Fesatlığım

Kayinvalide ye bak sen asıl laf taşıyor aranizda dikkat et etliye sutluye karisma fazla yorum yapmamani tavsiye ederim eltinlede karşılıklı kiskaniyorsunuz belliki bu kadar sinir olacak bisi yok

Aynısını yapıyor galiba. Bana ve nişanlıma öyle tatlı sözler söylüyor ki. İnşallah mutlu olursunuz vs vs.

Bir ara küçük bir yanlış anlaşılma olmuş. Eltim nişanlımdan bişey istemiş. Ama nişanlım yapmamış. Eltim nişanlımın yapmama sebebini bana bağlayıp ; benim hakkımda bana biraz kötü davranıyor demiş. O yüzden istediğimi yapmadın sandım diyor yani. Nişanlım beni savunmuş. Hiç haberim Bile olmadı. Telefonda mesajları gördüm.

Bir olayda da saçma bi mevzuyu en zıt yere çekip hiç sesini çıkartmadan eziyormuşum gibi davrandı.

bir arada benim taktığım altından isteyip bundan dolayı kendi nişanlısıyla kavga etmişler. Ertesi gün ona nişanda takılan altını boynuna taktı öyle geldi. Ki şöyle bir mevzu var. Nişanda benden çok altın takıldığı halde taktığım ufak şeyi problem etti.

Ben memur sevgilisiyim mi

Nerelerimle güleyim bilemedim.

Kayınvalide arayı kızdırıyor ki aradan ona ilgi alaka çıksın.
Rekabet sonucunda gelinler hizmet yarışına girsin

Eltim daha nişanı olmadan kaynanamın evini temizlermiş. Kaynanamda bana öve öve anlatırdı. Bize gelince hiç oturmaz diyordu. Ama nişandan sonra kız değişmiş. Öyle diyorlar.

Ayyy kusura bakmayın da çok kıroca ya:) ben memur esiyim ha? Valla bu kadar görgüsüzlük görmedim ki daha evli bile değiller. Size dönecek olursak da kendi hayatınıza bakin, sizi kisakniyosa o onun bileceği iş ama siz kıskançlık yapmayın. Ona eşinin abisinin karısı olarak bak sadece, yarıştığı biri olarak değil

ilk denk geldiğimizde laf arasında sen memur sevgilisisin diyesim geldi. Paylaşımları koyup koyup kaldırmasa iyi ama. Hemen kaldırıyor neyseki.

Canım üzülerek söylüyorum bence bahsi geçen üç kadın da problemli sen dahil.

Ayrıca memur sevgilisi olayına gülerken ağlayasım kusasım falan geldi ne insanlar var.

Canım üzülerek söylüyorum bence bahsi geçen üç kadın da problemli sen dahil.

Ayrıca memur sevgilisi olayına gülerken ağlayasım kusasım falan geldi ne insanlar var.

Tabi problemim olabilir ben bunu yadırgamıyorum aslında farkındayım. Başka bir insanın mutsuz olduğunu görmeyi istemek başlı başına zaten düşündürücü. Bende istemezdim böyle hisler beslemeyi. Ama yaşanılanlardan sonra oluşan bişey bu hissim. Eltime karşı fena gıcığım.

Valla bende sevmediğim insanlar mutsuz olunca mutlu oluyorum. Polyanna mıyız biz, bence gayet insani bir durum. Ha olayları bilmiyorum; haklıdır, haksızdır. Orasına karışmam.
Sevgi varsa, nefret de var. Bazen sever bazen nefret ederiz. Zıt kutuplar her zaman vardır. Tabi iyi değildir, bu duygudan çıkmaya çalış.

Ayyy kaynanaya bak Gelinler arasında laf taşıyor, ne kadar karaktersiz maşallah. Öncelikle hayattaki temel ilkeniz asla kayınvalidenizin yanında başkasını çekiştirmemek olsun. Kendi çocuklarının eşlerine laf taşıyan, kime ne taşumaz. Ayrıca evet fesatsınız.

Fesat olan kaynananız
İki eltiyi birbirine düşürmeye çalışıyor belli ki
Bence eltinize karşı öyle hisler beslemeyin
Kayınvalideniz söylediği zaman bile ben öyle düşünmüyorum diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…