- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
Gerçi fesatlık mı tam olarak bilmiyorum. Yoksa ben kötü birisi miyim. Kısaca anlatayım. Yardımcı olur musunuz.
Nişanlıyım ve kaynımın nişanlısı yani eltim oluyor galiba. WhatsApptan durumuna nişanlısıyla foto koydukça bildiğin sinir oluyorum.
Sanki ben nişanlımla olan fotomuzu koyunca hemen oda nişanlısıyla olan eski fotolarını tekrar tekrar koyuyor. Hatta fotoğrafın altına duruma ben memur sevgilisiyim tarzı şeyler yazıyor. Resmen kötü olsalar mutlu olucam. Kızı bir Türlü sevemedim.
. Aslında eskiden mesafeli ama iyiliklerini isterdim. Yani naparlarsa umrumda olmazdı en azından. Ama kayınvalidem bana mutfakta gizli gizli eltim hakkında bişeyler söyledi. Ektim demişki bize özeniyorlar. Bu olaydan sonra hislerim tamamen değişti.
Hatta bana takılan takıları gördükten sonra nişanlısından oda istemiş. Aralarında kavga etmişler.
İşte sizde yapın demek istiyor.Eltim daha nişanı olmadan kaynanamın evini temizlermiş. Kaynanamda bana öve öve anlatırdı. Bize gelince hiç oturmaz diyordu. Ama nişandan sonra kız değişmiş. Öyle diyorlar.
Yorumunuz için Çok teşekkür ederim.Eger bu sorunu çözme niyetindeyseniz tavsiye verebilirim.
1. Kimsenin eltinin arkasından konuşmasına izin verme. Bil ki kv adayin senin arkandan da onunla konusuyor.
2. Eltinin sosyal medya vs. Fotograflarini takip etme.
3. Eltine hediye al çünkü hediyelesmek kiskancligi, kini giderir ve sevgiyi arttırır.
4. Kendi hayatınla meşgul ol. Kendini gelistirmeye bak. Aklına boyle seyler gelemeyecek kadar dolu dolu yasa hayatini.
Bana da fena şeyler yaşarız gibi geliyor. Kendimce ne yapmam lazım uzak durmak dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?