memur sevgilisiben de ne salağım "avukat karısı, hemi de kendisi de avukat" yazdırsam ya alnıma
Artık yazalım her yere, ne kadar cahilizBen de esnaf karısı Binnaz memnun oldum
Aynısını yapıyor galiba. Bana ve nişanlıma öyle tatlı sözler söylüyor ki. İnşallah mutlu olursunuz vs vs.Bence fesat değilsin canım herkes bunu yaşar ama kimse itiraf edemez. Bir defa sinirime dokunan(hele ki böyle görgüsüz) bir insan bir daha benden ne iyi dilek ne de güler yüz beklesin.ama yine de sen de açık açık yapma, sevmesen de güler yüzlü ol ince ince hallet işini.soğuk savaş yaniçünkü böylesi gerek o insanlara.acikca yaparsan cevrenizdeki herkes"bak eltisini kiskaniyor" der. Bir de sinsi eltin de kaynına "bak ben iyi davraniyorum ama o bana karsi hep kötü " oyunları eder, bu senin eşine kadar gider ve sen ortada birşey yokken kötü olan olursun.
Kayınvalide arayı kızdırıyor ki aradan ona ilgi alaka çıksın.
Rekabet sonucunda gelinler hizmet yarışına girsin
Canım üzülerek söylüyorum bence bahsi geçen üç kadın da problemli sen dahil.
Ayrıca memur sevgilisi olayına gülerken ağlayasım kusasım falan geldi ne insanlar var.
Bana da fena şeyler yaşarız gibi geliyor. Kendimce ne yapmam lazım uzak durmak dışında.Daha evlenmeden hasetlikler başlamış.
Evlenince ne olur bilemedim.
Durumlarına bakmamayı dene.Bana da fena şeyler yaşarız gibi geliyor. Kendimce ne yapmam lazım uzak durmak dışında.
Gerçi fesatlık mı tam olarak bilmiyorum. Yoksa ben kötü birisi miyim. Kısaca anlatayım. Yardımcı olur musunuz.
Nişanlıyım ve kaynımın nişanlısı yani eltim oluyor galiba. WhatsApptan durumuna nişanlısıyla foto koydukça bildiğin sinir oluyorum.
Sanki ben nişanlımla olan fotomuzu koyunca hemen oda nişanlısıyla olan eski fotolarını tekrar tekrar koyuyor. Hatta fotoğrafın altına duruma ben memur sevgilisiyim tarzı şeyler yazıyor. Resmen kötü olsalar mutlu olucam. Kızı bir Türlü sevemedim.
. Aslında eskiden mesafeli ama iyiliklerini isterdim. Yani naparlarsa umrumda olmazdı en azından. Ama kayınvalidem bana mutfakta gizli gizli eltim hakkında bişeyler söyledi. Ektim demişki bize özeniyorlar. Bu olaydan sonra hislerim tamamen değişti.
Hatta bana takılan takıları gördükten sonra nişanlısından oda istemiş. Aralarında kavga etmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?