diyorum onu da kabul etmiyor.sırf bak benim ailemde yaptı demek için çünkü gerçekten benim ailem erkek tarafı kadar masraf yaptı çok daha fazla ilgi ile.ben ilk başta aileler karışmasın dedim ama eşim kabul etmediYapacak pek bir şey yok.
Baştan borçsuz evlenmek en güzeli.
Madem bunu yapamadınız,şu düğün/eşya borcunuzu yeniden yapılandırın,kendiniz ödeyin,büyüklere bırakmayın.
Hımmm...diyorum onu da kabul etmiyor.sırf bak benim ailemde yaptı demek için çünkü gerçekten benim ailem erkek tarafı kadar masraf yaptı çok daha fazla ilgi ile.ben ilk başta aileler karışmasın dedim ama eşim kabul etmedi
evet aynen ama neden böyle yaptı anlamadım çünkü ben asla bu tarz şeylere ne düşerdim ne umursardım.ama o böyle yaptıkça hırslanıyorum.Hımmm...
İşiniz biraz zor.
Hem eşten saklamak hem de aileyi ön plana atmak sadece sizi ezip geçmek olur.
Nedeni belli aslında.evet aynen ama neden böyle yaptı anlamadım çünkü ben asla bu tarz şeylere ne düşerdim ne umursardım.ama o böyle yaptıkça hırslanıyorum.
kendi kız kardeşi evlenirken erkek tarafının bıraktığı borcu bahane ederek damadın ailesiyle damat tartışmıştı yani çocuğu bildiğiniz doldurmuş benim kv filan öyle birşeyden korkmuş olabilir birileride ona yapar diye.yada kv kendi yaptığı için bizden de bekledi.bilemiyorum
küçük düşülecek bir durum yok.babasının maddi durumu olmasa ödemese kimseyi ilgilendirmez öderiz, yada ödemek istemiyorum dese eyvallah deriz takıları ver madem deriz yada ona göre tavır belirleriz ama burdan kırpıp babası göndermiş gibi yapması babasının hac için para biriktirmesi kızına yardımcı olması hoş değil.Nedeni belli aslında.
Ailesinin küçük duruma düşmesini istemiyordur sizin gözünüzde.
Aslında adam da haklı.
Ben de olsam istemem...
o böyle planlar yapınca bende soğuyorum mecburen kavga oluyorHesap tek elden sizde olsun. Ödemeleri ben yapacağım diyin. Nasıl başlarsa öyle devam eder. Yine iyi sizin kp 8 bin ödemişler. Bizim kp 5 kuruş masraf etmeden üste 2000 para aldı. Eşinizle aranız iyiyse sorun etmeyin nasıl olsa bu borç biter. Ama dediğim gibi hesap tek elde sizde olsun.
dara düşmüyorlar işte mesele o beni sevmiyorlar ve oğullarına acımıyorlar buna rağmen biz ödeyelim dedim ama kabul etmedi babasının 200 lirasını tamamlayıp taksidi ödeyecek ad olacak babam ödedi buna kızıyorumBence canları sağolsun diyip borcu siz üstlenin... ödemeye niyet etmişler ama olamamış bir sebepten... en basitinden yılmış olabilirler... siz üstlenin, gerekirse yeniden yapılandırıp aylık taksiti ödenebilir miktara indirgeyin
Eşinizee de durumu sitem etmeden aktarın... güçleri yetmiyor madem borç bizim zaten biz ödeyelim diyin... yani ben olsam öyle yapardım, eşiniz ailesini gözden düşürmemek için size yalan söylüyorsa acıklı bir durum bu... para pul için ilişkiniz zedelenmesin... yaşlı başı insanlar da dara düşmesin naçizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?