim diyince eşimle birbirimize bakıp kalıyoruz öyle

aynen öyle sende fesatım diye düşünme çünkü bende birinden gebelik haberi alınca ister istemez gözlerim doluyor yaşamayan anlamıyor malesef biri hamileyim diyince eşimle birbirimize bakıp kalıyoruz öyle
Eşim de bu konuda hassas . Üzülüyor çare arıyor ama olmuyor

Eşim de bu konuda hassas . Üzülüyor çare arıyor ama olmuyor
onlar içinde zor canım ilk öğrendiğimizde eşim günlerce yüzüme bakmaya utanmıştı ben konuşmasam konuşmuyordu bile kendini suçlu hissediyordu bana karşı ben çok istiyordum çünkü bebeğimiz olmasını hatta hastaneye kesin bende bir sorun var diye götürdüm eşimi

Kim olsa aynı hisseder. Bunun adı ne kıskançlık ne de fesatlık bu sadece özlem ve özenme. Bunlar insani duygular. Benim istediğim fakat alamayacağım pahalı bir ürünü başkası aldığında, doktor olmak isteyip olamadığım halde bir yakınım doktor olduğunda. Kendi adıma üzüldüm, özendim bu kötü bir şey değil. Ama o kişilere kin duymadım Allaha onların kazançları konusunda isyan etmedim sadece kendi yapamadıklarıma yakındım. Fesatlık karşındakinin elindekiner göz koyup, o kişinin zarara uğramasını istemektir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…